Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, da ima močne mišice, ampak švoh sklepe, ma da se bo popravlo. Je pa priporočala, da kupujemo anatomske čevlje in copatke, npr. ciciban ipd., da ima nogica malo boljšo oporo.
Je rekla, da je imel pač bolj nahitro.
Pa še je tega... ma se ne spomnem vse.. Aja, vse razume... mu rečem, da se uleže in da glavo na poušter in to on takoj naredi... pa še marsikaj... 
. Krepi motorične sposobnosti itd.
..................ravnokar smo še nastrpno čakale da se rodijo,....greš parkrat spat so pa že stari eno leto.
. Ampak očitno je zdravilo že prijelo, ker od včeraj dopoldne nima vročine.
. Sem mu vseeno dala Calpol,ker malo vroč je pa bil. Smo pa vsaj spali, jaz sem bolj polomljena ker je spal pri nama ampak sem se naspala. Danes je dobre volje, je lepo zajtrk pojedel, pa midva sva si tudi privoščila dolg zajtrk, tako da smo uživali, kot se med boleznijo pač da uživati.dele pa oba moja srčka spita, jaz pa kuham juho za kosilo. Mi je kar malo čudno ker sem doma namesto v službi.