Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ej,gledam zdele tegale Plestenjaka,pa sem se spomnla,da sploh ne vem več,kdaj sem bla nazadnje na kakšnem koncertu.Kako sem se polenila.Ne vem,al nimam časa,al se mi še manj da :zmeden::zmeden:
Jaz že tudi dolgo nisem bila. Nazadnje sem bila na rojstnem dnevu radia net fm(pa še to pred 3 ali 4 leti. Na koncertu pa nazadnje že kakih 6 let nazaj(Plavi orkestar). Joj, je bilo fajn. Razmišljam pa, da bi šla na Stavrosa(3.marca) v dvorani Tabor.
Ojla! Ko sta ravno pri koncertih, naj se pohvalim, da sem zbrala pogum (in našla varuško!) in grem 25. na koncert v Lj.! In sem ful vesela! Čeprav piva še ne bom smela piti, če ne zaradi drugega pa zato, ker bom šofer!
Anaelisa,to je pa res za čestitat.:bravo::bravo:Kolikor jaz sebe poznam,bom tak korak naredila ko bo šla tamala v šolo.Sem bolj panične sorte,pol bi pa samo stala tam in študirala,če se je slučajno zbudila. Občudujem mamice,ki si privoščijo.Ravno včeraj sem govorila z eno kolegico,ki je pustila doma pupo staro 2 leti,ona,mož in tavelik pa so šli za teden dni smučat v italijo. Men bi se glava odprla,je bolš da sem doma.:zmeden2:
Veš, saj mene bo tudi skrbelo, saj vem! Ampak po drugi strani vem, da ji ne bo nič hudega, bo v dobrih rokah, moja mami bo pazila nanjo in tudi če se bo zbudila, jo je tako navajena, se bosta že pocrkljali! Sicer grem pa šele zvečer, ko bo ona že zaspala in mogoče bom do prvega dojenja (okrog 1h) že nazaj! Če ne pa ne bo nič hudega, saj zdaj se doji bolj tako za crkljanje kot zaradi lakote - zdaj bo stara že 9 m.! Je pa tudi tako, da sem na ta koncert hotla it že pred dvema letoma, pa so ga odpovedali, zdaj bom pa končno prišla na svoj račun in tega pač ne morem zamuditi!!!
No, vidiš Nejcko, to si pa jaz ne bi "upala"! Tako daleč in za toliko časa zdaj še ne bi šla. Ne vem, sem še preveč navezana nanjo. Saj ona bi verjetno to lažje prenesla kot jaz. Ti ga takrat verjetno tudi nisi več dojila, to je gotovo drugače potem.
Baje ima Jan Plastenjak neko hudo bolezen, zaradi katere ga je Martina Kajfež elegantno zapustila...pa od takrat je sam. Nevem pa kaj naj bi imel:zmeden: