jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** jana: A lahko nekaj vprašam? Kok kil si že lažja? In kako vama gre dojenje... ne boš verjela vsak dan stojim po 2x na dan na tehtnici...do danes sem lažja za 9 kil, rodit sem šla z 76 (al celo še kako kilo več), zdej jih imam 67,5. Ko sem prišla iz P. sem jih imela 6 manj. Dojenje nama gre super, mali se je zredil že za 390 g (ob odhosu iz P. jih je imel 3100g, zdej jih ima 3490 g)...smo pravi zizači... čeprav kupčka mi ne podira in včasih bruhne,včasih se mu zaleti ker tak močno teče, mam mleka za izvoz ...sem ful vesela, ker v P. sem misla da ga sploh ne bom mela, ker ga 3 dan še nisem dobila.Aja pa nisem ti pobegnala sam Nejčka sem mela na rokah, sva se pogovarjala, ful je hecn ko me gleda v trip, pa me v bistvu ne vidi. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jana: a boš dala še kakšno slikco od Nejčka, veš jaz sem že parkrat šla gledat slikce vašega malega princa A te še kaj boli tam spodaj?A si se še kaj z auroro slišala? ja bom dala samo za tvojo Anjo-Tio, ko tole napišem , jih bom naložla ok? Tam spodaj me še boli ja, ampak ne več vhod v nožnico, ampak ščegi-mnda, po moje zarad tega ker skos vložek gor prtiska in je mal nabreklo, komi čakam da bo ta čišča mimo, da bomo lahk spet sexal..ker se nama že meša. Z auroro sva se slišale včeri menda, pravo da je OK, da mali spi, in da čaka da dobi mleko.