Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Trikrat dnevno si umiva zobke, jaz mu pomagam in ati, pa vseeno ima neko pikico. Katastrofa. Bo še kdo rekel, da ne skrbim dovolj zanj.
.
Samo na začetku je imela mala take jokave izpade, zdaj pa je prava zaščirniška sestrica, ko vidi, da nekdo gleda v voziček, priteče zraven in začne grdo izpod čela gledat
Potem pa jasno pove, da je Gregor njen! Tudi kadar je mali siten, sta obe naravnost zlati, mala mu daje dudko in mu tako lepo govori
Če to sploh je, mogoče se ti samo zdi in je le trdovraten flekec
. Sploh ne vem kaj ji je bilo vse drugo bi počela, samo spat ne.Dudo je skoz ven metala, tudi Špelinin ukrep ni več pomagal. Že zvečer po 18h se je čudno obnašala in skoz visela na joški. Na koncu sem ji pripravila celo AM, ker so moje zize kapitulirale ob 22h oz. je bilo v njih tako malo, da se gospodični ni ljubilo več vleči in ga je na naše začudenje spila in to celo flaško. Poprej ga tudi povoht ni hotela. Skratka ob 23h sem jo dala še enkrat na zizo, pa je še kar tečnarla. Potem sem ji dala še 40 ml čaja in se je končno ob 24h udala in zaspala do 6.30h. Sedaj pa spet spi
No, pri nas je bil Gregor lepo pridkan, ampak sem bila jaz tista, ki ga je ponoči biksala - zaradi migrene