sayuri
|
Živjo punce. Me katera sploh pogreša Vidim, da čvekate, kot da vam za ritjo gori . JAz sem danes nekam čudne volje. Mi je bilo že zjutraj v postelji slabo in se mi je zdelo, kot da bi omedlela... Mi je bilo tko čudno Potem je bil pa pritisk spet tko čudno nizek 80 / 51 Sem na viziti prosila, če bi mi lahko spet kri pogledali, da vidim, kaj je s tem hemoglobinom. Pred 4 tedni je bila vrednost 84, pa nimam občutka, da se boljša . Pa mi je ta dr. Tašev rekel, naj se ne smilim sama sebi Sem bla čist šokirana . Nč se ne smilim sama sebi madonca Samo nekaj sem prosila Bom jaz raje rekla mojemu G. On je čisto drugačen. Tale Tašev je pa čisto zoprn Drug teden Včeraj sem imela UZ pri svojem G ima 1950g, pa 1940g. Lega je še vedno ista, tko da sva se včeraj z G malo pogovarjala o CR. Me je kar nekaj strah Ma kaj pa vem - skoz sem "sanjala" o naravnem porodu...tko, da me zdaj pa kar nekaj daje Drugače je z malima vse ok. Je pa bolj malo plodovnice . Drug teden bomo ponovili UZ in če bo plodovnice še manj, bo treba it v akcijo Sem prosila Likarja, da bi rada pri njemu rodila - da mi on naredi CR, pa je rekel, da bomo res tako naredili - da naj samo lep datum izberem Joj, vam povem, da je tole angel, ki me čuva. Jaz sploh ne vem, kako naj se mu za vse zahvalim Drug teden bom v 34. tednu. MAla dva imata lepo kilažo, fajn bi bilo, da še na zrelosti pridobita. Saj če bo stanje plodovnice drug teden enako, kot včeraj, potem bom še lahko zdržala. Drugače pa v porodnišnici ostajam do poroda. potem se pa samo v zgornji štuk preselim. Punce, mislim na vas. Počivajte, držite se...uživajte v pripravljanju cunjic, kotička za in v nakupih. LP
|