Blacky30
|
Zimska, nehaj s temi lušti. Jaz pa bi hmmmm......kaj te vem....ja, vem....pašteto!!!!!! Ko smo ravno zadnjič toliko o njej razpravljale, da imam še zdaj lušte. Pa sem jo imela že v rokah, pa sem si rekla, veš kaj, tak dolgo si vzdržala, boš pa še nekaj časa. In sem bila karakter in sem jo lepo nazaj pospravila v hladilnik. Ja, jaz bi tudi kak dober sendvič s pršutom, mnjamiiiiiiii.... Jaz pa sem danes po dolgemmmm času opravila spletni nakup špecerije pri najboljšem sosedu. Moj dragi dela cele dneve, jaz pa doma brez prevoza in skoraj že brez hrane. In hvala bogu, obstaja rešitev. Zdaj pa komaj čakam, da prispe in začnem mlatit po vsem, kar sem kupila. Karamela, res, je že nakazilo? Meni je za MB rekla, da bo jutri. Grem hitro počekirat, pa javim. Jeeeeeeeeeeeeeeeee, denar je nakazan!!!! Pa nisem vam še uspela povedat, da sem včeraj dobila končno tudi regres!!!Saj se spomnite, da sem vam jokala, da ga v državni službi ne bom dobila. No, pa so le spraskali skupaj!!! Zdaj pa res samo še čas, da grem v šoping!!!!!!!!!
|