|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Baby boom voziček!
31.1.2011 11:51:04   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

Evo, mi mamo baby-booma zdej že 6m in kljub temu da razmišljam o prodaji tega vozička, smo z nakupom zadovoljni (otrok se lepo not vozi in voziček je lepo "vodljiv"). ;) Kar se tiče lupinice je res super, lahka je in hitro se jo namontira. Fajn je tud to, da je velika in ni otrok not stisnjen...za novorojenčka skoraj malo preveč velika. Mi smo podložili z eno brisačo in je blo vredu.


mi mogoče lahko poveš še glede lupinice, kako je s stabilnostjo v avtu. jaz sem imela občutek, kot da jo pas "porine" naprej in nekako postavi pokonci user posted image vem da je "zabetonirat" ne morem, vendar ne bi rada, da če se varnostni pas zategne, otroka porine v naslonjalo sedeža!

Hvala!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Baby boom voziček!
31.1.2011 18:25:19   
Aisha86
Sm mogla prov en parx prebrat tvoje vprašanje, da sem zastopla kako si misnla...
Sm razmišlala kako mi ni nikoli to padlo na pamet, ker če tko gledaš je vprašanje čist smiselno...in sm ugotovila, da zmeri k naštimam tamalga not in lupinco zavežem, ga malo vzdvignem kjer so nogice. Se pravi, da lupinco ne dam čist ravno ampak jo tako "poležem" da lepše leži, celo lupinco privzdvignem pri nogah. To sm tko naštimala samo ko je biu še čist mičkn, zdej ne več. Ne vem kako bi razložila da bi si znala bolše predstavljat??

Aja, če katero zanima voziček naj me kontaktira na ZS.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Baby boom voziček!
31.1.2011 20:15:50   
Tigrica86
mogoče sm res malo čudno zastavla vprašanje, ampak glavno da si me zastopla user posted image

sj sm že sama razmišljala o taki varjanti, pa nism ziher, da je to varno... no, neki bomo že naštudirali, upam da ne bo nikol treba preizkušat, kolk je to res varno!

Hvala za odgovore!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Baby boom voziček!
1.2.2011 9:14:14   
Aninchy
no to o privzdignjeni lupinici... jst sm jo mela čist druge firme, pa sm tud mogla tak nardit... to je po moj velik odvisn tud od sedežev v avtu in ne tok od jajčke...?


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Baby boom voziček!
1.2.2011 12:43:37   
Puplis
No, da še jst podam svoje mnenje user posted image
3 dni nazaj sm ga šla gledat v Kamnik, mi je ful všeč ampak se nisem odločila za nakup.
Meni je zaradi majhnega avta in majhnega stanovanja ter dejstva da bom voziček vsak dan mogla nosit po stopnicah ful pomembno kako se voziček zloži in pa da je čim lažji.
Po ogledu Baby Booma sem šla v Baby Center pogledat voziček Ping od Baby Welta in sem bila navdušena nad enostavnostjo zlaganja in majhnostjo zloženega vozička.
Če nebi imela zgoraj navedenih omejitev bi se odločila za Baby Boom voziček, vendar me je s svojo praktičnostjo prepričal Baby Welt. (Košaro, športni del ali lupinico snameš z pritiskom na 2 gumba in to je to)
Avtosedež od Baby Booma se meni sploh ne zdi slabo, ravno tako ima certifikat kot vsi otali, vem da se ga na isofix ne da postavit pa na voziček mislim da tudi ne.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Baby boom voziček!
1.2.2011 14:36:40   
Tigrica86
lupinica Baby boom res ni kompatibilna s isofix sistemom, vendar se jo pa da čisto enostavno dat na vozek - preverjeno. ma posebne adapterje, tako da to ni problem.



(odgovor članu Puplis)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Baby boom voziček!
16.2.2011 12:09:21   
mickenamis
Pa smo tudi mi dobili svoj baby boom (tudi po zaslugi tega foruma). Včeraj smo ga naročili, danes pa je že pri nas, sestavljen in pripravljen. user posted image
Jz sem čist navdušena nad njim. Ful je lep in enostaven za sestavit in vozit. Opazila pa sem, da ima košarica eno kovinsko prečko od ogrodja ravno malo nad sredino ležišča, tako da bo treba dat noter eno peno, da ne bo malčice tiščalo.
Med iskanjem sem bila v stiku tako s trgovino Urša kot s podjetjem v Kopru in naj povem, da so zeloo prijazni in ustrežljivi in da se da marsikaj dogovoriti.
Komaj čakam, da preizusimo voziček!
Topel pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Baby boom voziček!
16.2.2011 21:43:41   
Aisha86
^^
Kašnega si pa vzela?

(odgovor članu mickenamis)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Baby boom voziček!
17.2.2011 10:25:07   
mickenamis
Ups, najprej se morem popravit - je prav lepa penasta podloga za v košarico zraven zapakirana (sem jo danes s škatlami skor v smeti vrgla).
Vzela sem sivo-zelenega trikolesnika (3yCombo). Ga kar naprej hodim gledat in si predstavlam malo piko noter... user posted image Jih je pa težko dobiti, ker takoj gredo. Novo pošiljko dobijo baje aprila.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Baby boom voziček!
27.4.2011 16:00:19   
c.ani
Pozdrav!

Kot vidim, je veliko uporabnikov zadovoljnih z vozičkom baby boom - sama sem še malo v dvomih, a cena je res ugodna. Do nedavnega mi je bil všeč voziček baby welt a sem si premislila, saj se pri njem ne da nastaviti hrbtišče v ležeč položaj - pri športnem delu. Zato me tukaj zanima kako je pri tem novem modelu - so 4 stopnje za naklon hrbtišča ter ena od njih je popolnoma ravno hrbtišče. zanima me še kaj je bolje 3 ali 4 kolesnik, saj se mi zdi, da 4-kolesnik nima gumjastih koles.

Lep pozdrav.

(odgovor članu mickenamis)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Baby boom voziček!
27.4.2011 17:09:49   
_perla_
Če še ni katera videla. Danes sem videla na FB-ju od skupine Babyland.si, da je voziček BabyBoom yQuatto v akciji (ne vem pa, kako dolgo). In sicer je znižan za 108 evrov. IPrilagam link:http://www.babyland.si/e-trgovina/oprema/vozicki/modularni-sistemi/vozicek-yquattro-potovalni-paket-zelen
Je a zelo lep voziček z veliko ostalimi stvarmi zraven user posted image

(odgovor članu c.ani)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Baby boom voziček!
27.4.2011 19:01:44   
takotako
Midva sva pa šla gledat trikolesnika ker naj bi bil v akciji do maja sam. Pa mi ni bil všeč-pol pa je zraven bil razstaljen nov model štiri kolesnik za 50€ dražji. se mi je zdel bolj kompakten in nama je takoj bil všeč. Tak da sva kupila ta nov model.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Baby boom voziček!
21.7.2011 10:11:31   
bihter1
O mene pa zanima, tiste ki imate voziček dlje časa /recimo eno leto, ali drži da je voziček ful hitro izrabi, zgunca?

Prosim za info

_____________________________

Ljubezen se množi, ne deli.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Baby boom voziček!
23.7.2011 10:45:42   
roladica
Poznam eno mamico ki ga ima. Po enem letu uporabe ga recimo ne moreš več prodati, ker se nekateri manjši delčki odlomijo, odpadejo. Voziček je zaradi tega še čist OK, ni pa ravno PP, ki ga z lahkoto po enem letu uporabe prodaš.

(odgovor članu bihter1)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Baby boom voziček!
25.7.2011 15:39:52   
Aisha86
^^
?!?!  user posted image
K sm jst kupvala pred enim letom voziček sm ceu net obrnla in vse informacije preverla in nikjer nisem zasledila, da naj bi se po določenem času BB "zguncov"??
Jst mam 4-kolesnika, eno leto starga, vozi se ful lepo, nikoli nobenih problemov, še gume niso neki ful obrabljene, kaj šele da bi biu voziček zguncan. Pa je nonstop v uporabi! user posted image Nevem, jst osebno nimam nobene slabe izkušnje.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Baby boom voziček!
25.7.2011 15:42:04   
Aisha86
Zdej razmišljam, kaj sploh od manjših delčkov bi lahko odpadlo?? Sej jih ni...itak more bit voziček narjen tko da otroku ni nevaren in manjših delčkov sploh ni. user posted image user posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Baby boom voziček!
25.7.2011 16:08:17   
Natka23
Evo jaz imam voziček baby boom letnik 2008(uporabnika je dobil marca 2009), mislim, da takrat stal 218€, sicer smo dobil samo košaro in športni del, naj povem, da sem bila z njim ful zadovoljna, predvsem z košaro, športni del, pa me je razočaral, natrgal se mi je po 3 mesecih uporabe v gubah, oprat ga se ni dalo oz. je kar barva šla dol in zdaj ko bo počasi nov uporabnik, bom uporabila samo košaro, športni del pa iščeva nov, sem klicala, če ga delajo exstra in bi ga kupla, ampak ne.user posted image user posted image Moram še povedat, da je imel tehnično napako, da je sprednja guma se začela trest in je zaštekala, enkrat sred cest, sicer je to moj odpravil,pa od uporabe pozimi, mi je malo zarjaveluser posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Baby boom voziček!
26.7.2011 20:42:55   
bihter1
Jaz sem ga kupla, novega trikolsenika in zaenkrat je super!

_____________________________

Ljubezen se množi, ne deli.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Baby boom voziček!
27.7.2011 21:00:59   
bihter1
No, žalostna full in jeznauser posted image
danes sem ga spravljala za v avto in kaj se mi je zgodilo - pozabila ročaj spravit in sem zlomila mehanizem za nastavljanje onega za nogice gor...kaj naj nardim, a se da kupit nov del?


_____________________________

Ljubezen se množi, ne deli.

(odgovor članu bihter1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Baby boom voziček!
3.8.2011 14:26:28   
trnyulch
Mene pa zanima kje lahko kupim baby boom voziček? A jih imajo samo v Kopru? Vem da se da preko njihove strani tudi naročit, sam me zanima če je kje kaka trgovina ki ima te vozičke v Ljubljani ali okolici? Glih tolko da grem pogledat, preden naročim oz. kupim :) 

(odgovor članu bihter1)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Baby boom voziček!
3.8.2011 15:43:18   
Anonimen
V Šmarci pri Kamniku jih tudi prodajajo ... se mi zdi, da se trgovini reče Urša.

(odgovor članu trnyulch)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Baby boom voziček!
3.8.2011 17:26:48   
trnyulch
Ok  hvala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Baby boom voziček!
7.8.2011 11:00:24   
trixy
Kaj pa model xCrosser, ima katera izkušnje z njim?

(odgovor članu trnyulch)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Baby boom voziček!
15.8.2011 18:46:45   
takotako
A mi lahko kdo pove kateri model deske(tisto ko lahko starejši otrok gor stoji in se vozi zraven) paše na baby boom voziček? Ta štirikolesnik ki je zdaj v akciji?

(odgovor članu trixy)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Baby boom voziček!
25.2.2012 19:11:46   
xdmx
Pozdravljene. Mene pa zanima, če lupinica maxi cosi paše za voziček baby boom? Oz. če obstaja adapter.

Kakšna je pa drugače njihova original lupinica? Je udobna, varna?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?