Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- naklofate po 15 do 20 strani na dan!!!
vse ok! Videlo se je že skoraj vse - glavica, rokice, nogice, srček, .... Jupiiiii!

je pa tak - zame rižev narastek je kosilo(pa še kak kompotek), za mojga pa to ni kosilo, ampak sladica.
Včeraj sem bila cel dan vsepovsod, zelo malo počivala in potem me je danes tako vrglo, pa tolk lepo vreme je danes zunaj. No sej je še nekaj dneva ostalo.
- na otroškem igrišču! Sosed spodaj pod nami je skoz na balkonu - kadi kot turek in se zraven davi in pljuva. Polek tega da nam smrad nese v stanovanje, je še za poslušat nagravžno. Soseda ima dnevno na jedilniku take hudo smrdeče stvari, vse neki na masti in čebuli in praženo in zasmradi cel blok s tem, fuj. Sosedov pes čist zraven nas se dere zjutraj ob pol sedmih in tuli, ker ga pustijo samega in jih boli k** za sosede in zgodnjo uro, njegova lastnica pa ponoči straši po balkonu, pospravlja in premika ogromne lonce z rožami okoli - res norišnica. Če ne doživiš ne moreš verjet. Zadnjič sem šla ponoči odpret balkonska vrata, ko sem šla iz WC-ja (ob treh ponoči) in ta veša z rožo v roki stoji na balkonu. Skor me je kap zadela. Mislim, utrgal se mi bo, res.
. Pa ful mi je bed, ko bom pol kolegico klicala, da smo bolani, upam, da se njen mišek ni česa nalezel.
Evo mojga bušija!