Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
kako se polni piščanec z zelenjavo? 24.5.2008 23:45:17
Martina27
Pozdravček. Jaz bi pa za nedeljsko kosilo naredila pečenega piščančka. Zelo rada bi ga nafilala z zelenjavo ali pa z čim drugim. Mi lahko katera pove oz napiše postopek kako se to naredi. Hvala ze vnaprej in lahko noč!
RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? 25.5.2008 8:19:06
mama_milchy
Jutro,
jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino. Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven.
RE: kako se polni piščanec z zelenjavo? 25.5.2008 9:02:36
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
Jutro,
jaz ga napolnem s kruhom, jajci in slanino. Postopek: na olju prepražim eno veliko čebulo in malo pršuta ali slanine ali pač kaj podobnega; v skledo nadrobim kruh, mu dodam 2jajci in mešanico s čebulo ter svež peteršilj; dobro premešaš in narediš kroglice ter napolneš piščanca; na koncu mu ritko zašijem s sukancem, da ne pade nadev ven.
Dober tek,
Jaz tudi tako delam, le da še k čebuli prepražim česen, pa dam samo 1 jajce in malo mleka. Piščanca pa nafilam v luknjo in še pod kožo na prsih, ter še tam ko so bedrce. Koža je potem ful bolj hrustljava. Rite ne šivam, ker mi nikoli nič ven ne pade
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 25.5.2008 9:03:30 >