Zvezdica
|
O čveke. lej jo mimo, pa kaj mi delaš s to hrano pa na porodniški si že . Jast šele 27.12. Ampak bo že. Ploščice sem kupila v keringu, so rjavo venga barve, talne, zgoraj bež, bordura, pa taka v obliki trapezov veliko rjavih tonov. Lepo, cena mislim da 29€/m, to je s popustom, ker sem tam že kupovala. Aja, paz to, cena WC školjke, 300€ , zato ker je od rocca, DAMA- Da se ti zmeša. V glavnem, ko gradbišče zapre svoj vrata poslikam sobce, pa novo spalnico, pa wc pa dam v album, da boste vidle kok smo bili pridni. Saša, tvoj pa na žurki Pa sej ej prav, kaj pa če doma, moj še na to novoletno noče it . Sam je nekaj res, sovraži to službo, ker so ga zarad izpitov lani zavezali za dve leti on je pa vmes dobil sanjsko ponudbo . pa sej vse ob svojem času. Draga ne še rodit, daj še mal stisni, v katerem tednu si zdaj? Niia, kaj moram jast še vse nardit...mene kar zmrazi . Zato do 15.1. ne grem rodit, potem pa tudi če grem še isti dan Polna luna pa je 12. 12. več na tej strani http://www.lunin.net/vplivlune/polna.php Tako, grem jesti mlečni riž in gledat prison break.