Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Že dalj časa sem popenila vsak dan sproti,ker sem pomivala na tone šalic in kozarcev, saj si moji niso dali dopovedati, da bi bilo dobro sproti pomiti te zadeve za seboj in so za vsako kapljo vode vzeli svež kozarec:grrr::grrr::grrr::grrr: . Pred tednom dni sem pospravila vse ostale šalice in kozarce, vsakemu sem pustila le po en komad, po izbiri ( komad vsakega, da ne bo pomote:)-:)-:)-). Tako si morajo sproti pomiti oz. splakniti uporabljene kozarce in šalice. Prav tako ne operem več ničesar, kar ni v košu za perilo in sicer pisano v enem, belo v drugem košu. Danes je minil 8. dan mojega terorizma in ZMAGA!!!! Vsi delajo tako,kot je treba, celo tastari me upošteva!!!! Bravo jaz!!!:bravo::bravo::bravo:
A sprašujem se, kako dolgo bodo zdržali in kdo bo prvi grešnik???:grrr::grrr::)-:)-:)-
No jaz ti še moje pripeljem v uk, potem pa mi pošlihtane pošlji nazaj. Predvsem jih probaj naučiti, da ima vsak človek dve nogi, na vsaki nogi po eno nogavico, kar pomeni, da je 1x2=2. Pri nas vedno manjka en štumf :hudicek::hudicek::hudicek: .
Ne Zara, najedam nekatere že 15 let, druge malo manj. Ampak prejšnji teden sem ostale šalce poskrila in kozarce tud. Zdaj pa naj zarad mene iz ....kahle pijejo:hudicek::hudicek:. Ja Tjaga, sem že jaz tudi razmišljala, da bi nardila razprodajo enojnih štumfov!:hudicek::hudicek:
:bravo: :bravo: :bravo: Bravo! A skrivaš mogoče še kak nasvet, kako naučiti enega 34-letnika, da je fino za seboj pobrisati umivalnik :)- :)- :)- Se trudim 6 let, pa ni uspeha :)-
Jst pa zdele že kar en časa za njim ne pospravljam več po pultu. Zvečer se nažre in vso prazno embalažo pusti na pultu, koš je pa pod omaro. malo morgen sine! Sicer težko gleda, da se stvari dva dni valjajo, ampak slej ko prej vidi, da ni duge in da v koš.
Perem mu pa tud ne več samoiniciativno, ker itak ne znam (po njegovem). Perem zase in za malčka, ko mu zmanjka robe, se sam pomuja in zloži v stroj ali pa me prosi. ne bom več služkinja v lastnem domu, boli me K....!
Lenny, ti posodim Anjo, ali ga pošlješ k nam za kak dan, pa bo vsakič slišal: kdo pušča svinjarijo za sabo???? Potem pa indijanske krike,...:)-:)-:)-:)-:)-in stvar je opravljena!