Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Le zakaj mi je tako mrzlo danes? Mislim, da se je tista, ki je malo kalkulirala glede porodniške zafrknila na veliko. Ne moreš, če delaš in imaš plačo 400 evrov, dobit porodniške nekaj čez 100 evrov. Mogoče je ona mislila le na otroški dodatek.Ker porodniške res pride nekaj okrog 380 evrov. Če pa ne delaš, dobiš starševski dodatek , ki je okrog 180 evrov, morda je zdaj celo več. Poleg ti seveda pripada še otroški. Jaz, ko sem bila prvič in drugič noseča, sem dobivala še štipendijo, tako, da mi ni bilo hudega. Štipendija+starševski+otroški dodatek in je prišlo nekaj okrog 110.00 tolarjev( 4 leta nazaj).
počivaj, počivaj in še enkrat počivaj. Lepo pojdi na net, malo na forum, malo na otroška oblačila, zamoti se z lepimi stvarmi, pa boš hitro preživela do četrtka.

Ker se glda povprečje zadnjih 12 mesecev, jaz bi jih pa imela samo 6.
rabi on hoče, da se skoz neki dogaja....
vse v redu, si je full želimo....
sedaj pa upam na najboljše. Na pregled sem že naročena in komaj čakam da slišim srček
.
ker me nič ne boli in sploh ne čutim da sem