jocika
|
Angelina globoko sočustvujem Jst sem se tud hotla zadnjič potožit, pa sem si misla, da me ne bi nobena razumela, pa vidim, da nisem edina, ko bom dobla živčni zlom zarad sosedov sak čas. Jaz sem pa v stari 4- stanovanjski hiši. Midva sva kupila stanovanje, druga so pa najemniška. Pa stene so papirnate, vse se sliši. Spodnji sosed ima ozvočenje da te kap in nabija musko vztrajno samo ponoči, sam da jeb ostale v glavo. Ti, ki so pa v istem štuku kot midva, so se pa priselili pred enim mesecem - štirje pubertetniki pa mama brez avtoritete. To je dretje cel dan, pa z vrati toooolk loputajo. Eden od njih ne ve, da majo vrata kljuko. Hodijo not pa ven nonstop in tak zaloputnejo pri tem ene dvakrat, trikrat - saj veš, večkrat zaloputneš, lažje se vrata zaprejo . Strese se cela bajta in to najraje tud delajo ponoč, ko bi človek rad spal!!!!!!!!!!!!!Al pa nas kolega od mulcev zaparkira in pride brez oprosti ob polnoči ropotat po vratih, če se mu lahka umaknemo - ker smo mogli parkirat za njim Moj je zadnjič popizdil, mislim da so to nardil zadnjič. Evo, Angelina, sem še jaz pojamrala, pa še en za obe. Upam, da nam bo zdej boljš Dihajva....