karamela6
|
Hvala, hvala, res ste mi nasule čestitk! Zdaj pa samo še študiram, če obstaja tudi kakšna stran, da bi tele vaše tortice in darilca lahko iz računalnika potegnila. Lex, pomagaj! Če rata, vas vse povabim! Joj, danes sem cel dopoldan prelenarila v pižami in svojem novem šlafroku (kopalni plašč). Mi ga je dragi že včeraj dal, ker ni vedel, če se ne bo danes zadržal v službi ... pa da ne bom predolgo čakala nanj. A ni cukr? Drugače trobim o tem šlafroku že celo večnost, odkar sem morala starega (še od mami) vreči stran - res je bil že strgan na vseh koncih in oh in sploh. Pa veste kaj mi je še kupil? Enourno masažo za nosečnice. Mmmmmm, moram se čimprej naročit, dokler sem še v enem kosu. Drugače je pa zmenjeno, da lahko tudi kasneje pridem in naredijo kompenzacijo. Mislim sicer, da tega ne bo treba! Komaj čakam! Grem zdaj počasi misliti na kosilo. Saj bi šla kam ven, ampak vam po pravici povem, da sem sita te gostilniške hrane. Saj se mi zdaj čedalje manj da kuhat, ampak vsaj vem, kaj sem pojedla. Kaj pa vem ... Se beremo! Če pa kateri danes uspe rodit, pa častim zvrhano skledo sladoleda, s smetano in čokolado!
|