|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
26.5.2008 18:14:53   
alea01
Jaz sem pa dobila solidarnostno pomoč, ker sem bila tolk časa na bolniški. In jo moram priti osebno dvignit v službouser posted image user posted image user posted image

l.daisy- otekanje- žal to delajo hormoni in če ful piješ, pomeni da ledvica dobro obratujejo in ne moreš nič. Tudi vročina svoje naredi.Poleg tega pa nosiš dva bejbija in lahko ti bejbi pritiska na kakšen živec...... Po porodu boš pa čist kul in boš imela ful seksi nogice, genau za minikouser posted image  Jaz se ti pa pridružimuser posted image user posted image

Kaja08- krvav izcedek po vaginalnem pregledu- ga je zelo malo in sam za vzorec in NE MOREŠ krvavet zaradi tega!!!!!! Tudi če ti žilica poči, ni toliko krvi. Pejdi se pokazat v P!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina28- user posted image user posted image user posted image user posted image  za pužo

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.5.2008 18:20:13 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.5.2008 18:18:46   
she29
Jaz sem pa dobila solidarnostno pomoč, ker sem bila tolk časa na bolniški.

super alea za solidarnostnouser posted image .
a si imela rizično nosečnost? na pa poglej do kam si prišlauser posted image .nazadnje boš še čez rok šlauser posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.5.2008 18:29:51   
babysolza
Kaja, malce za tolažbo - moja kolegica je imela krvavitev po vaginalnem pregledu 2 dni, pa je blo vse ok. Sam je imela zelo malo. Ti se pa kr pejd pokazat, škodit res ne more! Brez veze, da se ti kaj zakomplicira, pa še ravno na koncu! Držim pestke!

I.daisy, meni tudi noge kar vzhajajo. Včeraj popoldne sem prav čutla, kako se topli ozračje, danes je pa itak katastrofa. user posted image  Sam zjutraj so pa ok, prav manekenske. user posted image  Po eni strani komaj čakam tisti dež v četrtek in da bo malo ohladilo. Ne se jezit name! user posted image

Jst jih grem tud še mal u luft vrč. Sm prejle neki pospravljala in sm kr mal zmatrana.

Aja, pa posteljico sva peljala v najino sobo - sva jo imela sestavljeno že kar nekaj časa, ampak v user posted image  bodoči sobici. Danes sva pa uredila kotiček v najini sobi. So se mi kr oči rosile, upam, da bo kmalu kaj noter. user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.5.2008 18:43:15   
Kaja08
user posted image Krvavitev je nehala, tko da zaenkrat ne bom delala panike, mali pa tud veselo brca in se preklada po trebuhu ...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.5.2008 18:46:16   
Anonimen
OJ...ve čvekice ste čist znoreleuser posted image user posted image ,ful ste naklofale enih straniuser posted image ...veš kaj sem se spomnila glede zatekanja nog-sama imam namreč isti problem...ena v bolonici mi je rekla da so njej tudi tko zlo zatekale noge,če je pila vodo,pol je pa čaje raje pila pa sokove pa ni blo več tko hudo...tk da nevem...a veš men tud noge ful zatečejo,leva dosti bolj kot desna pa tud čez noč ne uplahne oteklina..mam v sredo pregled pa bom jst to mal povprašala...

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.5.2008 18:50:05   
Anonimen
hmmm ...kaj ve hodite kaj na sprehode pa to??...kr jst namreč ne...pa če me vse tok tišči pa boli,zdej pa še te noge...bi blo fajn da bi se mal gibala a ne???kaj pravite??..mal se tolažim s tem da sem sprehode pa to po prvomajskih opustila ko sem dam prišla iz bolnice,pa delala sem skoz v službi,med dopustom pa itak bla leteča....kaj pravite???a me bote kregale??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.5.2008 18:53:21   
*Mojca*
Kaja08 super da se je ustavlo user posted image user posted image

taanikaa jaz sem šla danes malo po trgovinah in kar težko hodim, ker me vse tišči dol, tako da kaki daljši sprehodi pri meni odpadejo

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.5.2008 18:58:14   
Anonimen
ja te čisto razumem...sem že kr mal sita ko mi vsi tok pametujejo kak je fajn da bi kej hodila da bom pol lažje rodila in to,sam moje mnenje je da to ni merilo,sprehodi pa to,ker lahko imam nevem koliko kondicije pa če se ne bom odpirala mi tud to nič ne rabi...pa menda pa ja vem kako se počutim se mi zdi da mi sploh ne vrjamejo da mi je tko,si mislijo ja sej če so druge rodile bom tud jst in kot da tooolkoo pretiravam,men je pa včasih tko da cele dneve sam prejokam,sem že čist depresivna postala ko nisem vajena da nič ne morem...joj sem spet mal zamorila a ne???nekomu moram mal pojamrat..

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.5.2008 19:03:49   
Anonimen
Tko, da sem kar pomirjena sedaj....vse ok...je pa res, da je posteljica zrela. (2-3-stadij) - upam, da je to O.K. je pa pregled na Jesenicah s CTG .- jem vred ful dolg trajal zarad naših trebuhov, k nas je tolk (sem bla od 8.30 do 13.00 lepo tam

jaz hodim tja k G in je skoraj praksa, da čakaš vsaj 3 ure preden si na vrstiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.5.2008 19:04:50   
Anonimen
Jaz sem pa dobila solidarnostno pomoč, ker sem bila tolk časa na bolniški. In jo moram priti osebno dvignit v službo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.5.2008 19:11:48   
polly80
Jaz sem pa dobila solidarnostno pomoč, ker sem bila tolk časa na bolniški. In jo moram priti osebno dvignit v službo

user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi dobila,pa regers tudiuser posted image user posted image user posted image se je splačalo,da sem bla sitnauser posted image

taanikaa-nič se ne sekiraj glede sprehodov,kakor tebi paše,jaz grem malo,če se fajn počutim,pa še to toliko,da sem vsaj malo na zraku,sicer pa ne grem kam daleč..že po stopnicah zasopiham kot user posted image ..tako da kondicija je na user posted image ..
če bo porod zaradi tega kaj težji,pa itak ne bom vedla..bo,kar bouser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.5.2008 19:13:38   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Tko, da sem kar pomirjena sedaj....vse ok...je pa res, da je posteljica zrela. (2-3-stadij) - upam, da je to O.K. je pa pregled na Jesenicah s CTG .- jem vred ful dolg trajal zarad naših trebuhov, k nas je tolk (sem bla od 8.30 do 13.00 lepo tam

jaz hodim tja k G in je skoraj praksa, da čakaš vsaj 3 ure preden si na vrstiuser posted image

Da bi jaz mogla bit tolko časa pri G samo zaradi pregleda in CTG-ja bi jo sigurno zamenjala. To pomeni, da vse naroči ob isti uri al kaj? Al so pa tok nesposobni, da bi približno izračunali na kolio časa naroči kako pacientko? Pol pa mogoče še upajo da katera ne bo prišla.

Jaz sem skupaj z čakanjem in CTG-jem ter pregledom pri G ko mi je delala tako vaginalni pregled kot tudi UZ bila najdlje 1.30 od tega je bilo čakanja cca. 20 min, 40 min CTG-ja, 20 min pregled pri G ostalo papirologija pri medicinski sestri.

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 26.5.2008 19:15:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.5.2008 19:19:46   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

user posted image Krvavitev je nehala, tko da zaenkrat ne bom delala panike, mali pa tud veselo brca in se preklada po trebuhu ...

user posted image user posted image user posted image user posted image   Super za prekinitev krvavitve.

Moj pa tko kot tvoj tudi neke akrobacije izvaja po trebuhu. Sloh zadnje par dni ima moja rebra na piki. Sigurno mam polno modric znotraj trebuha.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.5.2008 19:20:36   
she29
taanikaa itak da v 9.mes nosečnosti ne moremo hodit, kot smo prej. jaz pa mojegauser posted image nažicam, da gre z mano na sprehod in potem jaz sopiham za njim ko on tako hitro hodi,pa mi reče naj grem hitreje pa rečem da ne morem in mi pravi,da kaj pa ga potem ven spravljam,če sem že po par korakih utrujenauser posted image .mu bom drugič dala en 12kg ruzak za nosit pa bomo vidli če bo še tako glasenuser posted image .

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.5.2008 19:22:48   
Anonimen
Evo mene s popoldanskega spanja - ste tolk govorile o počivanju, da sem še jaz zalegla za eno urco. Zdej sem pa ok.
V glavnem, rodila vmes ni nobena, držim pa pesti za vse, ki se vam karkoli dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.5.2008 19:27:07   
*Mojca*
jaz po novem spim vsako popoldne po 2 uri. Prej pa mi več kot eno uro ni zneslo user posted image spomladanska utrujenost?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.5.2008 19:29:23   
Anonimen
ja pikola..men je to tud čist logično da se ne moremo več toliko gibat,pol pa poslušam pametovanje iz vseh strani,pa ne sam da jst poslušam pametovanje pa pride moj iz službe tak ene trikrat na teden pa je kr poln enih nasvetov,ko mu jih drudi delijo o MOJI NOSEČNOSTI in o MOJEM gibanju...pa pride mama k meni -ona isto...jst nevem al jim zmanjka tem v službi se za pogovarjat pa niamjo več o kom se menit al kaj????kot da meni ni že dosti težko,ko sem taka kot kit nasedel,pa vse boli in tišči in to...joj no...pa sej lahko grejo še rodit namesto mene ko so že tolko pametni vsi...pa nevem a res delam tko narobe ko se ne sprehajam itak če grem ven pa naredim teh par sto metrov pa takoj nazaj ko ne morem dalje..groza res..tk da zadnje čase skoraj ni več dneva da se nebi skom skregala al z mojim al z mamo...user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.5.2008 19:30:51   
polly80
pa še glede pregleda-prejšnjič sem imela uro ob 9h,fertik sem bila točno ob 14h..user posted image
tako da punce,3 ure še ni tako velikouser posted image user posted image user posted image
res niso normalni,tako da so drugi v čakalnici rekli,da ni logike,da nosečnica v 9.mesecu čaka 5 ur..ampak kaj moreš..najprej tehtanje,potem čakanje na vrsto za ctg,pa pol urce na ctg,potem dam urin,potem čakam na pregled,vmes pol ure malica,pa pregled,potem pa še čakam eno urco za uz,ker ni v isti sobi kot pregled..in je 5 ur mimo..user posted image no,jutri upam,da bom prej,da res ne rodim v čakalniciuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.5.2008 19:30:58   
Anonimen
polly80 - nInIzWeRiNi so zrihtal avatar, da ji ga kaže - ker predvidevam, da je šla rodit, sem poslala post eni od RR, pa bo mela še eno darilce, ko se nam spet pridruži

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2802602 - to je en od njenih postov zadnjič

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.5.2008 19:32:28   
Anonimen
pa še glede pregleda-prejšnjič sem imela uro ob 9h,fertik sem bila točno ob 14h..

Pri nas je blo včasih tko, da si zjutraj prišel, pa čakal, zdej ko naročajo na ure, pa sem max 1 uro tam

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.5.2008 19:32:51   
*Mojca*
meni tudi pametujejo pa mi gre skozi eno uho noter skozi drugo ven. Ti delaj kar tebi paše in če ti paše cel dan ležat, potem dej, če pa ti paše it na maraton pa tudi daj user posted image

Kar se tiče modrih nasvetov mislim da najhujše šele pride, ko bodo naši user posted image tu bomo poslušali kako naj jih oblačimo, hranimo, kopamo....

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.5.2008 19:34:12   
polly80
Moj pa tko kot tvoj tudi neke akrobacije izvaja po trebuhu. Sloh zadnje par dni ima moja rebra na piki. Sigurno mam polno modric znotraj trebuha.....

enako...pa pleksus je po moje od znotraj že odslužil,ker boli za popuser posted image

ampak glavno da migauser posted image ,bolečine bomo že preživele,ne?user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.5.2008 19:36:11   
polly80
polly80 - nInIzWeRiNi so zrihtal avatar, da ji ga kaže - ker predvidevam, da je šla rodit, sem poslala post eni od RR, pa bo mela še eno darilce, ko se nam spet pridruži

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2802602 - to je en od njenih postov zadnjič

o nya,si to lepo zrihtala,bo vesela nina..user posted image user posted image user posted image a misliš,da je šla rodit res?bi pa ja poslala sms,misliš da ne??no,držim pestke zanjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.5.2008 19:40:58   
Anonimen
ja pa res,modri nasveti o user posted image  šele pridejo...a veš včasih mi je še nekak ratalo da sem določene stvari kr malo preslišala,zdej pa nevem sem tolk živčna zadnje čase,ka pa vem al od straha pred bližajočim porodm in touser posted image ...vglavnem hormoni res naredijo svoje...tečna,živčna in to...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.5.2008 19:46:55   
alea01
Kaja08- user posted image user posted image user posted image  da se je krvavitev ustavila. Te je pa morala močno zagrabit tam dol, da je bila taka krvavitevuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Koliko otrok načrtujete?
jagodka7

Koliko otrok želite imeti/imate?

Nobenega (5%)

1 (11%)

2 (35%)

3 (37%)

4 (7%)

5 ali več (5%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!