|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 19:28:38   
petra a
ajša-vse najboljše
user posted image


majchi-depala vas-jurček je laufal pri nas

kai-ful ste bli lepiuser posted image

putka-help-ti mi boš najbolj vedla povedat-moram tjaši še prekuhavat vodo,al ji lohk dam flaširano.pa kdaj lahko izpod pipe...thanksuser posted image

kjava-bleferkauser posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 20:36:12   
Majchi
Ajša, vse najboljše za tvoj rojstni dan!
user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 20:41:30   
Majchi
Kai, super nevesta si bla user posted image !

Afnica, vauuu kok sta tvoja malčka res napredna. Sploh ne morem verjetuser posted image ! Lepo praznujte dvojni rojstni danuser posted image .

Kjava, prejle je blo pa na poročilih, da bo v nedeljo že dežuser posted image . Pišuka, res ne vem, ampak jutri bom mogla počas povabit. To pomen, da se moram zjasnit.

Tejč, ne se tok gnat in obremenjevat s službo. Saj vem, da bi rada dobro izpeljala zadeve, ampak situacije pa res nisi rožnate dobila, tko da ne bit prestroga do sebe. Še mal, pa bo konec šolskega leta in potem novi, čisto tvoj začetek šolskega leta. Vmes pa uživancija user posted image user posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 20:47:13   
Putka
Za Ajšouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eca - marcipan kupila v ind. prodajalni Pekarne Vrhnika v Lj, 3 kile ker ni bilo  manjše pakunge, porabila za vsako torto nekje 1/3, torej kakšno kilo. Je pa torta velika, premer 28cm in visoka, pa obakrat ni ostalo niti koščka. Barve kupila v Sparu, oblikovala pike poke do sredi noči...

Petra a - Katji vode ne prekuhavam že od 1. meseca, brez problema pije flaširano in že lep čas (no, odkar pije iz flaške) samo filtrirano iz pipe.

Kaya - kaj ti Kajo sprašuješ v štacuni, kaj bi si izbrala? Bo še dosti časa za to, verjemi. Jaz se še pri Vesni poskusim izogniti temu, da je zraven, kupujem rajši sama, pa potem nima izbire.

Katja ni dobila ravno velikih daril, ker ta velike zadeve (poganjalček, kocke, glasbene igrače..) že imamo od Vesne. Moja mami ji je kupila en kompletek in kahlo (!, da jo bo tam trenirala), pri tašči je dobila eno mehko žogo (user posted image , to je bilo vse!), jaz sem ji pa kupila en luštkan komplet v Okaidiju, sem dala tolk, kot če bi 2 torti naročila.

Aja Eca, pomoje se ti splača še eno torto sama narest, sploh če bo veliko ljudi. Jaz sem imela kao za odrasle še tisto fantastično čokoladno, pa je šla v 15 minutah in če bi dve spekla, tudi ne bi ostalo. Ti lahko pošljem recept, ker se zelo enostavno naredi, pa ti ne bo žal!

Evo je v rojstnodnevni opravi.



< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 14.5.2008 22:12:43 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 21:11:50   
petra a
putka-hvala za res hiter odgovor,super,pol gremo na flaširano,kakšno olajšanje....lepa je bla-Katja,res lepa fotka

kaya-kera huda fotka

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 21:23:03   
kjava
Petra, kako je šel izpit?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 21:26:22   
kjava
Eh, majchi sranje. Mi smo mel pa to nedeljo kar srečo z vremenom.

Putka, hudo, kok se lepo učki vidjo Katji na tejle sliki. Bom še jest enkrat kako prilimala, samo pol po izpitu, ker se ne morem zdej še s tem hecat.

Aja, pa torto si nardila?! Vau, jest sem mislila, da si jo kupila. Si pa res stručko user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 22:03:02   
lex
petra a jaz Alini ne prekuhavam vode že od par tednov, mi je škoda piskrov, ko je tolk vodnega kamna goruser posted image . Je pa kolegica rekla, da je voda v flašah bolj "onesnažena" kot iz pipe (so na faxu delali ne poizkuse), tako da od takrat naprej pri nas laufa pipa, prej pa v plastenkah.

Putka - ful lepa slikauser posted image

Ko smo že glih pri raznih tortah. do nedelje me je prosila moja bica, da za bratrančka naredim torto za obhajilo. A mi lahko katera da kakšno idejo, kej naj gor okrasim. In kaj naj gor napišem. Sem kar mal jezna na njo, ko more stegnit jezik in obljubit nekaj kar pol na nekoga drugega preloži. Ker za birmo so imeli kupljeno torto in je kao nobeden ni jedel, sedaj pa sem jaz na vrsti. Bom kar sadno naredila, le okrasitev me mučiuser posted image , pa kje bi našla kaj okraskov za obhajilo? V MB (kje)?

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 22:10:08   
kjava
Lex, na obhajilni torti je ponavad hostija pa kelih.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 22:11:04   
tejč
Ajši sem prebrala vaše čestitke in se zahvaljuje. Cel dan je pela "moj kakec za te" na melodijo vsenajboljšezateeee.user posted image
Res smo lepo praznovali, doma, na balkonu, samo mi 4! Tok smo se presmejali, se mi zdi, da sem bila danes spet stara 10 let.  Res fajn! DAril sta bili zelo veseli: Maša je dobila račko (čisto isto, ki jo je ves čas hotela splevelit Ajši iz postelje-ona jo je dobila ob rojstvu Maše), Ajša čelado za na kolo. Obe skupaj (za učenje prilagajanja, za boljše sestrske odnose) sta dobili Baby born voziček-marelo za dojenčke furat. Obe strašno zadovoljni-MAša fino alufa z njim, Ajša pa se dere, naj počaka, da bo dala dojenčka not in še flaško in zvezek v košaro in lalalala, to je bilo smeha!!!!

Mogoče moj nasvet glede daril: res premislite, da bo tudi uporabno. Mi bomo voziček znucali, ker vem, kakšna je Ajša-vsak dan ven z njim, po pločnikih gore dole...
Mogoče pa kakšno slikanico, tisto pravo, s tankimi listi: a la Mavrična ribica, Mehurčki, Mojca Pokrajculja, Metulj, Muca copatarica, poljudna knjiga o kmetiji, naravi, živalih, Minka, Piki,Godrnjava pikapolonica, Osamljena kresnička, Zelo lačna gosenica-tole imata našidve strašno radi, ...Pri nas so do zdaj dobivale skoraj samo knjige, res luštne, pa za kasneje Medved Pu, Moj prijatelj Piki Jakob, zelo priporočam Karelčka za okrog 2 let, Pekarno Mišmaš, ali pa naročanje Cicidoja, kasneje Cicibana, ki sta zame prava biblija. Res kvalitetno in lepo, prijetno, tudi za starše.

Oh, nakladam, čisto po šolsko!user posted image

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 22:13:21   
kaya2007
Kaya - kaj ti Kajo sprašuješ v štacuni, kaj bi si izbrala?


definitivno...ker se že v trgovini vsega naveliča po nekaj sekundah ali pa sploh ne pokaže zanimanja-in potem pač ne kupim. če bi se ravnala po sebi, bi pa itak vse kupila, tako da je ta način precej bolj varčen user posted image

sem iskala balone, kje jih imajo??

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 22:17:21   
kaya2007
sem vedla da sem hotla še nekaj komentirat, skleroza! user posted image

ja, vodo bi lahko že zdavnaj dajali flaširano (edino zala ni najboljša baje), pomoje je čisto ok tudi iz pipe. jaz še vedno kupujem milupino vodo, čisto iz navade, ji pa dam tudi iz flaše, večinoma evian. mi je pa pediater rekel, da bi bila še boljša varjanta iz steklene flaše, ne plastične.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 22:25:52   
lex
S čim pa rišete po tortah. Jaz ponavadi naredim ali smetano gor in pol rišem s čokolado, ali pa naredim čokoladno glazuro gor in rišem s smetano. Te barve ki sem jih kupila za božič za kekse menda niso fajn za smetano. Ful me skrbi kako mi bo ratalo.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 23:07:38   
tejč
Lex, barve se ti bodo najbrž topile na smetani-jaz pa včasih nardim masleno kremo le za okraševanje in jo obarvam z Etinimi barvami ali še bolje tistimi v prahu, ne vem proizvajalca.
Enostavno jo je oblečt (torto namreč) v marcipan ali tičino maso in obarvat del mase. V Črnučah se kupi celo barve z bleščicami v tubah za pisat. Res lepe in tudi okusne.

Če okrašujem s filo iz notranjosti, najraje vlijem na vrh čokolado, okrog pa potresam z mandlji v lističih. Mrvice ne sipat na smetano, saj veš...Barva se razliva.

Lahko pa nardiš beljak, limona, cukr-skuhaš-ampak meni je to presladko in pretrdo. Pride pa lepa bela, svetleča torta.

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 23:10:36   
tejč
JA, lex, najbolje nutela in smetana obliv (lahko tudi kaka druga pastelna barva), nariši pa belo hostijo in kak križ al pa kej tacga verskega, klasičnega, da bodo mamce zadovoljne. Ne kompliciraj, briga te!user posted image

_____________________________



http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/



(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Majčice 2007
6.5.2008 23:37:31   
petra a
kaya-v vsakem mercatorju jih majo,al pa leclercu,pa v dzs,mladinski,bla-bla-bla

kjava-mam kr dober občutek,po moje bo kar vredu

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 7:45:16   
Putka
Valjda na RR pred službouser posted image

Katja je dobila nov zobek in sicer spodaj 4-ko. Dvojki še nista ven prilezliuser posted image Tako bo zdaj malo nametano vse skupaj...

Lex, to pa res ni fajn, da te takole potunkajo. A niso za obhajilo skoraj take torte kot poročne?? No, te nočem v slabo voljo spravit. Mogoče res glazura iz beljaka/štaubcuker, potem najlepša podlaga pride, da lahko kar s tistimi barvami (a une v tubicah?) gor pišeš.

Kdaj se kaj vidimo? Ste pa res čisto neresneuser posted image . VSM??

Kje pa je Feliška? Aja, pa sugar nas je zgleda čisto zapustilauser posted image .

Tejč, mi gremo za vikend najbrž na dolenjsko, boste kaj dol?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 8:42:42   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Putka



Lex, to pa res ni fajn, da te takole potunkajo. A niso za obhajilo skoraj take torte kot poročne?? No, te nočem v slabo voljo spravit. Mogoče res glazura iz beljaka/štaubcuker, potem najlepša podlaga pride, da lahko kar s tistimi barvami (a une v tubicah?) gor pišeš.




Če bi kdo od njih rekel verjetno ne bi delala torte, tako pa me je bica prosila, pa ji ne znam rečt ne. pa dobro mislim si, glede na to da njihova mamica pričakuje 4user posted image  in mislim, da bo kar kmalu rodila (verjetno drži pesti, da zdrži še do nedelje) da jo bom naredila. Najbolj muči me res to, da so te torte ful lepe, kot poročne.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 8:48:43   
lex
ANA IN DORIAN VSE NAJBOLJŠE ZA 1 ROJSTNI DAN!!!
 
user posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 9:39:13   
Majchi
Ana in Dorian!
 
Vse najboljše za vajino 1. svečko!

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 10:42:19   
kjava
Čestitke Ani in Dorianu!!
 
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 10:42:54   
kjava
Majchi, kako je blo včeraj na operaciji jezička?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 10:45:42   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: lex

glede na to da njihova mamica pričakuje 4user posted image  in mislim, da bo kar kmalu rodila (verjetno drži pesti, da zdrži še do nedelje) da jo bom naredila.


Četverčke bo mela??!!
Ufa, a to je bla umetna oploditev?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 11:40:07   
kaya2007
tudi od mene čestitke ani in dorianu!

ja, majchi, kako je šlo? 

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Majčice 2007
7.5.2008 12:48:15   
Majchi
Jao, jao, saj res! Sem čist pozabla še tuki napisat o jezičku, ker sem se včeraj s tolkimi o tem pogovarjala...
Blo je točno tko kot sem pričakovala. Tako kot prejšnjič ji je spet pregledala sluh, nosno votlino in grlo (ORL pač), na koncu pa ji je samo malo pošpricala pod jezikom in s škarjicami prestrigla. Bolelo je ni nič, niti tisti trenutek niti kasneje.
Je blo pa zoprno za naju. Moj je sdel na stolu, imel Lano v naročju (v sedečem položaju). Z eno roko jo je držal čez njene rokice, da se ni mogla upirat, z drugo roko pa jo je držal za čelo, da je imela glavo pri miru. Jaz sem bila zraven dvorni norec, da ne bi jokala, zdravnica pa ji je šarla po ustih. V glavnem, Lana je fuuuul jokala zarad užaljenosti in tega "mučenja" po ustih. Men se je pa totalno srce trgalo zraven. Pa še pol je zdravnica skor 5 min tisto gazo pod jezikom pritiskala, da je krvavitev ustavla. In ves ta čas je jokala...
To je to! Res je čist simpl poseg, ampak zoprn za starše. Še pol ure ni smela nič jest in pit. Kasneje je normalno jedla in ni kazala nobenih znakov, da jo karkoli boli. Tud igračke in prste je normalno tlačila v usta, kot vedno.
Je pa ta zadeva baje dedna in včeri mi je mami povedala, da sem imela jaz isto.
No evo, na dolgo in široko, kot ponavadi z moje straniuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?