|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 11:37:27   
bella02

[/quote]
Bella user posted image  ne poškodujejo. To znamenje je tak rdeč flekec, ki potem izginja. Nejcu se še čisto malo vidi. Jih kar nekaj poznam, ki so meli nad učkom, čelu, za vratom.
[/quote]

naty, je to štorklin ugriz? Pride to od tega?

katja, user posted image user posted image user posted image samo da si spet z nami

pablo, jaz mam drug teden ta test in mi sestra tudi ni naročila, naj bom tešča, tako da pomoje ni panike.
Glede pošiljanja od galeba sem jih jaz kar mail poslala, ker sem hotela biti doma. Saj načeloma sem, če pa peljem malo vrtec in grem s kakšno mamico na kavo, potem pa ... Ja, na dan odpreme ti pošlejo mail in ti to naslednji dan dobiš. user posted image user posted image user posted image za galeba! Pripelje pa jo običajen poštar, ne hitra dostava.

julija08, če boš oddala junija, potem boš dobila julija, če pa oddaš po 1.7., pa res dobiš šele avgusta. Tudi jaz že težko čakam 15. 7 user posted image user posted image user posted image

ozziebo, čimmanj bolečin pri zobarju

gajka, mislim, da boš vse te napotnice dobila na naslednjem pregledu. Jaz sem dobila napotnico za rešilca, za porod, za toxo in za hepatitis B, tako da te to še čaka

Vroče!!!! In to že zjutraj. Komaj čakam, da ta vročina malo popusti. Pa nočni sprehodi do WC-ja user posted image user posted image user posted image , še posebno preden zvečer zaspim, se to dogaja na 5 min user posted image ! Še malo ... HB me je vsej trebuh nehal srbet user posted image ! Pa tako rada bi šla malo pogledat teden staro nečakinjo, pa se mi ne da 1 uro vozit v eno smer in to še brez klime user posted image user posted image user posted image . Sej, kako smo se pa včasih vozili, ko klim še ni bilo? Stoenka, pa zadaj 4-je mulci, seveda nepripeti, in smo šli vsako leto na Hrvaško na morje. Pa nismo nič jamrali, da nimamo klime user posted image user posted image user posted image !!! Ja, dobri stari časi user posted image user posted image user posted image !

Sem videla, da sem tako dolgo pisala odgovore, da ste nekatere vmes nanje že odgovarjale, sam ne grem brisat. Bolje 2x kot nikoli user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v senci!



(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 11:47:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

A bomo še kakšno srečanje izvedle? Tam okrog 7.7. bi bilo super, ker gre moja princeska malo na počitnice k taščiciuser posted image



Lahko bi ga! Do takrat nas sicer loči še nekaj dni, vendar kar se mene tiče se lahko vsaj planira.......Pa bilo bi super, če se še katera na novo pridruži......npr. kaja02 in ostale.......


IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

glede rečanja v Celju, Pablo, Sandra, nisem se ustrašla, le v službo sem jih šla pogostit, sem šla tja že pred 9. uro pa sem domov prišla šele ob14.uri, me je moj dvakrat klical, če je kaj narobe, vendar preden sem dokumentacijo uredila, pa se oreng načvekala, je čas tako hitro minil. Si vas pa želim spoznati, torej če bo še kakšno srečanje se vidimo!!!!!!




(odgovor članu sandra123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 11:57:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bella02


pablo, jaz mam drug teden ta test in mi sestra tudi ni naročila, naj bom tešča, tako da pomoje ni panike.
Glede pošiljanja od galeba sem jih jaz kar mail poslala, ker sem hotela biti doma. Saj načeloma sem, če pa peljem malo vrtec in grem s kakšno mamico na kavo, potem pa ... Ja, na dan odpreme ti pošlejo mail in ti to naslednji dan dobiš. user posted image user posted image user posted image za galeba! Pripelje pa jo običajen poštar, ne hitra dostava.

Sem videla, da sem tako dolgo pisala odgovore, da ste nekatere vmes nanje že odgovarjale, sam ne grem brisat. Bolje 2x kot nikoli user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v senci!



bella02 - tudi tebi hvala za odgovor!!! No, si mi povedala, kar nisem vedela. Torej pošiljka prispe z "domačim poštarjem" user posted image   in ne s hitro pošiljko. Poštar prihaja v naš konec okrog 10.30, takrat me pa res ne bo  presenetil v pižami user posted image user posted image user posted image .......

K_a_t_j_a - prijetno dobrodošlico ti želim user posted image   user posted image   user posted image !!!

Mishel - kako pa si kaj ti? Verjamem, da si OK in da ti ni hudega. Pozdravčki in user posted image user posted image user posted image zate!!!

Sayuri - sem pozabila napisat, kakšna lepa user posted image si! Še razmišljaš o kakšnem lepem datumu poroda tvojih user posted image user posted image ali so ti že zdravniki kaj namignili....


< Sporočilo je popravil PABLO -- 24.6.2008 12:03:43 >

(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 12:01:57   
sandra123
Pablo, sem ti poslala ZS user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 12:47:11   
gajka
Krysia - meni so se vnetja precej redno ponavljala, pa mi je G po prenehanju z nekimi antibiotiki priporočala kremo VITAgyn C, ki jo dobiš v lekarni brez recepta. Piše pa gor, da je to pomožno sredstvo pri zdravljenju in preprečevanju bakterijske vaginoze in ponavljajočih okužb sečil. user posted image

Pablo - meni se čokoladke iz ateljeja alipa orhideja čisto simpatično slišijo. Je pa včasih pri komu najlažje kar kak darilni bon podarit, pa si sami izberejo, kar hočejo. user posted image  Japonskega javorja pa nimam doma. A je to tist mali okrasni javor za zunaj? Ker taka pa imajo dva različna pri mojem user posted image  doma.

sandra123 - komot se zmenimo za novo srečanje. Ta teden bi se meni malo težje izšlo, potem pa že.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 12:52:38   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Hejjj bambi!1
Ti v Zrečah pa js nič ne vem...no lahk bi šle na kako kavico, ker si lih v mojem kraju...če boš tole še prebrala.

sicer pa uživaj



imaš ZS

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:19:50   
tejkaz
Dan

Podpisali smo pogodbo za selitev in selimo se že 18.7. tako da bom imela čas da vse tako uredim, kot bo meni pasalo. user posted image user posted image

Imela sem še obisk. Je prišla Cebrca in dve uri sta minili kot bi mignil. Cebrca, sem rekla, da jej napolitanke, drugače jih bom sama pojedla. No, sem uresničila grožnjo, jih je samo še malo.

Zdaj moram pa še nekaj skuhat in potem po našo tečko v vrtec. Upam da bo danes boljša kot je bila včeraj. Moj pride danes bolj pozno iz službe, ker je kasneje šel.

Katja, dobrodošla nazaj.

Pablo, orhideja in čokoladka ni slaba ideja. Jaz pa takšnemu ki ne vem kaj naj kupim, kar bon kupim. Največkrat kar za Muller in si naj sami izbirajo kaj želijo. JAvorja pa nimamo.

Naty, ti verjetno misliš na štorkljin ugriz. Evi so samo glavico malo popraskali. Nič hudega, malo ji je kri tekla in po 14 dneh je bila že dobra. Štorkljinega ugriza ni imela, ima ga pa veliko dojenčkov in to do drugega leta izgine.

Krysia, canesten? Papirje si pa lahko iz neta snameš?

Naty, a ima Kranjska porodnišnica kakšne oglede? Ker nimam pojma kam me mora moj pripeljati ko bomo šli rodit. Dobi se pa vse tam, ne? Vložki, hlačke, pižame, oblačilva, pleničke,...?

Vilika, pri nas sem na CSD-ju dobila en papir, ki ga moram po porodu izpolniti, zraven priložiti potrdilo o stalnem prebivališču, številko TRR-ja, osebno, rojstni list in nesti to na občino. Potem mi bodo pa oni nakatali 250 Evrov. Je pa različno od občine do občine katera koliko da. Ene ne dajo nič, Izola menda 500 Evrov. Nekje sem imela seznam, ga bom poiskala.
Kar se pa preboda mehurja teče. Imamo dva plodovna mehurja. Meni je en sam počil, enega so mi pa oni. In ni tako enostavno, ker meni se je dolgo mučila da ga je predrla. Glavica je bila pa že tako spuščena, da ji jo je malo popraskala. Nič hudega ni to.

Gajka, tebi pa čestitke za dopolnjenih 35.tednov. Pri Evi sem bila že 1 cm odprta in sem mogla bolj počivati do 37.tedna potem sem pa rodila.

Qlandia ob 17.00 meni ustreza. V Kranju zaenkrat še ne poznam nič drugega.

Moram it kuhat user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:24:53   
naty13
Dannnnnnnnnnnnn.

Danes sem bila pridna. Sem dva stroja cunj zlikala in dva oprala. Se že pridno suši. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa juhico skuhala, solatka je tudi že oprana, za kaj več pa ni apetita v tej vročini. user posted image  A veste, da se bo v četrtek shladil......in to na celih 28stopinj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer šibamo po fasngo, da bo Nejc kaj s sabo vzel na morje, da ne bo vse moja mami kupovala. Že tako me bo rešila in bom lahko dva dni zutrej poležavala. user posted image

Bella saj ti verjamem, da si jezna in nočeš v vročino. user posted image  Kaj pa če bi šla takoj zjutraj od doma in bi prišla do Mojce do 10h enkrat, takrat bo pa Eva že zrihtana pa Mojca tudi. user posted image  Pa pozdravi jo, ko jo vidiš. user posted image  Sam res, včasih ko ni bilo klime, nismo nič jamral, zdej nas pa že vsaka malenkost zmoti, če nam kaj ni prav. user posted image  Smo se mal razvadli.

Erin, kje pa si ti danesuser posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:33:25   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Podpisali smo pogodbo za selitev in selimo se že 18.7. tako da bom imela čas da vse tako uredim, kot bo meni pasalo. user posted image user posted image


Čestitke, Tejkaz...user posted image user posted image user posted image , pa še tašče se boš za nekaj časa znebilauser posted image user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:33:31   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz


Naty, ti verjetno misliš na štorkljin ugriz. Evi so samo glavico malo popraskali. Nič hudega, malo ji je kri tekla in po 14 dneh je bila že dobra. Štorkljinega ugriza ni imela, ima ga pa veliko dojenčkov in to do drugega leta izgine.


Naty, a ima Kranjska porodnišnica kakšne oglede? Ker nimam pojma kam me mora moj pripeljati ko bomo šli rodit. Dobi se pa vse tam, ne? Vložki, hlačke, pižame, oblačilva, pleničke,...?



Verjetno je štorkljin ugriz, pa nisem vedela, da se temu tako reče. Ja izgine in nam je že skoraj čisto izginilo.

KR porodnišnica - vse tam dobiš od hlačk, vložkov, sp. srajce. Le brisačo bom vzela za rezervo, če jih slučajno zmanjka. Drugače pa tudi brisačo dobiš, pa pleničke in vse za malčke. Vse kar rabiš je materinska k., zdravstvena, izvidi, osebna, poročni list - pa še to ne gledajo, mobitel, papirnate robčke, nogavice, copate in kar boš še vzela. Jaz bom Leibnitz piškote in eno Zalo, čeprav ti tudi za vodo poskrbijo v porodni.

Drugače se pa itak najaviš pri vratarju in na hodniku počakaš, potem te ena babica pride iskat in te pelje v pisarno, kjer ti naredijo ctg, potem pa v porodno. Je pa v pritljiču in pulta od vratarja ne moreš falit. Z otročkom si pa na oddelku v 2. nadstropju. Je pa vse označeno. Od 20h-6h so pa tako vrata porodnišnice zaklenjene in moraš pozvonit, pa ti pride babica ali vratar odpret in te pelje v porodne.

V glavnem v KR porodnišnici se ne boš izgubila.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:38:40   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Danes sem bila pridna. Sem dva stroja cunj zlikala in dva oprala. Se že pridno suši. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa juhico skuhala, solatka je tudi že oprana, za kaj več pa ni apetita v tej vročini. user posted image  A veste, da se bo v četrtek shladil......in to na celih 28stopinj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer šibamo po fasngo, da bo Nejc kaj s sabo vzel na morje, da ne bo vse moja mami kupovala. Že tako me bo rešila in bom lahko dva dni zutrej poležavala. user posted image


Pridna si Natyuser posted image , sva pa zgleda v duetu likaliuser posted image ...jaz sem končno zlikala vse moževe srajce...jih je kar user posted image likat, ko se tako hitro posušijo, jaz pa ne morem zraven stat in čakat, da se posušijo...No, cotke za moja sončka se že tudi sušijo - zdaj sem oprala še plišaste pajacke-za vsak slučaj, če slučajno ne bo tako vročega poletja - sem optimist, a ne?user posted image
Pa res poležavaj, ko Nejca ne bo doma...upam, da bom tudi jaz lahko zdaj nadoknadila malo spanca, ko ne bo treba Tine v šolo vozitiuser posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:38:44   
anaya
Dan...

Zanima me če katera ve kaj bi blo to, da mene vsak večer (skoraj vsak no) v spodnjem delu trebuha, tak na rahlo zvija (kot blagi menstrualni krči), pol pa popusti pa moje dee full zbrca za tem. so to tisti lažni popadki, ko se maternica krči da trenira malo??

Pa tiste ki ste že bile na CSD, pa ste nezaposlene oz. študentke, kaj moreš še kakšno potrdilo prinest al karkoli, al samo izpolniš obrazec pa daš tisti list od G zraven pa je to to? Ker zgleda se mi ne bo dalo pred 30. tja it in ne bi rada zamudila meseca ker bi blo potrebno še kam hodit po kaj...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:41:45   
Maja T.
Hallo!

Iz pregleda, vse ok, smo normalno veliki user posted image user posted image user posted image   (2 kg), user posted image lepo bije, plodovnice dovolj, z glavico navzdol in še vedno smo user posted image user posted image .

Vas bom zvečer prebrala, zdaj samo, da dam noge v luft in da mi moja dva buhtlčka uplahneta user posted image user posted image user posted image ...

Erin za seznamček, naslednji UZ 14.7., bravo za mojega G., da me na koncu tako podrobno spremlja user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:48:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Dan...

Zanima me če katera ve kaj bi blo to, da mene vsak večer (skoraj vsak no) v spodnjem delu trebuha, tak na rahlo zvija (kot blagi menstrualni krči), pol pa popusti pa moje dee full zbrca za tem. so to tisti lažni popadki, ko se maternica krči da trenira malo??

Pa tiste ki ste že bile na CSD, pa ste nezaposlene oz. študentke, kaj moreš še kakšno potrdilo prinest al karkoli, al samo izpolniš obrazec pa daš tisti list od G zraven pa je to to? Ker zgleda se mi ne bo dalo pred 30. tja it in ne bi rada zamudila meseca ker bi blo potrebno še kam hodit po kaj...


So lažni popadki in  pripravlja se na porod.

Jaz sem na CSD-ju kot študentka oddala obrazec, ki sem ga dobila pri G. Za starševsko nadomestilo - "porodniška za študentke", ki znaša 181eurov pa dobiš obrazec, ki ga prineseš v roku enega meseca po porodu, prej ne moreš, ker moraš napisat od otroka podatke. Dobiš pa še obrazec za očetovski dopust in obrazec za paket oz. denar, ki sem ga kar tam izpolnila, rabiš samo št. svojega osebnega računa, EMŠO in svoje podatke.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:54:48   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Danes sem bila pridna. Sem dva stroja cunj zlikala in dva oprala. Se že pridno suši. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa juhico skuhala, solatka je tudi že oprana, za kaj več pa ni apetita v tej vročini. user posted image  A veste, da se bo v četrtek shladil......in to na celih 28stopinj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer šibamo po fasngo, da bo Nejc kaj s sabo vzel na morje, da ne bo vse moja mami kupovala. Že tako me bo rešila in bom lahko dva dni zutrej poležavala. user posted image


Pridna si Natyuser posted image , sva pa zgleda v duetu likaliuser posted image ...jaz sem končno zlikala vse moževe srajce...jih je kar user posted image likat, ko se tako hitro posušijo, jaz pa ne morem zraven stat in čakat, da se posušijo...No, cotke za moja sončka se že tudi sušijo - zdaj sem oprala še plišaste pajacke-za vsak slučaj, če slučajno ne bo tako vročega poletja - sem optimist, a ne?user posted image
Pa res poležavaj, ko Nejca ne bo doma...upam, da bom tudi jaz lahko zdaj nadoknadila malo spanca, ko ne bo treba Tine v šolo vozitiuser posted image



Ti  nisem nič fovš likanja srajc. user posted image user posted image user posted image  Čez vikend bova pa z user posted image  imela generalno pospravljanje kopalnice in še par drugih malenkosti. Učit bi se mogla, pa že 4 dni nisem knjig odprla, se mi ne da. user posted image  Pa bi tako rada, da neredim, da bi bilo za mano in bi dala končno možgane na off.user posted image

Glede lenarjenja in zabušavanja naj te pa ne skrbi. Mi bo prav pasalo. user posted image user posted image user posted image  Sem že user posted image  rekla, da greva ven jest. user posted image  Torej kuham ne, posledično ne bo kuhinja v razsulu, le tisto, kar imam še nekaj omaric za prebrisat in pospravit.

Okna pa upam da pomijem do petka. user posted image  Imam celo serijo prstnih odtisov po šipah. user posted image  Za izvoz. user posted image

Perilo se pa tudi tako hitro suši, da bi lahko že spet likalnik priklopila. user posted image user posted image  Saj ne vem, kaj bi, ali se smejala ali jokala.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 13:58:14   
sandra123
Anaya...a veš, da se to tudi meni že nekaj dni dogajauser posted image Sem že malo pozabila, kako to zgleda - je 7.let kar dolga doba...


< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.6.2008 14:06:01 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 14:04:25   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Ti  nisem nič fovš likanja srajc. user posted image user posted image user posted image  Čez vikend bova pa z user posted image  imela generalno pospravljanje kopalnice in še par drugih malenkosti. Učit bi se mogla, pa že 4 dni nisem knjig odprla, se mi ne da. user posted image  Pa bi tako rada, da neredim, da bi bilo za mano in bi dala končno možgane na off.user posted image

Glede lenarjenja in zabušavanja naj te pa ne skrbi. Mi bo prav pasalo. user posted image user posted image user posted image  Sem že user posted image  rekla, da greva ven jest. user posted image  Torej kuham ne, posledično ne bo kuhinja v razsulu, le tisto, kar imam še nekaj omaric za prebrisat in pospravit.

Okna pa upam da pomijem do petka. user posted image  Imam celo serijo prstnih odtisov po šipah. user posted image  Za izvoz. user posted image

Perilo se pa tudi tako hitro suši, da bi lahko že spet likalnik priklopila. user posted image user posted image  Saj ne vem, kaj bi, ali se smejala ali jokala.


Se strinjam, da se perilo hitro sušiuser posted image ...no, jaz se definitivno do večera ne pritaknem več likalnikauser posted image ...Glede pomivanja oken pa...naj to rajši tvoj dragi opravi, da ne boš prehitro proti Rimu začela šibatuser posted image ...Kar se pa učenja tiče...mislim, da ne boš kaj veliko za knjigami visela, razen, če dragega ne bo domauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 14:12:19   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Anaya...a veš, da se to tudi meni že nekaj dni dogajauser posted image Sem že malo pozabila, kako to zgleda - je 7.let kar dolga doba...



Kako ne boš pozabila po 7h letih, če sem jaz v 19ih mesecih. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 14:32:41   
Amelia
Jaz pa delam samo še 1 dan, potem imam pa še dopust za porabit, pa na porodniško, juhuhu. Sem tud jaz zlikala že 2 stroja oblekc, včeraj sva dobila previjalno in omaro, teko da sedaj se zadeva montira, manjka mi še kozmetika, flaška, duda, plenice,...potem smo pa že skor končali, gremo še na CSD, malo na morje, potem pa čakamo na 24. avgust:)) Juhuhu, komaj čakam...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 14:38:12   
anaya
Naty13: hvala za odgovor. Jaz samo upam da ta "maternični trening" ni kaj resnega, ker grem čez 2 tedna na morje za 10 dni.... pa ne bi rada v Zadru rodila. Je moj reko da če bo hrvatica jo boma kr tam pustilauser posted image . Upam da se je šaliluser posted image .

Glede učenja pa sploh ne vem, če naj kaj komentiram, jaz mam še 2 izpita ( petek in ponedeljek) pa se samo iz sobe v kuhno prestavlam, že 7x sem si šla po zvezke pa knjige pa sem se raje za računalnik vsedla, ko pa sem tu prebrala pa kaj napisala pa sem bla spet lačna.... ne morem iz začaranega kroga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 14:42:04   
anaya
Amelia: kako zelo ste vse pridne s tem pranjem in likanjem.... Jaz začnem s tem pol nekje proti koncu julija (sem zgleda res prepričana da ne bom nič prej rodila), če se mi skoz zdi , da če bom zdaj oprala vse se bo do 18.8. že mspet prah nabral.... se vidi da sem čist sveža v teh stvareh. Pa jutri grema na tisti največji nakup, pol še samo tisto kar bom jutri pozabla, mam kr malo treme se mi zdi.user posted image user posted image

tak zdaj pa upam da bota dve zvezdici padli...user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 16:03:47   
ANA_P
uaauu...človek vas komaj dohaja, tak' pridno pišete...

No, pa kopanja ne bo niti doma v bazenu - pa se še letos nisem niti namočila. Celo nosečnost mir, niti enega vnetja, čez vikend me je parkrat spodaj malo speklo, ko sem hodila. Greva včeraj z mojim k dežurnemu in imam rahlo vnetje. Dobila sem Canesten tablete za v nožnico, eno včeraj eno čez 10 dni. Tako sem se odločila, da se letos pač ne bom kopala.
Likanjeuser posted image  VROČE VROČE VROČE,cela gora se mi je nabrala, pa še plenice morem polikati. Bom šal zverčer likat, ker me bo kap v tej vročini.
Včeraj   in danes se mi je v trgovini celo zgodilo, da sem postala tako omotična, sem mislila da bom kar padla, očitno od te vročine. Tako da danes več nikam, zdaj se grem stuširati pa glavo prat, bom pustila kar mokre lase, pa lavor mrzle vode pa pred TV - noge imam danes tak otečene - sem jedla kokice včeraj zvečeruser posted image user posted image , zjutraj ko pa komaj hodim, pa si za dobro jutro pravim, kak sem nora. Ja, tak se je začel meni današnji dan. Prvo sem sama sebe imela za norouser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 16:57:27   
sayuri
Ojla punce user posted image Danes se mi dan tko nekam vlečeuser posted image . Sem že 5x obhodila porodnišnico user posted image . Pa zunaj poznam že vsako klopco user posted image . Tale vročina se težko tudi v bolnici prenaša user posted image Sploh po sobah user posted image

Mene še kar matrajo s tem železom. Danes so se spet matrale okrog mene sestre in iskale primerno žilo user posted image user posted image Me psihično to tako utrudi, da sem totalno gotova. user posted image Če bi videli moje prešpikane modre roke, bi vas kap user posted image Hemoglobin je po celotedeski infuziji iz 81 zrastel na 95, kar je dobro, še zdaleč pa ne dovolj user posted image Ah ja...

Včeraj mi je ctg pokazal en majhen popadek user posted image Sem čutila kot otrdevanje trebuha. Utripi otročkov so ok, zaenkrat kaj novega ne vem. Moj G je šel na dopust user posted image in zdaj se z nobenim ne pogajam za kakšen porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa v glavi malce razmišljala o 15.7. ali 17.7. user posted image TAm nekje. user posted image Saj če pomislim, je to čez dobre 3 tedne user posted image Joj punce, nas čas se zares počasi približuje user posted image

Malo sem preletela, o čem pišete. Jaz sem si prvič lase oprala še v porodnišnici - 4 dan po porodu. TVja in revij pa nisemmogla brat, ker so me oči pekle.

Aja-Erin-zate nov podatek - +16kguser posted image Saj ni čudno, če moram pa kar naprej jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 17:06:34   
bella02
anaya, jaz sem nesla samo papir od gin. in tisti obrazec za denarno nadomestilo (paket). Ne rabiš nobenega drugega potrdila, vsaj da bi jaz vedela ne.

tejkaz, user posted image user posted image user posted image za selitev. Kul user posted image user posted image user posted image !!! In zdaj boste user posted image user posted image user posted image !!! Vam res privoščim!

Kaj je že to, učenje? Jaz sem imela v planu vsaj 5 izpitov junija, pa nisem naredila niti enega user posted image user posted image user posted image . Sploh nisem šla, ne da nisem naredila. Kaj čmo. Ni motivacije user posted image .

Darilo občin: ali se je katera kaj pozanimala za Ljubljano? Morda je Zoki kaj spremenil user posted image ? Se vedno spomnim takrat, ko na CSD ni več uradnih ur.

user posted image user posted image user posted image vroče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.6.2008 17:39:28   
anaya
Jupii mi je ratalo 4 naloge naret, pa sem pozabla kak se že smer določi pri navorih 8pravilo kere roke že????)user posted image user posted image  če kera ve )matematiki) prosim za pomoč. v glavnem kako uro je trajalo mogoče uro pa pol pa sem že cela zatekla ko sem sedela za mizo... ni več učenje za tak čas....

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?