|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 10:41:50   
Ana Luna
Anonimna, tenks! Sej vem, da paničarim po nepotrebnem in se moram nujno skulirat, ker prvič sem bla obupna (pa se je potem tut žalostno končalo). Tko da ... v takih trenutkih panike bi rabla kakšno skulirano žensko, ki bi me fino udarla po riti.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 11:46:50   
Anonimen
Dober dan, čveke!

Dobrodošle vse nove. Kind Lady, kakšne lepe čeveljčke imaš v avatarju!user posted image

Moje počutje je zaenkrat še brezhibno. Tekam za malčkom, hodim v službo, kuham, pospravljam, likam, diši mi še vsa hrana. Malo mi ni čisto ok, ko si umivam zobe, to je pa zaenkrat vse. Pokam od energije in dobrega počutja!

Jaz sem vedno uporabila samo en test in sicer v obeh user posted image  samo BC mini. Mi je ena prijateljica, ki je farmacevtka, rekla, da imajo ti testi precej manj "napak" kot na primer CB.

Sulfinija, kako sem se jaz nasmejala, ko sem videla, koliko testov si delala. Ampak važno, da si zdaj user posted image , bravo!!!

Malo sem brala debato, pa imam par odgovorov:

Punce, špikanje je res čisto normalna stvar v nosečnosti. Telo se prilagaja, rodila iz dneva v dan dobivajo nove dimenzije. Jaz sem tudi v prvi nosečnosti nagnala paniko. Potem sem pa forum prebrskala in se založila z vso potrebno literaturo o nosečnosti in ugotovila, da je vse normalno.

Še malo počakajte, pa boste videle, kako nas bo včasih "zategnilo", če bomo kakšen hiter gib naredile. Ampak vse to je zaradi dogajanj v našem telesu.

Prav tako je normalno, da ima vsaka user posted image  še posebej na začetku čisto unikatne težave. In nasprotno, če jih nima, je to super novica in ne razlog za skrb. Kaj bi dala, da bi tokrat slabost pozabila nameuser posted image .

Anonimna ne vem katera številka že user posted image , tudi obilni izcedki so v nosečnosti normalni in kar navadi se jih. Sploh če niso obarvani rdeče ali zelenkasto, so čisto neškodljivi. V nasprotnem primeru pa G priporočajo, da se prideš pokazat.

Ana Luna, več kot to, da živiš čim bolj zdravo (prehrana, gibanje, čim manj živciranja), itak ne moreš narediti. Marsikaj je, sploh na začetku, neodvisno od nas. Vseeno držim pesti, da bo tokrat vse ok. user posted image  

Ana Luna, še to. Magnezij zelo pomaga proti krčem. V nosečnosti so ti v vseh možnih delih telesa (trebuh, noge) zelo pogosti. Namesto magnezijevih tablet lahko piješ tudi Donat. Jaz sem ga v prvi nosečnosti okoli pol litra na dan in s krči nisem imela več težav.

Sicer pa nosečnicam svetujejo, naj iz Donata tako, da kozarec za nekaj minut postavijo v toplo vodo, izpustijo mehurčke. Mehurčki namreč napihujejo, v nosečnosti je pa tega napihovanja že brez tega dovoljuser posted image .


Zdaj grem pa napasti goro perila....z likalnikomuser posted image

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 11:59:13   
inja2
Ojla user posted image

Najprej čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem dela 4 teste, in sicer 3x baby check mini enkrat pa first sign, sem jih pa tok naredila zato ker kr nisem mogla verjet da sta res user posted image in da nam je v prvo ratal...

Vsi znaki, ki jih opisujete so čisto normalni, od krčev do povečanega izcedka....

Jaz za enkrat prav posebnih znakov še nimam pa tud nimam časa preveč mislit na njih ker naš user posted image hoče stalno akcijo user posted image user posted image

Uživajte v sončku, in čim manj nevšečnosti

inja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 12:01:03   
Sulfinija
Ojla!

Punce jaz pa sem sedaj spala,mene je vrglo da je joj.Zunaj na soncu sem sedela in me je tkole vrglo,da sem v posteljo padla in se fino spočila.
Sedaj čakam kosilo nato še ne stroj cunj ven obesim popoldan dva stroja zlikam,nato pa ven na sončka malo k babici v dom na obisk,nato pa na ranč se igrat z nečakinjo.Kaj boste ve finega počele na tole nedeljo?

LP mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 14:38:53   
janney
Ojla punce!

Joj punce vidim da nisem edina ki občasno malo paničari ampak to si moramo čimprej zbiti iz glave in začeti uživati v nosečnosti.

Jaz kakšnih zankov drugih nimam kot boleče prsi in občasne par minutne slabosti! Sem pa danes dopolnila peti teden user posted image !

Jaz sem naredila en BC in en CB in oba sta pokazala lepe user posted image  in lep +. Oba testa sta v mojem albumu!

Aja še za seznamček: midva bova počakala kar na user posted image  (spol)

Janney

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 14:50:37   
vrtnica21


user posted image

(trenutno vpisanih 15. user posted image )



user posted image

    PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.    faka            (3. user posted image , 2user posted image )       29       1.UZ 23.4.      user posted image
user posted image x.12.    ancica         (1. user posted image , user posted image )       29          ?                  ?
user posted image  x.12.    inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )      23     1.UZ 14.4.      ?
user posted image  1.12.    Anonim       (?. user posted image , ?. user posted image )       ?            ?                 ?
user posted image  2.12.    Anonim       (2. user posted image , 0. user posted image )      28     1.UZ 21.4.      ?
user posted image  3.12.    Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     1.UZ 10.4.     user posted image
user posted image  4.12.    katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     24     1.UZ 6.5.         ?
user posted image  5.12.    tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24         ?                  ?
user posted image  6.12.    Anonim       (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.       ?
user posted image  7.12.    Anonim       (4. user posted image , 2. user posted image )      34          ?                ?
user posted image  8.12.    Anonim       (2. user posted image , 0. user posted image )       26    1.UZ 9.4.       user posted image
user posted image  9.12.    janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image  9.12.    vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )     30      1.UZ 5.5.         ?
user posted image  10.12.  poticka      (2. user posted image , 1. user posted image )        ?       1.UZ 7.5.        ?
user posted image  10.12.  pike           (1. user posted image , 0. user posted image )        ?           ?                  ?


(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 14:56:33   
vrtnica21
Pozdravljene,

seznamček se res lepo polni. Dobrodošle vse nove srečke user posted image .

Jaz sem tudi delala test kar 3x. CB z razmaki po 2 dni. Vsi so bili seveda pozitivni.
Jaz še zdaj dobro ne dojemam, da sem nosečka.
Počutim se odlično. Upam, da tako tudi ostane.

Do prvega pregleda je pa še tako daleč. Sploh si ne morem predstavljati, kok me bo stiskalo en dan pred pregledom.
Tiste k imate naslednji teden pregled držim pesti user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok.
Takoj nam poročajte kako je bilo.

Lepo nedeljsko popoldne vam želim.


(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 17:15:20   
Sulfinija
Zdaj me pa daje panika punce.Zakaj imate vse + bolj močne kot je moj.Upam,da moj CB ne laže.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 20:56:23   
faka
Ojla.user posted image Jaz pa sem danes bila zelo pridna. Šla sem v naravo z mojima sončkoma in prehodila en cel hrib tako, da smo do cilja potrebovali kar 1,5 ure. Ma je bilo zabavno gledat ta malo(6 let), ki je kar letela pred mano in ta malega,(4 leta), ki sem ga dobesedno morala vlečt, da se je premaknil.user posted image Ampak sem odločna, da se v tej nosečnosti pa ne želim zrediti za 25 kil, kot sem se obakrat prej.user posted image
Lep začetek tedna vam želim.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 21:00:24   
faka
Sulfinija, mislim, da ni lih pomembno koliko je črtica obarvana, le da je!!!!To pomeni, da je hormon prisoten, le da ga še ni toliko. Tudi moja oba testa sta pokazala rahli črtici, ampak prejšnji testi so bili popolnoma beli. Torej ni dvoma, da bi lagali!!Ne se bat, si tečka nosečka.user posted image user posted image  

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 21:06:47   
Anonimen
Dober večer, user posted image .

Ste se že kaj navadile na dejstvo, da v vas raste user posted image ? Jaz sem zelo vesela, kar smejim se.


Ste se že odločile, kdaj boste veselo novico objavile svetu? Mi bomo verjetno počakali vsaj do prvega pregleda, če ne celo do NS. Se mi zdi tako skrivnostno, ko se z možekom v družbi spogledujeva in si mežikavauser posted image . Bi kar ohranila tole najini malo skrivnost. Ampak nekega dne bo zraslauser posted image .


Ali katero daje slabost, ki ni jutranja? Mene je obiskala neka čudna pozno popoldanska. user posted image


Ampak sem odločna, da se v tej nosečnosti pa ne želim zrediti za 25 kil, kot sem se obakrat prej.


user posted image  Enako. Sem se odločila, da bom kar se da aktivna, kolikor dolgo se bo le dalo. Prvič sem iz norega tempa življenja na sredi nosečnosti kar direktno padla v ležeč položaj, v katerem smo potem pridno prištevali tedne in dneveuser posted image .

Lep večer vam želim!

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 21:46:53   
Anonimen
no, decemberke danes ste pa mal manj aktivne tukajuser posted image .
poticka- tud mene začnejo slabosti obhajat na vsake toliko. sem popoldan mal spančkala in ko sem se zbudila mi je bilo tolk slabooo. ampak se mi zdi, da mi je samo takrat, ko sem lačna.
glede skrivanja vesele novičke. pri meni so vsi že na tekočem, ker sem na bolniškem, pa vidijo da nič ne delam. sicer sem dva dni trdila, da imam neko vnetje ledvic, ampak mi nobeden ni verjel. in sem se odločila, da če me kdo vpraša, če sem slučajno user posted image , da se samo smejem, ker tega baje ne smeš tajiti...
ja, še 2- krat grem spančkat pol bomo pa videli kaj se dogaja v moji maternici- jupi!
lepo spančkajte decemberke!
anonimna A

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 22:31:19   
katja_p
Ob koncu dneva pa še moj prispevek:

Imela sem zelo pester dan. Ker imam jutri (zelo) pomembne rojstni dan, so se danes zvrstili vsi mogoči obiski in sem tako kuhala, pospravljala, čvelaka na sončku, rolala, igrala nogomet in odbojko ... Same luštne stvari user posted image  Sedaj pa čas za spanec.

Men ej samo včeraj zvečer rahel krč zgrabu v desnem predelu, drgač pa nič - prav luštna nosečnost do zdaj.

Midva bova z objavo počakala na prvi GP, čeprav bi js kr povedala, ker ta pregled ne točno čez en mesec, kar je pa še daaaalllleeeččč. Ampak tk sm se odločla in bo že moralo bit. Ravno aradi tega, da se vidi, kako sploh je vse skup, če je OK, zdravo, ... in vse te stvari.

Povejte, do kdaj se lahko dela splav? Ali spontan ali nameren?

Uživajte v user posted image  tako kot jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: decembrke 2008
6.4.2008 22:32:19   
Luna78
user posted image
Pozdravljene decembrke 2008, sama sam bila decembrka 2007, ne morem verjet, da tako hitro mineva čas. Rodila sem 17. 12.
prekrasno hčerko Najo, ki je zelo pridna punčka. Vsem vam želim lepo nosečnost, čuvajte nase in na svoje trebuščke. Uživajte
vsak dan posebej, najlepši časi vas še čakajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 3:27:19   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jutro!
vidim, da nas je pa danes precej takih, ko imamo probleme s špikanjem. jaz sem danes ponoči imela enih 10 min take krče, da sem se skoraj do stropa dvignila. danes zjutraj pa tako full čudno počutje. nevem, če mi hormoni nagajajo, al ka? me tišči ob bokih, pa vmes kaj špikne naprej pri jajčnikih. izcedek je tak belkasto prozoren še vedno. mah, mi je full čuden. eh, groza no. kolk se jaz bojim za mojo pikico! komaj čakam na sredo, da grem k moji G na UZ, da vidimo če je vse tako kot mora biti.
kaj je katera še tak panična kot jaz?user posted image


ojla decembrcice user posted image

mene tudi kar naprej nekaj spika tam spodaj. Sem opazila da je hujse zvecer, zjutraj pa nic ne cutim. Prsa me pa bolijo 100 na uro. Pa bradavicki stame zaceli srbet in se kar naprej praskam user posted image Drugace se nimam nobenih slabosti, me pa v krizu zbada. Sicer sem imela s krizem ze pred user posted image probleme, upam pa vseeno da ni kaj narobe user posted image Panika!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 7.4.2008 3:32:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 7:36:10   
Sulfinija
Dobro jutro decemberke!
 
Kkao ste mi kaj?Vidim,da ste včeraj prav fino klepetale.No tudi jaz sem imela včeraj lepo nedeljo,čeprav sem dopoldan prespala.Tudi mene je zvečer špikalo in to kar fanj in je vse ok.Ja nekaj se more nekje dogajati drugače ne bomo vedele,da smo user posted image ,meni zaenkrat ni nič slabo,edino kar je imam boleče in napete prsi in na reb uhu ni več mogoče spati me prsi motijo.Pa še to je novega zjutraj imam zelo lušte in dan začnem z malo user posted image  in nektarino ali breskvijo po nove.Danes je vrme bolj kislo in jaz bom bolj počivala,ter likala ker včeraj nisem lepo počasi.
Ja bliža se četrtek in jaz sem že vse nestrpna kaj mi bo moja G rekla na pregledu.Upam na vse ok.Punce držite se,fanj mi bodite,lepo božajte bušije in se beremo in tipkamo.
 
LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 8:46:21   
pike
Dobro jutro ,
jaz pa upam, da se je moj G že vrnil z dopusta, da se lahko prijavim na prvi pregled. Jaz sem tudi vsa panična in močno upam, da bo vse v redu. Kdaj je ponavadi najbolje, da poveč, da pričakuješuser posted image . Nekje v 10  tednu? Zdaj pa se počasi še odpravljam na razgovor za službo. Mislim, da bom kar povedala da sem noseča, itak brezveze da to tam skrivam. Lepo vas pozdravljam in se pišemo.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 8:52:38   
Anonimen
Dobro jutro!

Ste dobro spale? Jaz sem odličnouser posted image .  Še vedno se ne počutim čisto nič user posted image .

Ali hodite v službo? Za eno se spomnim, da je napisala, da je brez redne službe (user posted image ). No, pa ene ste doma zaradi slabosti (user posted image ).

Se spomnim, da ste spraševale za trakce. Narediš si ga tako, da ga poiščeš na eno od spletnih strani (www.lilypie.com, babygaga,...). Tam vpišeš svoje podatke, potem pa kodo, ki ti jo v html-ju izdela program, skopiraš v RR v Moj profil v okence Dodatni opis.

Je pa res, da so trakci bolj približni...meni dva kažeta za 3 dni razlike. Bo treba počakati, da bo G točne podatke povedal.

Čim manj utrujenosti vam želim in srečno!

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 8:59:18   
Sulfinija
Eh,punce mami je tolk tžila pa tebi ni nič slabo,....pa bla,bla in sem še šla po en CB test v DM in na vskaih pt minut ko lulam sem s epolulala nanj.Bom ksneje dodala slikico v album na 5t4dni joj kak močan plus je sedaj tkole da ni dvoma.
 
LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 8:59:47   
pike
Punce mi lahko katera pove datum PDP, če sem zadnjo M imela 4.3.2008. Sem torej od jutri v 6. tednu? Jaz sem ob prijavi napisala kar približen datum poroda - 10.12.2008.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 9:07:41   
Sulfinija
Pike idi na forum zanositev tam najdeš koledar ovulacije in vpiši datum zadnje M in na kolik dni si imela cikel in potdi in ti izraču PDP glede na O.Če imaš PDP 10.12. pol nisi jutri nosečka o mojem 6.tednov.Jaz ima po ZM 3.12 PDP in bom v četrtek nosečka polnih 6.tdnov cikel pa sem imela zadnji na 27.dni.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 10:21:25   
pike
Sulfinija , sem pogledala po tistem koledarčku ovulacije in mi je izračunalo rok poroda 9.12.2007. Tako, da sem noseča polnih 5 tednov. Pa še ena novica me je šokirala. Pred 10 min. sem prišla iz razgovora za službo, tamkajšnjemu direktorju sem povedala, da sem noseča ampak čisto na začetku in mi je rekel, da sem službo dobila. Pomagala bom v pisarni 6 mesecev pol pa upam, da bo lepa porodniška, sem pa skoraj soseda od firme. Zdaj samo upam, da bo vse o.k. Saj verjetno veste kakšen je bil občutek, ko ste zvedele, da ste nosečke jaz pa sem še isti dan dobila tole napotnico za zaposlitev. Čist sem zmešana. Se slišimo, pozdravček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 10:30:51   
katja_p
Pike, super  user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 11:14:46   
Sulfinija
Pike,user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo in seveda user posted image .
 
LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: decembrke 2008
7.4.2008 11:44:40   
inja2
Ojla user posted image

kako se kaj danes počutite, jaz sem super user posted image user posted image . Mi je pa danes že začelo malo tečt iz prsi, baje da se pripravljajo na dojenje in zato teče taka prozorna tekočina po kapljicah. V prvi nosečnosti se mi je to pojavljalo šele po 4 mesecu nosečnosti tokrat pa je očitno malo pohitelo.....

Tudi jaz že komaj čakam prvi pregled da vidim našo pikico user posted image . Ko sem bla prvič noseča je blo full fino k mi ni blo treba čakat, sem bla naročena pri G pa me je poslala v laboratorij dat kri in vodo, in mi v laboratoriju una pokaže steklo na njem pa par kapljic mojega urina in mi reče gospa a vidte, jaz sem pa sam čudn gledala kaj bi zdej ona rada, pol pa prav tele bele pikice v urinu pomenjo da ste noseča, jaz pa v jok....user posted image user posted image
No in že isti dan sem vidla pikico sem bla full vesela ker sva se matrala 1,5 leta...

No user posted image uživajte

inja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?