Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

najraje bi šla drugam, sam trenutno si ne moreva privoščit- jz končujem diplomo- moj ma slabo plačo, kok si dans mladi naj kaj ustvarimo? kredit si bova lahko vzela šele ko bom jaz dobila redno zaposlitev, pol pa vprašanje, kdaj bova spravla bajto skup? me je tako strah kako bo do takrat
zdaj ko se je preselil k nam pa to še ne pomen, da mu mora skoz pomagat. moj ati ne hodi v službo-kmetija in res ne zastop, da ne hod tja spat!
kar dobro plačo, jst pokojnino po očetu (ampak to samo dokler bom imela status), pa sva zdaj tudi pri moji mami v Velenju. res, da imamo veliko stanovanje - 3 sobno, 85m2... midva in brin imamo svojo sobo in bodoča babi ima svojo, plus dnevna kuhinja, predsoba in kopalnica. imamo tudi velik in mali balkon... tako da bo dovolj prostora. ampak vseeno si že zdaj želiva na svoje. čisto svoje. da bova lahko sama s svojimi otroci. pa tut čist drug filing je biti v svojem stanovanju, hiši...