|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 14:10:55   
lex
Hojla!

frutka te bomo z veseljem sprejele medseuser posted image user posted image user posted image user posted image . No a si predstavljate, da se znejdemo v isti sobi? Dobijo sestre živčni zlom ko bi tolk čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa prepametne bi bileuser posted image user posted image user posted image user posted image , bi še katero na Pohorje odpeljaliuser posted image .

lidija*** hvala za vzpodbudne besede. Jaz se itak ne sekiram, samo njegov foter ma pripombe. Sva se že navadila pleničko nosit za sabo, da lahko svoje opravi kjerkoli. Še sreča, da mu tud Alinine pašejo na rit, da ni panike. Boljše tako, kot pa da bi ga mogla na kak klistir peljat (je bratrančka morala vozit teta, ko je mel ful probleme).

pametne izjave glede porodov: jih ima samo moj tast, pa še nobenega ni rodiluser posted image . Tako da sem mu 1x rekla, da ko bo on 1x tam not pol pa naj pove kako in kaj. Pa on ima itak pametne okoli vsega. Jih je toliko imel, da vse veuser posted image . Se raje kar gluha naredim. Še sreča, da mu je moj user posted image  po Aleksovem porodu povedal, da nima pojma kako se otrok rodi in da vedno potegne z manouser posted image .

Mojcej: Mene popoldan, če sem veliko na nogah bolijo noge od kolena navzdol, tako da si sploh ne upam pretegnit nog, ker me kar krč zagrabi. Če pa niso tolk utrujene mi je pa najhuje se pobrat iz tal (igranje z Alino na tleh)user posted image

24julij ČISTO malo še pa boš imela svojo pikico poleg sebe, potem pa bosta telovadili, da bo veselje in bodo mišice spet nazaj. user posted image user posted image

Naša alina je pa spet prehlajena, pa tile user posted image user posted image user posted image user posted image  zobki nočejo že 1x ven pokukat. Ma revica takšne bule po dlesnih, da mene boli ko jo pogledam.


PREDLOG: glede na to, da nas je tukaj tako veliko, da ekaj se nas pozna, nekaj ne imam predlog, kaj če bi si izmenjale gsm št. (lahko meni na ZS) in mejle (imam nekje na mejlu še eno otroško pesmarico, če jo katera hoče), da ko pride julij, da lahko pošljemo kateri kak sms, da smo rodile (pošljem seznam na mejl)

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 14:20:15   
Anonimen
ja lex, se strinjam, vsaka naj vsaj eni da številko, da se lahko obvestimo.  drugače pa vprašanje, že par dni imam rahle menstrualne krče občasno, to je verjetno normalno, dokler niso na redni čas ane? al bo naše dete pohitelo? user posted image  

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 14:48:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 15:03:51   
Anonimen
flower hvala, ma ne bi nič komplicirala, ker se mi zdi, da itak, če bi se krči okrepili, al pa voda odtekla al pa kak čep šel, bom vedla, da je to zares... vem da nam je v materinski šoli rekla, da se lahko krči začnejo že kak mesec prej, ampak vseen mi je tole majčken hiter, zato me zanima, če jih ima še katera. tudi luka se je dosti umiril včeraj in danes, ampak v tem obdobju je to itak normalno. krče mam pa tko recimo po ene 5x na dan, da jih zaznam, ker so res rahli, trajajo pa slabo minutko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 15:08:33   
Anonimen
preklicujem, da se je luka umiril, pravkar je začel izvajat akrobacije, da mi trebuh raznaša po celem stanovanju user posted image user posted image user posted image  bravo tamaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 15:56:43   
Blacky30
Lex, torej bi tebi vse poslale svojo gsm št., ti bi naredila seznam in bi ta seznam poslala potem vsaki od nas po mailu? Sem prav razumela? To je fajn ideja. In potem si vsaka s seznama izbere eno souser posted image , ki ji bo po rojstvu poslala sms, da se objavi tu gor?

Jaz se javljam, da mi lahko vse sms-e pošiljate. Itak bo lex rodila pred mano in potem ne bo imela časa čepeti na RR.user posted image user posted image user posted image  

Se pa javljam tudi, da, če želite, lahko jaz poste o rojstvih od tukaj prenašam na Rodili smo, da bodo tudi vse ostale RR-jevke izvedele naše vesele novičke. Ima katera kaj proti?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 15:58:27   
Blacky30
Lunica, ja, to bi naj bilo otrdevanje trebuha. Pri meni se pojavlja nekje 4-5x na dan (je to preveč?!?) in včasih to spremljajo tudi taki krči kot pred M. Je zelo neprijetno. Trebuh trd kot kamen, šraufanje, pa še na mehur mi ful pritisne, da me kar lulat začne tiščat, teče pa potem nič. Moram si magnezij nabavit, ker so me še krči v nogah začeli matrat.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 16:24:09   
Katy\o/
Ja Blacky, ti si kar nabavi magnezijeve šumečke. Jst jih že 1 mesec pijem. Mi je G. svetovala. Pa mi zdej 1x-2x na dan otrdi trebuh.

_____________________________

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 16:42:12   
Inigo
meni pa ta magnezij ni kaj ekstra pomagal. edino kar se zdaj dogaja je to, da sploh otrdevanja ne čutim. samo na otip. boli al pa da bi to kakorkoli začutila... to pa ne! in je glupo, ker se mi zdi da mam skos trd trebuh. G mi je pa rekla samo, da treba več počivat... jst pa nimam časa počivat! user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 16:55:43   
Anonimen
blacky hvala ti. sej to je to, kar mi je smotano... trebuh mi otrdeva tko tut po 10-15krat na dan, ampak brez bolečin, občasno do petkrat pa tudi z menstrualnim krčem. pa sej verjetno, če bi se moj pikec rodil zdej, ne bi več mel problemov. na koncu bom pa tak 14 dni čez rok user posted image   inigo, a res, a tak nardijo tebi te tablete, pol je že boljše da začutiš kdaj zatrdi, pa vsaj veš, kot pa da samo tista trdota.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 17:13:44   
ilatic
Čao punce? Kako ste? Lex jaz tvojo št. že imam in ti mojo, tko da tebi javim ko rodim! OK?
Mam vprašanje za vas. Jaz sem zdaj v 33 tednu in se mi je že pošteno umiril. Res da ga ćutim včasih tudi večkrat na dan, ampak ni nobenih posebnih akrobacij. Npr preval dva ali tri kakšna brca in že je mir za tri do štriri ure. Npr danes dopoldan sem ga začutila ene dvakrat z kakšnim prevalom. To je vse. Zdaj me malo skrbi saj veste, da me je G malo prestrašila s plodovnico. Res bi rada da mi malo opišete vaše občutenje malčka oz. malčice.

Hvala in LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 17:21:33   
Tinky
Mojo gsm številko ima Lunica24, tko da bo ona javila kdaj bo Teo prijokal na svet, za Lukca bom pa jaz sporočila, kajne Lunči?

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 17:43:19   
karamela6
ilatic, jst bi se šla mal pokazat na tvojem mestu. Midve imava na isti dan PDP (so mi ga vmes sicer prestavili za en dan, ampak to je tam tam), in meni moja bejbika ne da kaj dosti miru. Sploh zjutraj se takoj javi, da sva obe budni, pa če se uležem - obvezno! Takrat celo tako zelo, da ne vem, al mi hoče s tem povedat, da je vesela, ker sem se končno mal dol ulegla, al da ji ne paše moj položaj. Zdajle, ko sedim za  pc-jem moram bit nagnjena čist nazaj, da je trebuh čist sproščen, ker drugače se že pritožuje, da jo stiskam. Enako je v avtu, ko vozim - moram bit nagnjena čisto nazaj, drugače brce kar dežujejo...ali pa pri kosilu za mizo. Da zvečer, ko grem spat sploh ne omenjam. V glavnem, hočem povedat, da jaz še vedno konkretno čutim otročka in da še nič ne kaže na to, da bi se kaj kmalu umiril. Počakaj, če bo jutri kaj bolje, če ne, bi jaz šla h G. Držim pesti, da je vse ok!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 17:49:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 17:52:00   
ilatic
Karamela hvala in res se mi zdi da se premalo oglaša. Jaz sem bila dopoldne v avtu ene dve uri pa se ni nič javil. Ko sem prišla domov okoli dveh sem ga prvič začutila in do zdaj spet nič. Ni važn moj položaj. Res me skrbi. Bom počakala do jutri bom pa še Pušenjaka vprašala. Hvala in lp

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 17:57:38   
Blacky30
HD, ti si že bila na posvetu? Za EA in Ultivo? Daj, poročaj nam malo, mene ful zanima, pa verjetno še katero.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 18:03:23   
Tinky
Opažam, da sem ena redkih, ki bo rodila z bolečinami user posted image , ne vem, se mi zdi 190 eur za EA preveč (vsaj v Izoli tolko stane).
Se tolažim, da bom na hitrco rodila in, da ne bo tako hudo user posted image .


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 18:10:08   
ilatic
Opažam, da sem ena redkih, ki bo rodila z bolečinami


nisi nisi. Jaz bom rodila naravno (upam - in brez problemov). Saj ni važno kako rodiš, pomembno je da pride  user posted image zdrav! Je tako?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 18:12:47   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Opažam, da sem ena redkih, ki bo rodila z bolečinami


nisi nisi. Jaz bom rodila naravno (upam - in brez problemov). Saj ni važno kako rodiš, pomembno je da pride  user posted image zdrav! Je tako?



Itak, da bo zdrav, o tem sploh ne dvomim. Sicer pa tko kot je user posted image prišel not, bo šel tudi ven. user posted image


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 18:17:21   
neboglasnica
Tudi jaz bom trpela in to že tretjič. Osla pač nič ne izuči, kaj?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 18:33:15   
ilatic
Tudi jaz bom trpela in to že tretjič. Osla pač nič ne izuči, kaj?


user posted image Res nas ne izuči kaj?

Neboglasnica a si šla tudi zdaj v tretje v MŠ? Jaz nisem pa mi je zdaj kr malo žal, čeprav se ne bi smela voziti v LJ, ker sem na bolniški. Moja mlajša je stara 8 let. veš kje je že to? Jaz sem že kr pozabla. A se tam dobi kakšna skripta ali pa priporočajo kakšno knjigo?

LP

Lex - kadar sem gor te ni! Kje si mamica? Sploh nisem nič zasledila, ali mali sladkor od Aline že hodi?


(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 18:43:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 19:36:24   
glugluglu
 ilatic, na tvojem mestu bi se šla pokazat, lunica24 na tvojem mestu tudi, samo otrdevanje trebuha še ni podobno pravim popadkom, bolečina kot menstrualni krči pa že je.

Ker mi je škoda za 1 mesec in pol (ali še manj) zapravljati denar za nosečniška oblačila, nimam pa nič poletnega, sem danes našla v C&A normalno a raztegljivo poletno oblekco, ki jo bom lahko tudi potem imela, v H&M pa normalne poletne bolj športne hlače (pas je za zavezat) user posted image . Sem prav vesela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 19:38:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Julijke 2008 III. del
19.5.2008 19:41:28   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Opažam, da sem ena redkih, ki bo rodila z bolečinami user posted image , ne vem, se mi zdi 190 eur za EA preveč (vsaj v Izoli tolko stane).
Se tolažim, da bom na hitrco rodila in, da ne bo tako hudo user posted image .



Ja, hudiča, če pa si doma blizu Izole. Pridi v MB rodit, tukaj ne rabiš plačat nič za EA, najverjetneje pa je tudi ne dobiš.user posted image user posted image user posted image  No, na Ptuju se tudi Ultiva ne plača. Imamo vsaj to srečo. Čeprav po mojem prvem porodu je zame 190 € mačji kašelj za EA. Res.user posted image  
Ampak ti boš zagotovo rodila hitro in ne bo tako hudo, pravilno razmišljaš, pozitiva veliko pomaga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?