|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:16:11   
nyna84
k_a_t_j_a čestitke za Jana!!!user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: erta


Prav tako me zanima ali ste vse imele te preglede tam spodaj, kajti mene moj G še niti enkrat dol ni pogledal, kaj šele da vem kolk sem odprta user posted image in pd., pa tudi niti enkrat mi ni meril trebuh, pa mv tko kot vi pravite - upam da ne bo kaj narobe user posted image



Meni tudi G ni delala nobenih takih pregledov. Edino, ko sem bila v 36. tednu v P zaradi krčev, so pogledal, če sem mogoče kaj odprta in takrat so mi rekli samo, da imam zmehčan MV. Sicer so pa rekli, da proti koncu ne delajo radi teh pregledov, ker lahko s tem sprožijo porod.

Meni zdej v zadnjem mesecu še UZ niso nič delal in sem zarad tega prow slabe volje. Kako naj vem, al imam dovolj plodovnice oz. al jo sploh še imam? user posted image  Me je ves čas strah, a je vse ok, a dosti brca, a je dosti plodovnice... Grrr, to čakanje na koncu je obupno! user posted image  In kolikor primerov poznam, so ponavadi hujše komplikacije, če čakajo predolgo čez PDP, kot pa če se rodi user posted image  predčasno.

Zadnje dni, ko slišim besedi naravni porod, se mi včasih kar lasje pokonci postavijo, ker so zdravniki včasih s tem prav obsedeni... čakajo, da se bo vse začelo po naravni poti, potem ko je kaj narobe, niso pa nič krivi. Pa če bi jaz lahko rodila že v 36. tednu, pa so mi takrat vse skupaj ustavili? Se pravi da so s tem v bistvu ustavili naravni porod, potem pa čakajo, da se bo ponovil? user posted image user posted image

Naty zate držim pesti, pa upam da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 30.7.2008 13:17:01 >


_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:16:21   
Krysia
K_a_t_j_a in Matjaž, čestitke za Jana!user posted image user posted image user posted image Pa da bi čimprej prišli domov, ker se je K_a_t_j_a že nagledala tiste P, a ne?
Sem ugotovila, da moram malo bolj pogosto čekirat, kaj se dogaja, drugač sem v zaostanku in ne vem koliko julijskih avgustovčkov že imamo user posted image

Sandra123, mogoče te pa presenetijo pa ti dajo kakšen datum v bližnji prihodnosti? Pa še vse strokovnjake boš imela na dosegu roke, tako da bo za vse dobro poskrbljeno, a ne?

Pablo, a ti boš pa kar še malo počakala? No, saj ... da se malo sprosti gneča v P, a ne? Pa čestitke, da ste zrihtali gnezdece user posted image user posted image ! Itak je vedno še kaj za narediti, ampak glavno, da ste lahko v svojem stanovanju.

Naty13, drži se, vse smo s tabo!

Zoja Miša
, za Magnesol tudi jaz ne vem. Kaj pa če pokličeš v lekarno ali pa G pa vprašaš?

Daja27, ti si imela pa pestro ... Drži se pa čim manj takih prisilnih počitkov v P. Ko greš naslednjič, prineseš štručko domov, prav?

Erta, jaz nisem imela še nobenega vaginalnega pregleda ... samo imam rok šele 23.8. - ne vem, a to pride čisto na koncu al kako. MV mi tud niso nikol meril, samo trebuh - od sramne kosti do vrha maternice.
Za vožnjo pa mislim, da ni nič zakonsko določeno, do kdaj lahko vozimo. Jaz zadnje 2 tedna bolj štrajkam in se pustim vozit okrog. Če bi bilo treba, bi se tud še kam odpeljala, ampak če mi ni treba, mam rajši, da me kdo drug pelje. Al pa vsaj da je kdo z mano v avtu, no ... se nakak bolš počutim ...

čipka, ne vem ... nimam pametnega nasveta. Mogoče bi se vseeno jutri šla pokazat, pa bo pol že Pušenjak povedal, kaj on misli ...

No, tako, sem mislila, da bom samo mal pokomentirala, pa je kar nekaj teksta ratalo user posted image

Lepo se imejte!



(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:16:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mislim, da bom kar tebi sporočila našo novico, ko bo čas za to, če se seveda strinjaš?!


pablo - ti kar sporoči, ko se bo kaj dogajalo/zgodilo. Imam pa občutek, da boš do naslednjega tedna počakala. user posted image




gajka - torej velja!

Drugače se pa zna zgodit, kot praviš, ja! Verjetno bomo čakali pa čakali,......Meni za spremembo niso všeč datumi, nad katerimi se jih veliko navdušuje (2.8., 4.8., 8.8.,...), tako da jaz namerno in hote ne bom delala gneče v P na te termine user posted image .  Meni so ljubši  1.8., 3.8., 7.8., 9.8., 10.8.,.... Pa če že moramo veliko potegnit čez rok, več kot en teden user posted image , potem pa vlečimo do 10.8. .....

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:28:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Pablo, a ti boš pa kar še malo počakala? No, saj ... da se malo sprosti gneča v P, a ne? Pa čestitke, da ste zrihtali gnezdece user posted image user posted image ! Itak je vedno še kaj za narediti, ampak glavno, da ste lahko v svojem stanovanju.



Krysia - ...... user posted image jaz ne bi rada čakala pa čakala....Jaz bi bila rada tokrat kar točna na datum, samo ko pa ni to toliko od mene odvisno....No, malo se hecam. Ko bo pikec pripravljen in bo usoda hotela, da se nam pridruži novo bitje, ga bomo pač sprejeli in to z največjim možnim veseljem user posted image !!! In hvala za čestitke.

(odgovor članu Krysia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:30:47   
Zoja Miša
Joj, koliko ste načvekale!

Hvala Anita in Anaya glede magnesola. Imam tega 150g. No, piše da lahko vzamem 3, ša se bom poskušala tega držati.

Sandra hvala za link!user posted image

Erin, počivam ja. In glede izcedka hvala, sem si malo oddahnila, ker me je malo že skrbelo! Pikica brca na veliko, torej je vse o.k. Itak pa res nič ne delam, tako.... Ti pa le v akcijo, ali pa počajaj še do 3.8., kaj vem, ta datum mi je všeč!user posted image

Drugače pa Dojenč sporoča, da je šla v P, ker ima neke čudne občutke...če je ne bo, je ostala notri, mi pa javi!
 
In Tejkaz vas pozdravlja, sedaj pa ji sporočim, vse novice. Jutri se javi iz Velenja.

Katja, čestike!!!!  user posted image

Naty, drži se!


_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:34:05   
daja27
Anita - poleg pritiska mi tudi noge otekajo (pa če imaš še beljakovine v urinu) in to naj bi bil sum za preklampsijo - ko se posteljica začne luščiti od maternice. In če se nekaj časa to ne normalizira ti z umetnimi popadki sprožijo porod.

Erin - saj sem že bila pripravljena, da grem kar v porodno in čimprej opravim, a se je kar ustavilo. Če nisi čez rok, kar počakajo, da se vse naravno odvija. Pa tudi ne želim si te umetnih popadkov, ker sem že dostikrat slišala, da so bolj intenzivni in ful boleči. Tako da še vedno čakamo.... Še dva tedna. 
Naslednjič iz P pridem s pobom.user posted image

Zoja Miša - meni so glede Magnesola rekli, da ga po 37. tednu ni več pametno jemat, boljše Donat pit.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:36:18   
buhtlčk
erta imaš zs. Drugače pa tud mene še ni nič dol pogledal, nobenega CTGja ipd in me začenja mal preganjat če je vse ok. Pa itak da je ane, mora bit :) Sam mam v petek pregled, pa ga mislm mal povprašat, kako ve npr, da je dost plodovnice, pa da nisem nič odprta - sploh ker sem imela LEETZ.

O sklerozi pa ne bi :))))))))))))

Ja erin men bi blo pa všeč če bi bil cel lev, zakaj pa ne. Tak sončen, pa kar naj bo samozavesten user posted image

K_a_t_j_a čestitam user posted image user posted image user posted image
Komej dohajamo...pa sploh še ni avgust!

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:37:06   
Erin
Kaj je z dojenč???user posted image user posted image

Upam da je vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:40:42   
Erin
buhtlčk - nisem ravno pristaš levov (samo če že mora bit aneuser posted image ) in imam rada znamenja ki imajo planete v različnih znamenjih da jim da še nekaj priokusa značilnosti drugih. Imam raje pestrost... ah.. to je samo moja obsedenost s horoskopom... ne me poslušatuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:46:09   
anaya
čestitke Katji in Matjažu za Janauser posted image user posted image user posted image user posted image
 
Se samo meni zdi al res samo fantje nekaj prehitevajo (vsaj v večini)?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:47:52   
anaya
Pa zdaj sem se spomnila posta od Erin , ko je bla full vesela da je pod 100 dni...zdaj pa že na 2 DNIuser posted image user posted image   Gre ko šus.... se bomo obrnile pa bojo že prvi rojstni dnevi tu, pa druge nosečnostiuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:48:32   
Zoja Miša
Daja, ravno zato ge jemljem, da zdržim do 37t! Pri meni je nevarnost prezgodnjega poroda.

Erin, Dojenču se je otrok umiril in ima bolečine. Mi javi kako in kaj. Držimo pesti!!!

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:49:14   
andrejaboris
Sandra mislim na tebe, verjamem pa da bi se že rada  rešla trebuščka in imela svoja user posted image user posted image v naročju!Držim pesti da kmalu saj boma zdaj že obe dopolnili 37. teden, to pa je že kar vredu, še posebej za tebe ko imaš dva!user posted image user posted image

Erta moji pregledi so bili sestavljeni iz merjenja maternice fundusa in poslušanja srčka, odvzema urina, tehtanja, merjenja pritiska, razen ko sem reklam da imam izcedek, me je še vaginalno pregledal! Zdaj pa imam CTG je v P. vsak tedenzdaj bo 3.CTG.  Pa zdaj ker sem rekla, da sumim, da mi odteka nekaj, je še nardila UZ za plodovnico.

Dojenč
držim pesti da je vse ok!!

Zoja MIša jaz sem do zdaj jemala magnesol 2 šumenki na dan! Zdaj pa ne bom več, ker bom dopolnila 37. teden! Najbolše pa da vprašaš svojega G: kolko jih lahko vzameš na dan. Meni je takrat predpisal 2. Brala pa sem da je enim predpisal 6 šumenk magnesola1 Tak da odvisno od primera po moje!

Katera bo naslednja? Naty?? Joj kak mine čas še malo pa bomo vse imele svoje avgustovske carteke!!!


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 13:55:46   
tatly
ojoj vas pa res komaj svolgam prebirat.....se mi zdi da en dan kar 10 strani napiseteuser posted image user posted image jah vsem novim mamicam cestitke za otrockeuser posted image user posted image user posted image vam prav zavidam da ze cartate
hvala tistim ki ste mi povedale kako poteka ctg...kaj pa ce nebo hotla brcat jo naj na rit pol??user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz bi ze  sla v rim samo kaj ce mam rok komaj 24user posted image user posted image pa nasa pikica je se placala najemnino za ta mesec (bo se malo v busiju je rekla)user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:03:02   
anita goitan
Me je prejle naty klicala, se dobro drži, verjetno bo šlo ekspresno pri njej, je pa naletela na dobrega gin.Handžarjauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:16:44   
anaya
Držimo pesti za Naty pa dojenč.....user posted image user posted image user posted image user posted image


Tatly: če ne bo brcala jo bo pa sestra malo pretresla al pa te poslala malo migat... kakšni počepi al pa stopnice ti ne uidejo.... moja se je hvala bogu zadnih 5 minut razživela, tak da je blo kolko tolko vredu....(beri za silo).... če ne bi pa mogla bit še dlje priklopljena....pa ni udobno....

Me pa zanima, če CTG tut krčenje maternice riše, tisto ko se premikaš priklopljen sem se jaz ene parkrat malo popravla na stolu pa mi je čez 80 vdarlo...samo pol ni nič komentirala....

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:29:15   
košuta
K_a_t_j_a - Iskrene čestitke ob rojstvu vajinega sončka Jana! user posted image user posted image user posted image
 
Pablo - A si še kar doma? Sem bila že sigurna, da si jo že proti P mahnila. user posted image   Pa bravo za urejeno stanovanje - vam je le poratalo. user posted image  Je user posted image  vedel, da ne sme priti prej.
 
Erta - Mene ni od prvega pregleda (potrditev nosečnosti) vaginalno pregledala, razen če se sem šteje odvzem brisa na patogene bakterije, tako da tudi jaz nimam pojma, koliko sem zmehčana, odprta,...
 
Vozim se še veselo sama okrog, niti nimam posebne želje, da bi se drugi obremenjevali s tem. Ravno v soboto sem sama peljala avto iz Nove Gorice domov (skoraj do Celja), ker je moj dragi kupil drug avto... Pa ni bilo krize. Res pa je, da vsi pravijo, da nimam velikega trebuha - me pa naša bebica veselo tišči pod rebra in v jetra.user posted image
 
Sandra - user posted image user posted image user posted image Samo ne sekiraj se, kako bo! Te bodo tako po rokah nosili, ko ste "iz istega foha". user posted image  Pa zmeni se za kak lep datum! Pa Tinka bo spet kmalu pri tebi... No, izgleda, da iz najine pijače ne bo nič - se mi je kar nekako zdelo, da bo tako. Drugače pa tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  za pomoč!

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:31:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

buhtlčk - nisem ravno pristaš levov (samo če že mora bit aneuser posted image ) in imam rada znamenja ki imajo planete v različnih znamenjih da jim da še nekaj priokusa značilnosti drugih. Imam raje pestrost... ah.. to je samo moja obsedenost s horoskopom... ne me poslušatuser posted image


......se zelo strinjam z Erin user posted image . Tudi jaz kar spremljam to področje in po dnevih sproti preverjam kako po planetih kaže. Čeprav poznam leve (sem v levji koži in še spim z enim takim user posted image ), si tudi zavestno letos ne bi izbrala lune in sonca v levu hkrati. Še posebej zaradi močnega leta, ki je mislim da v jupitru in v znamenju podgane....To bodo že itak močni "karakterji" s podkrepljenim levom pa da niti ne pomislimo. To res pride na datum, ki bi si ga sicer izbrala 1.8., je pa numerološko ustrezen in mi je zato všeč. Ne bi si pa želela tudi kombinacije sonce - lev/ luna - škorpijon (iz lastnih izkušenj user posted image user posted image user posted image ).....tudi jaz le razmišljam.....user posted image user posted image user posted image

Naty in dojenč user posted image   user posted image   user posted image držimo pesti! Pa kaj se samo meni zdi, ali punce res vse nekam hitro rojevajo?!?

< Sporočilo je popravil PABLO -- 30.7.2008 14:33:27 >

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:46:39   
andrejaboris
jaz sploh ne vem kaj je  dans z mano?! Vse mi tak dol tišči in boli, da se komaj premikam! pa pritisk mam ful nizki! 102 / 55

pa spet sma sama doma!

Hvala bogu da je Lan pridn. Mi je prej na njegovi postli naredo prostor, pospravo avtke in knjige, in reko naj grem počivat!user posted image

Kak pa ste kaj ve danes?


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:52:14   
tatly
hmm eno vprasanje---ko v p user posted image podojis pa ne poje vsega kaj si mores preostalo mleko  ven spumpat?pa dobis tam prsno crpalko ali mores svojo imet?

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:54:21   
nyna84
Zoja Miša, meni so v P predpisali 6 tablet  Magnesola na dan (tistega 150mg) - sem mogla vzet 3x na dan po 2 tableti. Samo potem do 38. tedna sem jih mogla nehat pit (tko so ukazal). Sicer pa so rekli, da je max. količina 8 tablet po 150mg na dan. In meni je že teh 6 tablet na dan povzročalo drisko....  

Tatly, mislim da ti mleka ne bo treba ven pumpat, razen če bi ti ga res ful ostajalo in bi bila nevarnost kakega vnetja. Dojenje gre po sistemu ponudba - povpraševanje, in če si boš mleko po dojenju ven stiskala, ga boš imela vedno preveč in ga boš mogla vedno ven pumpat.

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 30.7.2008 14:56:28 >


_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 14:58:54   
anita goitan
jaz pa matejchi dns pogrešamuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 30.7.2008 14:59:13 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 15:01:06   
kaja02
katja- user posted image user posted image  čestitke za Jana, je blo pa hitro

Dojenč, Naty- user posted image user posted image , če sta na vrsti vedve, vama želim vse dobro

jaz sem še kar v paketu, ma kaj je zdaj to, vse me prehitevate, moji pupi pa se ne da ven prit, saj ma prav, je prevelka gužva v P, bomo raje počakal na proste postleuser posted image

drugače sem pa danes spala kot angelček, na Wc sicer hodim skoraj vsake pol ure, sam še to v spanju, pa začuda sem si takoj pravo mesto najdla, tak da sem spočita in pripravljena !!!user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 15:05:07   
sayuri
Sem pozabila prej še napisat, da se K_a_t_j_a odlično počuti, da ni utrujena, saj je bilo v eni uri vsega konec user posted image user posted image user posted image . Bravo Katja. Takšnega poroda si vsaka lahko želi. user posted image user posted image user posted image

sandra, občudujem te iz istih razlogov, kot vse ostale-kako dolgo zdržiš v enem kosu - in to doma. Pridna si. Nikar ne bodi žalostna, če ostaneš v P. Okoli sebe boš imela same strokovnjake in res bo zate dobro poskrbljeno. In zagotovo te ne bojo pustili čakati 14 dni. Če drugače ne, ti bojo prej sprožili. Dvojčki pri 37.tednih dozorijo in če je vse ok, bojo verjetno počakali do 38.tedna, več pa ne. Sem skor 100%. Vsaj, kolikor sem se pogovarjala z zdravniki v PO. user posted image  PA ti si močna punca, tko da boš zdržala. Se splača- dobiš potem čudovito darilo v naročje user posted image
tatly jaz si nisem nič ven pumpala. Sta mala dva pridno vlekla. Moja soseda je imela ful ful mleka, pa mala ni hotela pri njej jest, tko da si je ona ven spumpala in v flaško dala. Imajo pa črpalke v porodnišnici, če nimaš svoje.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.7.2008 15:06:47   
sayuri
Aja, sandra, pa lep datum izberita z dr. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)


Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!