|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 20:36:27   
andrejaboris
NO jaz sem se popoldan učila in malo počivala in zdaj komaj čakam, da se moja dva vrneta!

Jutri pa UZ! Samo da je vse ok! Pa da naš user posted image pridno raste! Pa jutri grem kri spet dat za tokso in za ict pa vodo. Bo kar enega laufanja! Samo vse za našegauser posted image user posted image !

SE slišimo jutri, da vam povem kako je bilo na pregledu!

papa drage souser posted image in mirno noč!


_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 20:50:49   
kaja02
čer punce!!!!
user posted image user posted image  napišem cel roman, pol pa me ven vrže!

na kratko:

erin- vse najboljše, pa lepo praznuj

cicmic- samo da sta dobro, nas je že pošteno skrbelo zate, tvoja user posted image  pa naj pridno raste v trebuščku

andrejaboris- se prideš učit še namesto mene, svaka čast, da najdeš energijo še za to, meni nikakor ne znese, postanem kar depresivna, ko pomislim na fax in na obveznosti, ki jih še mam

vprašanje za vse:  a se je kateri že spustil trebuh, že prejšni teden se mi je spustil zelo nizko, od danes naprej pa mam eno ogromno žogo čisto spodaj, so me danes kar hlače tiščale, pa vem da se nisem zredila, a to pomebni da že prihaja moj čas user posted image , se pri Kaji sploh ne spomnem, kako je bilo, kot da sem rodila pred 50 letiuser posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 30.6.2008 20:57:53 >

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 21:00:15   
cicmic
Punce, zlate ste!

Ste me zelo presenetile, da ste tok mislile name, mi je kar lažje pri srcu, da nisem osamljena. Res hvala vsem za spodbudne besede in lepe misli.

Jaz sem trenutno doma, ampak jutri moram zopet v porodnišnico, upam da me ne obdržijo, potem pa v ponedeljek zopet na podroben UZ. Sem zdaj pod okriljem porodnišnice in ne svoje ginekologinje.

Joj, me kar malo skrbi, ker nimam čisto nič pripravljeno še za dojenčka. Nimam niti oblačilc niti posteljice, imam le voziček, pa previjalno in tetra plenice- to še od moje 21. mesečnice. A imate papirje za CSD že vse urejene?

Jaz komaj čakam da mine ta vročina.
V porodnišnici je bilo res peklensko- nič klime, slabo prezračevanje, gneča v sobah. Najprej sem bila v sobi, kjer sva bili dve, kasneje pa v sobi, kjer nas je bilo 4. Je grozno, ker so se skos menjale, ena se še vlegla ni na posteljo pa je šla že rodit, ponoči pa je bilo sploh katastrofa. Ene so ful smrčale, druge so imele popadke in jamrale, pa še obiski WC so bili non stop, tako da sem zelo neprespana. Je kar kriza v LJ. P., da si mora 8 nosečnic deliti en tuš in en WC. Ni kaj baby boom je to poletje.

Za spanje na hrbtu je pa tako, dokler se nosečnica v takem položaju dobro počuti ni s tem nič narobe, če pa ob tem čuti slabost ali kakšen pritisk, potem je bolje da položaj menja.

Aja, še en zanimiv dogodek, ki se je zgodil v P sem hotela z vami podeliti.
Cca. 3 tedne nazaj je ena rodila v sobi. Bilo je takoj po večerji, samo enkrat je zatulila, ko je to storila naslednjič je otroček zdrsnil iz trebuha na posteljo in zajokal. Nad dogodkom smo bile vse prisotne tako emocionalne, da smo vse jokale, ko pa so jo odpeljali iz sobe smo ji na hodniku vse zaploskale. Mislim da se sploh ni zavedala da je rodila. Tudi med. sestra je rekla da je to prvič, da bi kdo na oddelku rodil.
No, hotla sem vam omenit, da porod ni nujno nočna mora in da tudi tista bolečina, ki je takrat prisotna ob porodu takoj mine, ko je otroček vzunaj. Nagrada je res lepa in nič se ne bati poroda.

No zdej grem pa še mal ležat, da nadoknadim moj spanec.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 21:06:04   
cicmic
Kaja 02, tudi jaz imam trebuh čisto na dnu.
Ja, otročki se pripravljajo da bodo pokukali na svet, sicer vseeno upam da še malo počakajo. Moja ima glavco čisto zagozdeno v medenični kosti. Je pa prednost tega, če je katera imela prej težave z zgago in tiščanjem v želodcu, da to sedaj mine.

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 21:33:49   
naty13
Čer.

Pa ni bilo nič z bljubljenim dežkom. user posted image  Bi bil zelo potreben, da ohladi malo ozračje.

Andrejaboris dobra si, da se lahko učiš user posted image  user posted image , meni se kar možgani kisajo od sopare in vročine. user posted image  Jaz imam v četrtek izpit, pa ne vem, kako bo šlo. user posted image  JU3 pa dobro opravi na pregledu. user posted image

Kaja mogoče te pa malo prehitiuser posted image

Maja T. user posted image user posted image user posted image user posted image  za voziček. Pa si ga tudi ti končno dočakala. user posted image

Cicmic zanimiva zgodba iz LJ P. Porod je bil pa ekspresen in brez bolečin. Važno da je user posted image  zajokal in ni bilo komplikacij, ko ni bilo nobene sestre prisotne. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 21:58:15   
Maja T.
Hallo še enkrat!

Sem imela 10 strani za prebrat je preveč, da bi pokomentirala, čestitke user posted image user posted image user posted image za vse lepe slikice bušijev, posteljico, cotik, malih čmrljev, berem, da ste vse bolj ali manj ok user posted image user posted image user posted image ...

Pablo
še nisem dobila posteljnine, ga bom jutri poklicala, sem računala na danes, meni je takrat rekel cca 14 dni t.j. po praznikih. Samo imam filing da ta teden bo, meni je trenutno važno da dobim voziček user posted image user posted image user posted image ...

Erin zelo lep seznamček naših sončkov user posted image user posted image user posted image

Maja T. - jaz še nimam plana nikamor it, sem se odločila, da počakam do 1. ali 2. avgusta. Samo moram še to dopovedat.


Gajka jaz se s svojo žabico tudi dogovarjam, da je do avgusta še 1 mesec in da naj lepo noter počaka user posted image .

Kaja02 moj buši je še zelo visoko, da ko sedim komaj diham user posted image .

Lep večer vsem user posted image , danes se bo dalo spati, pri nas je prav hladno.



_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 22:24:47   
mishel
LP!

Najprej hvala vsem za lepe želje in voščila. Ja tudi naju je presenetilo kot strela z jasnega. V četrtek 26. zvečer ob 18.30 uri sem Mishel pripeljal iz P. Tisto noč je spala kot top v svoji postelji. Drugi dan - petek je počivala, a to noč ni skoraj nič spala. Govorila je da čuti bolečine v križu. Nič hudega sluteč sem zjutraj odšel v službo. Mishel me kliče ob 08.00 in reče, da misli da je šel čep. Rečem OK, pokliči v P in vprašaj če se prideš pokazat. In se gre Mishel pokazat. <Jaz ves žalosten sem že vedel, da bo spet ostala v P in tam odležala.
Kliče ob 09.00 in reče, da ji CTG riše popadke na pet minut (PANIKA!!!) Sledi UZ, kliče ob 10.00 in reče nabolj šokanten stavek v mojem življenju. MUCI PRIDI ČIMPREJ V P KER SEM ŽE V POR. SOBI, 5 CENTI ODPRTA IN BOM KMALU RODILA. SOS. Štartam avto in špura v celje kamor prispem ob 11.00 uri. Z mishel še vse v redu, nakar so se začeli močnejši popadki. Dobi inj. proti bolečinam, NAKAR JO BABICA PREGLEDA IN REČE DA JE ODPRTA ŽE SEDEM CM.

Sledi klic zdravnikakateri babici dovoli da predre mehur. Zatem pa so se začei intenzivni popadki in končno rojstvo ob 12.43 uri. Meni je šlo vse dokaj hitro. Rodila je po naravni poti s svojimi popadki in brez rezanja - JUPI.

Na svet je prišel pravi velikan, ki me je s svojimi merami pozitivno presenetil. Dolg 47 cm in težek 2685 gramov. Od šoka sva v prvi sms napisala 80 g minusa. Sploh ni važno sam da je blo vse OK.

Diha normalno je v inkubatorju zaradi temp. in zlatenice.  Mishel ga od danes naprej hodi vsake tri ure dojit in cartat jaz pa ponavadi zraven, če le utegnem.

To je nakaratko vse. Zaj grem pa mal spat po dveh neprespanih nočeh ( ena žurka, ena služba).

Ciao in brez panike. Najlepši dogodek vašega življenja je pred vami.

Srečni očka


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 23:00:37   
kaja02
mishel- user posted image  maš 1a partnerja, ki nam tako vestno poroča o vsem kar se dogaja okoli vas, moj še naše strani nikoli ne pogleda, ne da bi kaj napisal

torej še enkrat iskrene čestitke in čimprejši prihod domov

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 23:33:36   
nyna84
Waw! Ma se vam je začelo mudit - a veste kje je šele avgust!?! Ma seznamček je pa res super. Vse čestitke Erin!user posted image
Iskrene čestitke Mishel in Suzili!!!user posted image user posted image user posted image  Pa obe sta imeli rok za mano... ja ni kaj, bo treba pripravit torbo za v porodnišnico. user posted image
Meni manjka še 33 dni, pa mi je danes pri G rekla med. sestra (je tudi babica) da ne bom pričakala še enega meseca, ampak da naj vseeno probam zdržat še kak teden ali dva. zdej me pa že mal panika prijema, ker nimam še vse uštimano, pa še počivat morem, tko da potekajo vse priprave še bolj počasi. Danes sem dobila dve torbi cunjic za user posted image ... kako so pa zanimivi bodiji, št. 50. Si sploh ne moreš predstavljat, da so lahko otroci tako majhni na začetku. user posted image  Pa previjalno mizo še čakamo - smo jo naročili kar preko neta iz Baby centra. Upam da pride hmal, da bom lahko pospravla cunjice.

Glede ležalnika pa tako... nam so jih v materinski šoli odsvetovali. So rekli da je otrok prvi mesec lahko v lupinici ali v ležalniku MAX 1 uro, potem začne težko dihat. Baje da so to testirali na ful zdravih novorojenčkih in da je to potrjeno. Tko da dejte se jih vsaj prvi mesec ali dva izogobat, da ne bo kaj narobe. Tudi med daljšo vožnjo naj bi se po eni uri ustavili in vzeli dojenčka za nekaj časa iz sedeža in šele potem nadaljevali pot. Previdnost ni nikoli odveč, ane?

Tudi tista naprava, ki v preverja otrokovo dihanje, baje ni preveč posrečena. Je ful občutljiva in če otrok mirno spi, se rada sproži, tko da zna povzročiti precej panike in sivih las. user posted image

Mene nekaj zanima. A ima še katera ful napete prsi? Jaz imam že od včeraj take, da prav boli in mi kar ves čas puščajo. Tako kot v prvo po porodu, če več ur nisem dojila. Prav grozno. Pa se ne da nič naredit. Malo pomagajo edino hladni obkladki, ki naj bi si jih dajala gor 3x na dan.  Če bom slučajno čakala do PDP, mi jih bo mari prej razneslo. user posted image

Aja, Gajka in Erin, vse najboljše za rojstni dan!!! Obilo zdravja, sreče, pa seveda zdrave in lepe dojenčke želim obema!
 
Grem zdej spat, ker me že vse boli, pa sem samo pol ure sedela tuki za računalnikom.
Pa še za na seznamček (sem videla, da manjkam): naslednji pregled imam 7.7., kilogrami pa so na +10.
 
Nočko!

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
30.6.2008 23:42:20   
nyna84
Sem pozabila.

Cicmic sem vesela da je tudi z vama vse ok. user posted image  Ti samo pridno počivaj, naj delajo drugi namesto tebe. Je več vreden tvoj user posted image  kot pa kuhano kosilo ter čisto stanovanje, ane? Tako da naj te kar lepo založijo s knjigami, križankami, revijami... karkoli, samo da boš ležala in počivala. Srečno ti želim še naprej, pa da bi ostal tvoj user posted image  čimbolj dolgo lepo na varnem pri tebi. user posted image user posted image user posted image  Povej mu, naj se mu nič ne mudi v to vročino. user posted image

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 7:01:50   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Obeta se še en lep, vroč sončen dan. Prav nič narejen za nas. user posted image  Noč je bila tako tako. user posted image  Najprej nisem kar nekaj časa zaspala, čutila sem, da mi trebuh otrdeva in je potem kar naenkrat mehak. user posted image  Ampak nobenih bolečin pri tem nisem čutila. user posted image  Nato pa sem spala lepo do 6.30, mulček pa še vedno spi. user posted image

Včeraj so prišli parketarji spihat prah in namazat lepilo, danes pa se začnejo igrat s parketom in bojo mal sestavljali. user posted image user posted image user posted image user posted image  Počasi pa bo.

Tudi jaz pikcu dopovedujem, da mora vsaj še 14 dni zdržat v trebuščku. Takrat imam pregled in bom G prosila naj me vaginalno pregleda, da vidim, kakšno je stanje spodaj. user posted image user posted image user posted image

Vse bolj pa se bliža četrtek in dan D - izpit, vse bolj me grabi panika, kaj naredit. Ja it na izpit, odpisat, kar bo pa bo. user posted image user posted image

Danes je še moj ati star 50 let in imamo v soboto žurko. user posted image

Mishel - tudi jaz se pridružujem mnenju, da imaš zlatega user posted image  . Gabriel hvala za porodno zgodbo in dogajanje pred tem. Super, da sta par gramčkov narobe napisala v minus ob taki evforiji. Še tolk boljš, ima 2685g. In user posted image user posted image user posted image  za Davida, da že sam diha. Še temperaturo uravna in zlatenico date čez, pa boste skupaj doma uživali ob cartanju. user posted image user posted image user posted image user posted image  In super za mamico, ki malega pridno doji, da bo zrasel v pravega fantka. user posted image

Nyna - uffffffffff pol boš pa res kmalu na vrsti, morda naslednja, če so ti rekli, da avgusta ne dočakaš. Hitro vse pripravit, da te ne prehiti. user posted image user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 7:03:29   
naty13
Miškolinček vidim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
 
Aja, še to sem pozabila, da sem se kar topila ob branju porodne zgodbe Mishel in sem spet solzice v učke dobila.

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 7:22:10   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Miškolinček vidim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
 
Aja, še to sem pozabila, da sem se kar topila ob branju porodne zgodbe Mishel in sem spet solzice v učke dobila.


Jz te tudi viiiidiiiim.
 
Jaz sem tudi kr kurjo kožo dobila ko sem brala. Že to je bil šok da je ena od naših rodila. Še nisem prišla k sebi,pol pa že druga,...user posted image
SEm pa zelo vesela da ima Mishel takšnega korenjaka, glede na to da je bil toliko prej ima kar lepo težo in dolžino. Sem s tem tudi jaz pomirjena,ker je bila samo 6 dni pred mano,uradno, po UZ pa sva bile celo na istem. Tako pol veš da bo tudi s tvojim vse O.K. v primeru presenečenj.

NAty,meni tudi trebuh otrdeva 100 na uro, samo mislim da so to samo počasne priprave na finish. Saj je prav tako, da ni potem na koncu prehudo. BAbica nam je rekla da pri drugo in več rodkah do tega pride velikokrat še malo prej.
Mam pa tudi jaz že trebuh čisto dol povešen, tako da vsaj diham lahko normalno zdaj. Končno.
Problem nastane edino če grem malo dlje peš,me včasih kr krč zagrabi spodaj tako mi tišči dol,pol se pa mal ustavim, pa mine pa grem pa naprej.

Glede izpita pa ne skrbi,pojdi,mogoče boš imela pa srečo in sama lahka vprašanja. Držim pesti.

Mishel,zlatega dragega imaš, meni se moj kr smeji češ da sem nora k tle gor blebetam. Tako da mu tudi brati potem ne pustim. Sploh ne razume da sem takoj boljše če se tle mal ''zlajam''. Pravi da sem pol sam še bol panična k tle vse preberem. Eh,saj se človek navadi.
V glavnem drži se svojega dragega, takšnih ni veliko. Lepo se cartajte,pa zelo lepo ime sta izbrala.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 8:05:39   
Tamy30
jutro punceuser posted image

pa je spet eno lepo soncno jutro. Me je moj dragi preden je sel v sluzbo peljal k mojim. Jaz z majico brez rokavov, ker mi je ze vroce, on pa z dolgimi rokaviuser posted image Je vprasal ce me res ne zebeuser posted image  

Vceraj sem bla na pregledu. Sem danes ze malce boljse volje. Sem dobila en kup napotnic. Malcek je kar poskocil v rasti in je baje za 33 teden velik kar 36 cm. Tak da sem dobila napotnico se za en UZ (tretjega), da bodo podrobno izmerili kako pa kaj. Poleg te napotnice, sem dobila se za preiskavo urina in krvi, pa hm neka cudna kratica HBsAG. A katera ve kaj je to??? Meni se ne sanja.

Grem se malce prebrat kako ste kaj.


(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 8:41:20   
miškolinček
 
Halooo, kje pa ste vse, a se sooončite????

NAty, kam si ušla????
 
A je srečanje na Gorenjskem še aktualno?

NAty, daj še enkrat prilepi tisti seznam sem, da ne bomo pozabile zdaj, ko se toliko drugih stvari dogaja,zdaj ko so že štorklje aktualneuser posted image ,drug teden bo koj tukaj.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 8:44:33   
Anonimen


...lepo, sončno jutro user posted image !

.....očka Gabrijel, hvala za tako lepo, jedrnato in doživeto opisano porodno dogodivščino! Mishel je lahko upravičeno ponosna nate, ker si kot izgleda res "dec na mestu" user posted image ! Vse NAJ, NAJ, NAJ .......celi družinici in da se Mishel in David čim prej vesela, zdrava, srečna,....vrneta domov!


IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Glede ležalnika pa tako... nam so jih v materinski šoli odsvetovali. So rekli da je otrok prvi mesec lahko v lupinici ali v ležalniku MAX 1 uro, potem začne težko dihat. Baje da so to testirali na ful zdravih novorojenčkih in da je to potrjeno. Tko da dejte se jih vsaj prvi mesec ali dva izogobat, da ne bo kaj narobe. Tudi med daljšo vožnjo naj bi se po eni uri ustavili in vzeli dojenčka za nekaj časa iz sedeža in šele potem nadaljevali pot. Previdnost ni nikoli odveč, ane?



nyna84 - se strinjam, da ležalniki niso ravno najbolj priporočljivi za novorojenčka čisto na začetku. Meni se sicer zdi ležalnik zelo uporabna in dobra zadeva, vendar ga mi pri prvem otročku zagotovo nismo uporabljali vsaj prve tri mesece. Kasneje v naslednjih mesecih pa smo ga uporabljali zelo veliko. Sedaj smo enega naročili, čeprav ga še nismo dobili in ne vem v resnici kakšen je, ga pa sigurno vsaj v prvih dveh mesecih ne bomo uporabljali in bo počakal "zapakiran" še kakšen mesec ali dva. Je pa lepo, da si se spomnila in opozorila punce tudi na to, hvala.



(odgovor članu Tamy30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:02:39   
Julija08
Hojla bejbe,

sem bila malo na podaljšanjem vikendu, pa se je v tem času toliko zgodilo.

Mishel in Suzili čestitam vama za vajine sončke user posted image user posted image user posted image
 
Gajka in Erin vse naj, naj pa želim vama lepa in zdrava user posted image user posted image user posted image
 
Cicmic, res lepo, da si se oglasila nas je že pošteno skrbelo zate. Želim ti, da se bo vse odvilo tako kot treba in a bo tvoj user posted image  še nekaj časa na varnem v trebuščku.
 
 
Jaz pa delam samo še ta teden, potem pa žurka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:05:45   
gajka
Jutro! user posted image

Tamy30 - HBsAG pomeni, da te bodo še za hepatitis B testirali. Menda vsako user posted image  pošljejo na ta test. Jaz še čakam, da jutri dobim vse te napotnice na GP.

mishel in Gabriel - mishel, res imaš skrbnega user posted image , ki nas detajlno obvešča o vsem in tudi zgodba o porodu je bila več kot ganljiva. Gabriel, user posted image , da si kot eden redkih predstavnikov moškega spola vzameš čas in potešiš naš babji firbec. user posted image

naty13 - ti prav nič ne zavidam parketarskih del. Mene že ob spominu na smrad ob lakiranju parketa kar mine. user posted image  Pa še luftat ne smeš kaj preveč, da prah od zunaj not ne pride, ko je lak še svež. Nikar se preveč notri ne zadržuj, če bo fejst smrdelo! Pojdi malo v šoping, pa na sladoled... user posted image  Imaš dober izgovor! user posted image

nyna84 - in kako lahko med. sestra kar reče, da user posted image  ne bo dočakal avgusta v tvojem trebuhu? A to na osnovi meritev od G ali se to kar nekaj na zunaj vidi? user posted image

Maja T. - user posted image  za voziček. Končno ga boš res dočakala. Kdaj pa ga zdaj dobiš?

A ima še katera na momente občutek rahle napetosti v spodnjem delu trebuha? Tak podoben občutek kot neke blage bolečine pri M... A gre to za raztegovanje vezi, ko se trebuh spušča ali kaj? Trebuh pa mi takrat ne otrdeva. user posted image

Ker smo očitno avgustovke že na vrsti, je tudi mene začela rahlo grabit panika, kaj vse moram še kupit. Pa še pri nosečniškem koledarčku je prvi stavek, če je torba za v porodnišnico že pripravljena? user posted image  user posted image  Ja, pa, ja! Še marsikaj me čaka za pripravit, ne samo torba! OK, dajte mi povedat, katere kreme in mila/olja ste nakupile za user posted image  (za ritko, vnetja...) in zase (za bradavice...)?

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:07:39   
bambi14
jUTRO,
spala ko top,...na hrbtu, na boku,..pojma nimam, razen zgage , ki me matra zadnje noči.
Jaz imam pri koči polno delavcev, ker nama zadaj pri bajti delajo prizidek( za naju vhod, klubska soba spodaj in velika dnevna) in so full pridni. Ampak začnejo ružit že ob cca.7 uri in potem se jaz prestavim v dnevno in spim dalje z mačkom na trebuhu(prav nič ga ne moti, da ga nekaj brca v trebuh)user posted image . No sem končno prišla k sebi in grem nekaj popapcat in malo delavce nadzorovat( no pijačo im grem dat).user posted image Aja po navadi po bajti skačem v oblekci, ki je dokaj kratka, ker mi trebuh vzame dolžino in včeraj kr pridirjam k delavcem in sem imela občutek, da me kr malo čudno gledajo, tako da danes bom spodaj oblekla španarce.

Nič se oglasim kaneje, lep dan- sem se zmenila s sončno upravo, da bo danes samo so 25 stopinj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:13:34   
košuta
Pozdravljene, babike!

Sem že večkrat obljubila slikico mojega bušija in, eto, tukaj je: 34 tednov.
user posted image
Meni se zdi, da ni več tako majhen.
Pa ob pogledu na tole...
user posted image
je moj dragi rekel, če bodo mogoče trije. user posted image  Sem rekla, da mogoče bodo, samo ne naenkrat. user posted image  Sem pa vse dobila od sestre, ki je rekla, da jih ne potrebuje več (optimistka user posted image ). Včeraj sem zlikala tudi tetra pleničke in povijalne pleničke (za vsak slučaj), nekaj plajškov (benkic) in kakih 6 bodijev. Bravo jaz! user posted image user posted image user posted image  Danes zlikam še nekaj hlačk in pajackov, jutri pa tole, kar je na slikici... Če mi ne bo prej gležnjev razneslo.user posted image user posted image

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:20:40   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.
 
Ura:  17:00

Kraj: Qlandia user posted image

- Naty13
- Miškolinček
- Tejkaz
- Zoja Miša
- Iva77
- Julija08
- Krysia



_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:21:33   
Tamy30
gajka hvala za pojasnilouser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:27:53   
naty13
Miškolinček, a vidiš, kako te ubogam.  user posted image user posted image user posted image   Seznamček na novo prilepljen. user posted image

UFFFFFFFFFFF sem ga pa iskala. Zdej šele vidim, koliko čvekamo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Košuta user posted image user posted image user posted image  za bušija in cunjce.

Gajka imamo gotovi parket in nič ne smrdi po laku, pa še kadi se minimalno. HB. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:28:48   
naty13
Erin srečanje je čez 10 dni. Kako kaj kaže pri tebi? Nam boš delala družbo? user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
1.7.2008 9:30:29   
gajka
Gajka imamo gotovi parket in nič ne smrdi po laku, pa še kadi se minimalno. HB.


Aja, potem pa že. Čeprav izgovor za malo potepanja bi bil pa dober, kajne? user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?