Blacky30
|
Sem že doma. Je bil moj bratec tak prijazen in me je peljal do vrtca in potem nazaj. Sva bila takoj doma. Ja, tudi pri nas smo imeli alkohol za čiščenje popka. Kako pa izgledajo potiskane plenice? Ima katera kakšno slikico? Mandljevo olje smo mi uporabljali vsak dan pri negi. Ko ga z pleničko lepo umiješ ali skopaš, ga v celoti po telesu namažeš z mandljevim oljem in ga potem oblečeš. To ti bodo tudi v P pokazali, ko te bodo naučili nego. Glede noska pa smo mi imeli kremico za nosek, nam jo je pediatrinja priporočala, ker otroci ravno niso vedno ful navdušeni nad kapljicami in je potem jok. Najprej zmočiš košček vate, nato narediš svaljke in s tem počistiš mucke iz noska. Potem pa vzameš to kremico Nisita in jo samo nastaviš k luknjico od noska in stisneš noter, ima tak zelo ozki tulec, potem pa malo stisneš nosek in to je to. Je fajn delovala. Glede ležalnika niti ni nujno, da boste imele težave, če otroček ni nagnjen k potenju. Morda bo čisto ok deloval, ker za to ceno se ga je res splačalo kupiti. Zdaj je enkrat dražji. Neboglasnica, čestitke k obletnici poroke!!!! Zelo lepo od možeka, da se je spomnil na to s tako lepim darilom. No, za obletnico pa si od g. dobila še darilo, da si izvedela spol! Ker jaz mislim, da se ni mogla zmotit, potem bi se v moškem spolu. Ker "otrok" je moškega spola. Pa res je tvoje detece veliko, marička, ti pa res proizvajaš VELIKE otročke. No, na koncu se ti še želja uresničila in boš res imela junijsko dete. Lunica, ne vem, če ni res kaj na vodi, če ti v P ni bilo nič. Kupi si raje veze navadne vode in jo imej doma v plastenki, pa samo tisto pij.
|