jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana nam so v MŠ povedali, da vsak dan očistiš okrog popka s fiziološko in popka nič ne šlataš, v kolikor bi izgledalo vneto pa brž do pediatra. Joj a veš si sploh ne morem predstavljati, da si že doma in da je porod za teboj, mene še vse to čaka , sej se veselim, sam so taki mešani občutki. Povej mi kako imaš Nejčeka oblečene zdaj ko sta doma, kaj mu vse daš gor in s čim ga pokriješ zvečer - s koutrom? Ja bom zdajle ko se zbudi ga spet previla in kar malo očistila z alkoholom (sem klicala patronažno)... Ti se kar veseli, je ful lep občutek, resno... tega ne moreš opisat ko dobiš štručko na prsa... Oblečenega imam v body ali plajšek, potem pajacek z nogicami in povrhu še eno majčko oz plajšek in nogavičke, pokrit pa je z dekico in ne z kovtrčkom, v spalnici pa imava med 18 in 20 stopinj.. katy82 nima te biti česa strah, resno... to je tko lepa izkušnja da bi šla še 1x, moreš bit čist sproščena in pol tud manj boli, dragi naj te spodbuja in diha s tabo, pa bo vse šlo... to da smo pa zdej kot družinica doma, pa ne bi pisala o tem, ker lahk naklofam do 200-tke.. to je tak fajn, res sicer mali skor skos spi, ampak naš ati ga kr lupčka, kupčka podirata, cartamo se vsi trije, res ni besed ki bi opisale to srečo. Privoščim ti da čimprej to doživiš.