Blacky30
|
Jaz sem danes padla nazaj v posteljo ob 7h, ko sem malega peljala v vrtec in se več nisem mogla zbudit. Kar spala sem in spala in se vmes zbujala. Pa sem se priganjala, naj dvignem rit, pa ni in ni šlo. Zdaj pa ne vem, al je vreme krivo ali ta moja slaba kri, pojma nimam. Komaj sem se zmigala in potem vidim, da ste bile danes že tako pridne in toliko nakloftale. Super, da imam kaj brat. Potem me pa čaka še ena velika vreča cotik za sortirat. Sem začela prat s polno paro, samo kak je to smotano. Perem cotike za in , pa že zdaj vem, da jih bom potem polovico lepo nazaj v vreče pospravila in odnesla nazaj v garažo. Samo kaj čem, to je pač cena tega, ker nočem vedeti spola. Poleg tega je veliko zimskih oblačil v št. 56 in 62, tak da mi tudi zaradi tega ne bo vse prišlo v poštev. Upam samo, da bom pri šopingu imela srečo in dobila kaj v nevtralnih barvah. Vaše tel. št. pridno beležim, Lex mi je poslala svoj seznam in zdaj ga dopolnjujem. Tak da bomo počasi v polnem zagonu in pripravljene na vse. Nyah, 5 ur si morala čakat na GP? Pa saj so nori! Kak lahko to delajo , ko že težko sedimo in nas vse boli, pa še lačne smo nonstop. Grozno! Hvala bogu je s vse OK, voda pa se bo tudi porihtala, boš videla. Aha, Frutka, vidim, da sva na istem, sortirava, pereva, likava. Je fajn vedet, da nisem sama v tem.
|