|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Baby boom voziček!
24.7.2009 21:09:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica76

voziček mislim da na tej spletni strani stane 249 USD, če upoštevaš tečaj dolarja je to bistveno ceneje kot v SLO.

Našla sem še tole spletno stran (še to: lupinica očitno tudi že obstaja, ne vem pa kako je s tem v SLO)


http://www.gumtree.ie/dublin/54/34968254.html


meni se zdi da gre tu za ang. funte - pride pa potem cca. 290 € - če to vključuje tudi lupinico potem je cenejši kot v Slo, drugače pa dražji.




Če sem prav videla je na tej spletni strani za 319€ po pošti oz. 299€ če ga prideš iskat oz. še 50€ manj, če naročiš brez lupinice.

(odgovor članu caryn)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Baby boom voziček!
24.7.2009 21:38:29   
Karolin
Tudi mi imamo ta vozek že skoraj eno leto. Je res fajn. Malo res nagaja sprednje kolo, samo ko ga sama vozim ne toliko, kot če ga kdo drug (verjetno res bolj pritiska). Naslonjalo na športnem delu se ne da dvignit na 90 stopinj, samo me to ne moti, ker otrok na sprehodu večinoma zaspi. Pa športni del se da še lažje zlagat kot košara in lažje ga spraviš v avto.



(odgovor članu soncnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Baby boom voziček!
24.7.2009 22:12:44   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: Karolin

Naslonjalo na športnem delu se ne da dvignit na 90 stopinj, samo me to ne moti, ker otrok na sprehodu večinoma zaspi.


No, mene mislim, da tut to ne bo motilo, ker si niti ne znam predstavljat, kako bi to zgledalo - kako bi pa otroček sedel notri, če bi imel naslonjalo na 90 stopinj? user posted image  Saj tudi mi odrasli nimamo nobenega stola tako strogo na 90 - smo vedno raje malce zleknjeni.
No, to sprašujem zato, če kaj veš, zakaj bi naj sploh bilo tako, ker sem že dosti brala o tem, da se kakšna mamica ni odločila za kter voziček ravno iz tega razloga.


(odgovor članu Karolin)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Baby boom voziček!
25.8.2009 9:23:50   
lenybaby
Včeraj sva si tudi midva v živo ogledala ta vozek v Urši pri Šmarci. Najprej malo s strahom (za tako ceno si predstavljaš pač marsikaj!), nato pa z vedno večjim navdušenjem! Gospa v trgovini je bila zelo prijazna, povedala je vse kar je bilo treba, vozek smo pregledali od vrha do tal... in odločitev je definitivno padla: ta voziček bo vozil najinega fantiča! user posted image  

Cena je torej takšna kot je objavljena na strani Baby boom-a, zraven paše lupinica za 89 € v živo zeleni (zelo lepi) barvi, ki se jo z dodatnimi nastavki pritrdi na ogrodje. Ima tudi "strehico", ki se jo zelo preprosto natakne gor. V avtu se jo lahko pripne le z varnostnim pasom, kar je mogoče malo škoda ampak... bomo že nekako. Lupinica je torej le v eni barvi, vozički v tistih treh predstavljenih na strani (rdeč (tega so imeli na ogled), siv in rumeno-zelen). Tisto sprednje kolo za katerega pravite, da se po nekaj časa uporabe razmaje, je baje treba samo malo priviti (odvije se nek vijak zato malo poglejte), naj bi pa v prihodnjih serijah teh vozičkov to pomanjkljivost odpravili. Sedež športnega dela res ne stoji pod kotom 90 stopinj, če pa že zelo želite tako strogo držo, se da urediti tudi to, če se malo znajdete. Med ogrodje in naslonjalo se da podstaviti kaj, kar bi sedež držalo v tako visokem položaju, vendar tudi zame 90 stopinj ni poglavitnih - prej zelo moteč in neprijeten položaj za malo zverinco. Košara je obložena s filcu podobnemu materialu, ki se preprosto sname in opere v stroju, podloga prav tako, s tem da se jo lahko obrne na zimsko ali letno stran. Košek se zloži po višini in ga je tako še lažje spraviti v avto (ogrodje stene koška se poleže in takoj pridobimo 10 - 15 cm). Vozek se odpre skoraj sam od sebe, zloži se tudi zelo enostavno, kolesa so odstranljiva, sprednje kolo se lahko fiksira tako da gleda naprej ali nazaj. Če je sprednje kolo fiksirano lahko vozek zložen stoji tudi sam in ga ni treba naslanat ali polagat na tla. Še ena novost pa je, da pride v roku naslednjih nekaj mesecev na trg še en model Baby boom vozička, in sicer s štirimi kolesi. Zadnji del bo zelo podoben temu s tremi kolesi, sprednji dve kolesi pa bosta pri tistemu nekoliko manjši. Imel bo več dodatne opreme (zimsko vrečo, pregrinjalo za dež se mi zdi da je rekla gospa itd.). Delali ga bodo tudi v precej priljubljeni oranžni barvi, cena pa bo prav tako primerljiva s to sedaj.
Izvedela sva še eno informacijo, in sicer da bodo v podjetju septembra na počitnicah, zato bo naslednja pošiljka šele konec meseca. Tisti, ki se vam mudi torej ne odlašajte in jih kontaktirajte čimprej. Midva imava še par mesecev časa potem pa prideva po sivega trikolesnika!

V glavnem - ena velika skrb manj! Toplo priporočam vsem ogled tega vozička - mislim da vam res ne bo žal.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Baby boom voziček!
25.8.2009 12:08:52   
vanilla
Mi smo našo pupo pred 14 dnevi prestavili v športni del tega vozička... S košaro sem bila itak zadovoljna, športni del pa mi je zaenkrat tudi super.
Prav všeč mi je, da se hrbtišče nastavlja s trakom, ker je to zelo hitro nastavljeno in zaradi tega imaš zelo veliko možnosti samega naklona.. .Lahko tudi samo za centimeter spreminjaš naklon, kar pri kakem drugem vozičku to ni mogoče, ko ima recimo samo fiksno kake tri naklone ali pa še to ne.
Zato jaz, ko mala zaspi, naklon enostavno čisto malo spustim, da je bolj v ležečem... Ko pa se zbudi, pa spet malo dvignem, da lahko zvedavo gleda okoli.

Jaz nimam res nobenih pripomb, sploh pod vozičkom je fantastično velika odlagalana košara, da sem iz trgovine res lahko prinesla cel kup stvari.

Edino kar moram kupiti je neka univerzalna zimska vreča, dežniček in dežna prevleka... Saj pravim, to moram kupiti univerzalno, ker tega zaenkrat še ne prodajajo pri tej znamki.

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Baby boom voziček!
8.9.2009 9:45:56   
srečica
POzdravljene

Zanima me kje se, da pogledat lupinico - jajčko, ki paše na ta voziček?

Dajte še napišite vaše izkušnje s tem vozičkom tiste, ki ga imate. Mene namreč rta voziček zelo zelo mika.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Baby boom voziček!
15.9.2009 12:06:31   
lili79
Jaz bi pa imela eno vprašanje na katero pri vseh teh vaših izčrpnih opisih nisem našla odgovora in sicer: ali se da otroka obračat da gleda vame oz. da gleda v smeri vožnje (za košaro je ok če gleda vame med vožnjo, zanima me predvsem športni del - ali se ga da obračat?)
Hvala za informacijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Baby boom voziček!
15.9.2009 18:18:54   
vanilla
Lili, voziček (športni del) gleda v smeri vožnje in se ga NE da obračat, da bi enkrat gledal vate in drugič v smeri vožnje.
Mogoče te to na začetku lahko malce moti, ko je otroček glih nekje na meji, ko začne not sedet in še ne sedi sam in je samo naslonjen ali pa leži... Ampak to je samo kaka dva meseca, potem pa itak že samostojno sedi in ga bo zanimala okolica, tak da bo aktualna zanj bolj smer vožnje kot pa ti user posted image .


(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Baby boom voziček!
20.9.2009 21:46:01   
T ta
Lepo pozdravljene!

Nekaj me zanima glede tega vozička. Res se mi zdi cena tega vozička smešna in me zato zanima ali je to cena za oboje-košara in športni del?user posted image Ker sem včeraj hodila malo trgovinah pa so cene bile dokaj visoke tam od 500eur naprej.user posted image  

Hvala za Vaše odgovore!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Baby boom voziček!
21.9.2009 9:46:13   
vanilla
IZVIRNO SPOROČILO: T ta

Lepo pozdravljene!

Nekaj me zanima glede tega vozička. Res se mi zdi cena tega vozička smešna in me zato zanima ali je to cena za oboje-košara in športni del?user posted image Ker sem včeraj hodila malo trgovinah pa so cene bile dokaj visoke tam od 500eur naprej.user posted image  

Hvala za Vaše odgovore!


Ja, to je cena za košaro in špotrtni del skupaj.

(odgovor članu T ta)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Baby boom voziček!
4.2.2010 11:38:27   
Aisha86
Pozdravljene!
Sem "sveža" nosečka in malo raziskujem forum pa sem naletela na tole temo o vozičku. Neki sm gledala po internetu in na bolhi zasledila, da prodajajo tudi štirikolesnike (yQuattro) potem pa ko pogledam na njihovo uradno spletno stran vidim, da tega nimajo v ponudbi. Še zmeraj so predstavljeni samo trikolesniki. Zanima me če katera ve ali stran pač ni posodobljena ali pa tega ni več v prodaji? Vem, da bi bilo najbolje da jih kontaktiram, vendar se zdej samo tko nasplošno zanimam... ker je še prekmalu da bi kupovala voziček. user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Baby boom voziček!
6.2.2010 10:48:00   
lenybaby
Aisha86: predlagam da si pogledaš na njihovi strani kontakte in jim magari napišeš mail ali pa preprosto pokličeš in vprašaš vse kar te zanima v zvezi z vozičkom. So vedno pripravljeni pomagat in tud na maile odgovarjajo zelo ažurno. Dobiš tud kako slikco vozička ipd. Ko sem bla jst tm pr njih v Kopru je tud reku da pridejo tej novi štirikolesniki kmalu tko da mislm samo da ni posodobljena stran. Res, pokliči jih, mislim da ti ne bo žal. Mi mamo trikolesnika, ta ta mal posodobljen model k se mu kolesa ful u izi snamejo pa vse in smo res zadovoljni z njim. Sm cvikala da nam vozka v mojga cliota dubla pa ni blema! Quinnija neb nikol not stlačila!!! user posted image  Zdej pa dobite tud že prevleko za dež, zimsko vrečo in torbo za voziček. Tko da kar poklicat! Madona jim delam reklamo - lahk bi me plačal! ;))  Aja pa cena je mejčken višja kot je bla objavlena na netu (sej ne vem če je še vedno enaka al so jo že spremenil user posted image  ). Mislm da smo dal 371 €? Ne me za besedo držat, bi mogla račun poiskat! To je blo v glavnem začetek novembra 2009.

Pa,pa!

P.S.: Sm pogledala račun zdele pa sm čist trofla ja, 371 €! user posted image  Sam to je skupi z lupinco.

< Sporočilo je popravil lenybaby -- 6.2.2010 10:53:26 >

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Baby boom voziček!
16.3.2010 10:17:54   
lenybaby
Babyboom ma novo stran in razširjeno ponudbo. v teh dneh pa posebno akcijo --> košek, lupinca,športni sedež, zimska vreča, prevleka in torba za 349 eur! Tiste ki kupujete voziček in zanj ne nameravate dati celega premoženja kliknite na njihovo stran - toplo priporočam! user posted image

http://baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_ponudba.html

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Baby boom voziček!
16.3.2010 10:42:08   
romy
Če jaz prav vidim je samo v sivi ali zeleni barvi.
Kje pa je rdeča in oranžna, ko ga ene imate? Mislim za teg a3-kolesnika. Nikjer n enajdem druge barve user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Baby boom voziček!
16.3.2010 17:46:33   
Aisha86
jst pa nikjer nisem zasledila do kdaj traja ta akcija?? a so pogostokrat?

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Baby boom voziček!
16.3.2010 19:04:31   
lenybaby
ta je zdej prva - sm čist slučajno vidla. sam včeri je bla akcija taka kot sem napisala, dans vidm da je mal spremenjena, prav tako cena. Poklicat pa prašat! ;))

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Baby boom voziček!
18.3.2010 9:58:15   
Aisha86
Ja sem jim potem takoj pisala, da se zanimam za ta voziček in da do kdaj bo v akciji. So mi odpisali da do 15.4. oz. do razprodaje zalog. Verjetno ga greva že ta vikend pogledat. 

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Baby boom voziček!
18.3.2010 12:44:26   
lenybaby
user posted image  Mislm da vam ne bo žal. Mi ga mamo in smo zelo zadovoljni z njim.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Baby boom voziček!
18.3.2010 13:03:05   
Aisha86
Ja ga kar hvalijo tiste ki ga imajo. Jst imam sicer rok šele 3.8. sam glede na to, da vem kaj hočem od vozička ne bo nič narobe, če ga že zdaj kupim...se pa odločam med Coletto Austin 3/4 in med babyboom-om.

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Baby boom voziček!
18.3.2010 16:59:31   
vanilla
Evo, mi ga bomo zdej prodali... Mala bo kmalu stara eno leto in bomo presedlali na marelo, da nam ne bo toliko placa jemalo.

Plusov tega vozička je itak veliko....

Moteči minusi zame (po skoraj enem letu uporabe) pa so tile:
- vibrirajoče sprednje kolo, če bolj hitro pelješ
- malo prevelik sedalni del športnega dela vozička: otrok namreč hitro zleze levo ali desno, če se nasloni nazaj ali če zaspi. Če pa sedi naprej in se drži za varovalni lok, pa je vse skupaj tako veliko, da če bolj miga, imaš občutek, da bo ven padel.
- naslona za nogice ne moreš dvignit; mu torej nogice ves čas dol bingljajo. Čeprav pri nas to ni blo moteče, ker smo ga itak uporabljali v kombinaciji z zimsko vrečo celo zimo in je bila tako zadekana, da ni nič nikjer bingljalo user posted image .

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Baby boom voziček!
19.3.2010 16:45:46   
Aisha86
Joi super za komentar vanilla! :) Vse to mi bo prišlo zelo prav pri odločanju, sicer sem pa ta vikend zmenjena, da ga pridemo pogledat v KP.  user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Baby boom voziček!
7.4.2010 12:58:18   
Aisha86
Evo spet mene user posted image
voziček sva si šla ogledat, in sva bila kar navdušena...takoj k sva vidla trikolesnika sva ga izločila, ker so se nama gume zdele nekam veliiike.  Tako bova verjetno naročila štirikolesnika (cel komplet) ker je zdej do 15.4. še v akciji (349€).
Vanilla, povej mi še - kaj imaste 4 ali 3 kolesnika? In kakšne barve je? Ali je barva hitro zbledela?

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Baby boom voziček!
9.4.2010 17:27:57   
vanilla
Aisha86, tako velike gume na trikolesniku so zakon za makadam, sneg pozimi itd. Naš voziček je bil ogromno v pogonu: dnevno vsaj dve uri ne glede na vreme in letni čas. Imeli smo trikolesnika, rdeče barve. Barva ni zbledela - sploh!! Pa je bil resnično uporabljen max!

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Baby boom voziček!
18.4.2010 0:41:44   
Aninchy
Hjoooj, čisto vse komentarje od prvega do tazadnjega sem prebrala in se čiiiisto navdušila nad temlem lepotcem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem bila preveč za 3-kolesnike, ampak tile s temi malimi koleščki spredaj mi pa sploh niso všeč!user posted image Me spominjajo na nakupovalne vozičke! user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjet, kolko je že ura! Čist sem se zatopila v branje!user posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Baby boom voziček!
18.4.2010 14:47:51   
Aisha86
Ga morš v živo vidt pol ti bo bl všeč štirikolesnik. Mi2 sva šla gledat trikolesnika, vzela pa štirikolesnika. Ga mam že doma. komi čakam, da ga uporabm! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?