|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
29.6.2008 23:53:03   
glugluglu
Aurorra, Sasi13, lepo, da set se javila,

Aurorra, če mojita pomaga, grem takoj pit. Pa dobro, da si napisala, kako jo pripraviš, da vemuser posted image !

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 0:24:53   
lindy
Auroraa vse najboljše!
 user posted image

< Sporočilo je popravil lindy -- 30.6.2008 0:25:38 >


_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 0:35:08   
sasula
Ne morem spati, zmešalo se mi bo, če bo tako še en mesec, ne vem kaj bo:(

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 0:41:27   
Blacky30
Inigo, lep trebušček, tak majhen. Jaz sem imela takšnega nekje v 28-30. tednu.user posted image

Sasi13, kako pa so Jana potegnili ven z vakuumom? Spodaj ali pri trebuhu ven? Sorry, morda noro vprašanje, a si res ne predstavljam. Nisem še nikoli slišala za to.user posted image

Auroraa, a ti je bilo grozno vroče v porodni sobi ali so imeli klimo? Na oddelku vem, da klime nimajo, tak da tam si morala fajn trpet vročino, kaj? Aja, pa še to, si bila fejst šivana?

Lunica, vem, da mora biti grozno, a poskusi se pomirit in se tolažit s tem, da bo v naslednjih 14 dneh zagotovo prišel ven. 100% bo!!! Res pa je, da to ni fajn, ker si potem že cela izmozgana. Morda boš pa res prišla v P in bo Lukec kar padel ven.user posted image  Ampak na tvojem mestu jaz ne bi šla v P (sorry Inigouser posted image ), ker če še otrok ni pripravljen priti ven, zakaj ga bezat na silo?? Itak pa ti ne bi sprožili, ker še niti nisi prišla do PDP. To so pač priprave na porod, pri eni take, pri drugi drugačne. In nič ne moremo glede tega. Vidve z Inigo imata pač to nesrečo, da sta si zarisali pot, da bosta obe prej rodili in sedaj se vama vleče in vleče, pa nikamor ne mine. Poleg tega vaju mogoče že od psihe toliko matra prej. Saj bo.user posted image

Neboglasnica, ti pa si pridna, kaj vse postoriš v enem dnevu, še na moža misliš. Moj pa kar strada že zelo dolgo, ampak ga itak ne muči preveč, ker dela od jutra do večera in zvečer kar pade v posteljo, pa še v tej svinjski vročini v hiši nama niti ne bi pasalo. Zdaj itak ne smeva, ker spet jemljem svečke proti vnetju.

Sončica, to tudi ni fajn tak hitro letet v P, ker potem se tam vse ustavi in traja in traja....... Moj je že cel prestrašen, ker jaz pravim, da ne grem nikamor, dokler ne bodo konkretni popadki na 5 minut vsaj uro do dve in se bo pojavil že kak izcedek. Samo boga molim, da mi ne bo voda odtekla. Sem pa imela prvi porod enak kot ti, vse umetno sproženo. Glede večjega otroka pa je pri nas tako, da moja mama živi v hiši spodaj, tak da zaenkrat ni panike. Če pa bi slučajno delala, pa bi moj, preden prileti domov, šel še spotoma po mojo babico, da jo pripelje k meni in šibava v P. Ampak nekak imam filing, da bom šla ponoči v P.

Motoristka, ja, najboljše, da se greš pokazat, da ti pregledajo urin, morda imaš vnetje mehurja. To pa morajo takoj pozdraviti. Javi, kak si zrihtala.
Samsa, dobrodošla nazaj. Lepo se cartajte, pa komaj čakam na porodno zgodbo. user posted image user posted image user posted image
Tims, samo, da je vse ok in da si doma.user posted image

Mož pa je danes Nejcu sestavil novo, nadstropno posteljo, marička, je visoko. Meni je kar grozno, ker se bojim višine, mali pa spi skoraj pod stropom. No, če bi le spal. Je letal gor in dol po lestvi, nakar je ugotovil, da ga je strah in je prišel spat v svojo posteljico nazaj, nakar je pristal pri meni v postelji. Tak da zdaj spi tam. Čisto potihem priznam, da mi je odleglo, ker bi menda celo noč dežurala, da mi ne pade dol s tiste višine. Pa čeprav ima po celi dolžini ograjico, pri nogah pa smo tudi eno ploščo zataknili, da ne bi telebnil dol. Nikak ni mogel zaspati, sem 2 uri ležala zraven, da bi se umiril in zaspal, pa ga je zmanjkalo šele ob pol dvanajstih. Dvomim, da ga bom lahko zjutraj zbudila za vrtec. Jaoooooo.......

Nočko.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 0:46:10   
Blacky30
AURORAA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!
 
Vem, da si si želela roditi danes, a ni lepo, ko imaš svoje najlepše darilo že v rokah??
 
Uživajte, kolikor se da.user posted image user posted image user posted image user posted image
 
user posted image
 
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 7:26:58   
Katy\o/
user posted image Vse najboljše auroraa. user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 7:30:31   
Tinky
Jutro

Joj kakšna noč je za mano. Včeraj smo pripeljali še zadnjega člana družine (mačkona) v novo bajto in je celo noč jokal. Spala nisem praktično nič.....pismo, kot da bi imela že svojega dojenčka ob sebi.

Zdej se bom počasi  odpravila proti Izoli, na ctg in pregled.
Upam, da bo pokazalo kej popadkov, čeprav jih ne čutim prav NIČ.
Danes je točno 7 dni do PDP!!!!!

Auroraa VSE NAJBOLJŠE!!!!

Lunči, dej potrpi še malo...... Te pokličem, ko opravim v Izoli.




_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:09:08   
bastian111
Najprej Auroraa Vse naj naj za tvoj Rojsni dan!user posted image user posted image user posted image

Drage moje ,ponoči sem imela redne popadke,v eni uri sploh ni nič popistilo in to je trajalo dobre štiri ure.Ob šestih ko sem se začela odpravljati v p. pa je nehalo imam pa še take blage krče.To me ne skrbi pač pa ko me je mož hotel obriti ta spodaj se je vidlo ,da nekaj ven štrli.Ko sem se pogledala v ogledalo  imam celo nožnico otečeno ,notranjo čeljust pa mi ven štrli.Obvezno bom šla do G. saj se vse skupaj stopnjuje in upam da je to to drugače se mi zmeša.Vas bom obveščala! DArja

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:16:47   
Nyah*
Ojla!

Evo, tudi jaz se javljam pred pregledom. Komaj cakam, da spet vidim nasega/naso user posted image . Ful upam, da je prav obrnjen, ne zelim si CR, res neuser posted image . Drzite pesti!!

Od sobote me tako boli kriz, pa spika me spodaj, taka pekoca bolecina, ne vem, a se odpiram ali kajuser posted image . V glavnem, komaj cakam pregled, ceprav se moram se psihicno pripravit na vecurno cakanjeuser posted image .

Upam, da nas nas user posted image  ne prehiti, danes imava namrec namen iti po kopalnisko opremo, ploscice,.., pa notranja vrata, huh, toliko tega se ni urejenega. Pa te dni nam iz Soncka se kosek pripeljejouser posted image , potem pa je za novega clana vse redi, pa lahko pride.

Huh, mam kar pestro ane.

Nic, grem se ustimat!

Tinky, dobro opravi!

Aurora user posted image user posted image user posted image , VSE NAJBOLJSE!

Lunica, si se v enem kosu?

Drzite pesti zame!

Papa

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:25:24   
sasula
Groza nisem niti očesa zatisnila, pa ni bilo vroče ali kaj. ZAtekam, noge in roke mi zaspijo, prekladam se,.............kot klada. Vstanem in bulim internet. Ne vem zakaj ne morem spati, takoj ob 8h sem klicala babiško šolo in se naročila nadekompresijo, ki pa jo imam komaj v četrtek ob 15huser posted image do takrat pa verjetno ne bom niti spala.
 
Katera ve morda.......... zakaj pride do tegauser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:28:07   
neboglasnica
glugluglu: saj bo bolje

auroraa: vse najboljše, najlepše darilo imaš že v naročju

bastian111: ti kar pojdi v P, pa hitro rodi....

blacky30: tudi moja t večja je imela pri 4 letih visoko posteljo in sem dežurala kar nekaj mesecev, čeprav smo kupili dve premični  ograjici. PAdla sicer ni nikoli, trkam, ampak spala sem pa bolj malo. Saj se bo Nejc navadil.


No, junij se izteka...jaz pa doma. Noben recept ne pomaga, očitno bo tudi tole dete zamujalo, kot sta prvi dve. Prav, samo naj potem hitro ven skoči. Ne morem pa verjeti, da me vsako soboto grabi in grabi, komaj še zdržim..ampak kljub 3 prstom se ne zgodi nič.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:42:20   
liju
Dobro jutro!
Bastian:fajn opravi pri G in upam, da se ti bojo končale počasi te muke, saj zdaj pa te res že skozi nekaj matra.user posted image user posted image
Nyah:user posted image user posted image  držim pesti, da bo OK in da se izteče kot si želiš.
Motoristka: le kako je s tabo?
Lunca: javi se kako si ti kaj? Si še doma?
aurora:user posted image  Vse najboljše!

Če katero zanimajo pesmice prav namenjene novorojenčkom, mi naj piše, pa jih pošljem. Naš user posted image  in tudi ta večji se full umirita ko jih poslušata user posted image user posted image
 
Jaz pa grem zdaj veselo na delouser posted image , zgleda da bo danes bolj takšno vremeuser posted image , tak da mi ne bo prevelike muke.
Lepo bodite in vas še pridem vmes kaj pogledat.

lp

_____________________________

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:51:45   
glugluglu
aurorra, vse najboljše!!!


(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 8:57:11   
glugluglu
ja dobro jutro,
moja Gin. bo pa jutri presenečena, ker me bo še videlauser posted image . Ja tako to je, niti user posted image očitno ne pomagauser posted image .

Inigo, zgleda, da ta datum 2.7. ni ravno srečen, morali bi imeti 4.7. ali 5. 7.user posted image . Zdej pa moram iti je malar prišel, bo še malo hodnik popravil.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:02:23   
Anonimen
jutro mačke

jaz sem tu, počutje je kar ok... in točno to je to, kar je blacky rekla, da sem bila zihr, da bom rodila prej, ker me že tak dolgo matrajo lažni popadki in sem štela že dva tedna nazaj kot da zdej zdej pa bo, pa imam ja še kar nekaj dni do PDP. sem si čisto sama kriva, ampak točno tak sem se pomirila, kakorkoli obrneš, tudi če bi šla ne vem koliko čez rok, v vsakem primeru v 14 dneh bom mamica. če pa 14 dni ne morem zdržat, sem pa res jokica. pa tudi če bi vsak dan imela lažne popadke.

sicer pa vidim, da jih imate tudi druge, punce dejmo bit močne, dejmo zdržat, vse to zatekanje, nespanec, bolečine, za naše pikece, pol jih bomo pa polubčkale, ker so že zdej tolk trmasti in samostojni user posted image user posted image

dans pa jst vam motivacijo nabijam, včeraj pa ko cunja v solzah haha user posted image

skratka, boooooooooooo, za vse bo kmalu!!!

bastian se mi pa itak najbolj smili... ker mislim, da je pri njej še par korakov naprej in da se ji res že mora mešat, ker ima še vse ostale težave. bastian tebi prvi privoščim, da rodiš in seveda zdravo pikico.

auroraa vse najboljše!

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:02:46   
Anonimen
gluglugglu ne se sekirat, tudi 5.7 ni vedno srečen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:05:29   
nanka
Dobro jutro

še vedno sem tukaj, pri meni nič novega,se pa počasi telo pripravlja. Trebušček se že spušča, je že malo nižje. Drugače pa ta teden še nimam želje iti rodit, lahko pa od nedelje naprej. Zdaj peljem pa otroke v šoping, je zmanjkalo spodnjih hlač in kratkih hlač. Lepo se imejte

Aurora vse najboljše za rojstni dan

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:05:47   
Blacky30
Dobro jutro!

Lunica, tak se govori!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol noči nisem spala, mi je kar nekaj manjkalo, sploh ne vem, kaj. Pa vroče mi je bilo. Mali ni šel danes v vrtec, ker ga sploh zbudit nisem mogla, če pa je zaspal šele ob pol dvanajstih.user posted image

Greva nekaj jest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:07:08   
papir
aurora vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:07:18   
neboglasnica
Punce, tole moram deliti z vami. Ravno sem začela pripravljati zajtrk za Ano, jajčka, ko je zazvonil telefon. Uganite, kdo je klical. Ana dvigne in reče, da bo dala mamico. Skoraj me je kap: bila je Anina pediatrinja, ki jo je zanimalo, kako je z njenimi pikicami. Je sicer predstojnica ZD in dela samo 3x na teden. Danes dopoldne je sicer v pisarni, ampak se je spomnila na našo koko. Kako se mi zdi to lepo.... Po mojem opisu je presodila, da potrebuje antibiotik še za tri dni. Prav, bom šla kasneje po recept, ko bom peljala moža na terapijo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:19:34   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
 
1. ROMY1612 (PDP 30.6.)

2. Inigo (PDP 2.7.)
 
3. glugluglu (PDP 2.7.)
4. mis (PDP 3.7.) - rodila 28.6.2008 ob 11.29 punčko Nežo!!!user posted image user posted image user posted image   
5. masaja (PDP 4.7.) - rodila 19.6.2008 punčko!!!user posted image user posted image user posted image
6. auroraa (PDP 5.7.) - rodila 22.6.2008 ob 16.23 fantka Matica!!!user posted image user posted image user posted image    

7. lunica24 (PDP 5.7.)
8. Samsa (PDP 5.7.) - rodila 25.6.2008 ob 2.44 punčko Laro!!!user posted image user posted image user posted image    
 
9. robika (PDP 5.7.)

10. Katy\o/ (PDP 5.7.)
 
11. *Angelina* (PDP 5.7.)

12. Mojcej (PDP 6.7.)

13. lex (PDP 7.7.)

14. netki (PDP 7.7.)

15. tinky (PDP 8.7.)
 
16. pety78 (PDP 8.7.)

17. lejla969 (PDP 9.7.)

18. Nasara88 (PDP 11.7.)

19. karamela6 (PDP 11.7.)

20. Juno (PDP 11.7.)

21. ksenci (PDP 11.7.)

22. ilatic (PDP 12.7.)

23. papir (PDP 12.7.)
user posted image user posted image        user posted image user posted image


Punce s seznama, dajte se malo oglasit, da vidimo, če ste še 2 v 1. Enih par se vas ni oglasilo že nekaj dni.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:27:27   
Anonimen
evo spet so se začeli popadki.. ignor mali moj Luka, ignor, ti kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponoči sem razmišljala... sem gledala po spalnici in se zamislila, da bo čez nekaj dni še ena posteljica zraven, notri pa mali fantek. najin sin. in že zdej vem, da ga bom gledala od jutra do večera in sem si predstavljala, kako bo nežen, mehek, dišeč in najin, kak ga bova cartala, skrbela zanj.



(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:29:37   
Anonimen
neboglasnica vidiš, še so super ljudje na svetu, ki jim ni vseeno in nardijo tudi kaj, kar ni v njihovem opisu nalog, je pa zelo zelo srčno in človeško! bravo user posted image

motoristka, mislim nate... javi prosim kaj so ugotovili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
   RE: Julijke 2008 III. del
30.6.2008 9:38:40   
moya
punce, meni je pa malce oteklina uplahnela. ne vem sicer kaj je pomagalo, ker sem vse možne variante izvajala:
- za spremembo ohladitev in oblačno vreme zunaj?
- na vsake 2 uri namakanje v ledeni vodi?
- pitje čaja za nosečnice?
- mazanje z gelom?
- držanje noge u luft?
pojma nimam, ampak danes mi je celo superge (ta najširše seveda) in sem celo šla na sprehod, da
bi mogoče tudi to kaj pomagalo... evo, pa še dekompresijo imam danes, tako da upam, da bo kaj bolje..
user posted image
pa še to, ne vem katera je tudi jamrala, da ima mravljinčaste roke in da ji omrtviči ponoči - meni se isto dogaja, pa mi je moja G svetovala ščitnike za rolanje, in malo res pomaga !
motoristka - kako je?
liju - imaš zs
vse že s popadki - ostanite optimistke !

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 9:39:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?