|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 110 [111] 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
29.9.2008 21:36:09   
dreamz
Ciao!

Danes smo bili v RA zaradi nogic. Pa je rekla doktorca, da je vse vreduuser posted image , da ima močne mišice, ampak švoh sklepe, ma da se bo popravlo. Je pa priporočala, da kupujemo anatomske čevlje in copatke, npr. ciciban ipd., da ima nogica malo boljšo oporo.

Je pa p. ugotovila, da je mali prebolel 6.otroško bolezen, ker ima po celem telesu rdeče pikice. Ma je imel vročino 38 le en dan. Jaz sem mislila, da more imet tri dni za to 6. booouser posted image  Je rekla, da je imel pač bolj nahitro.user posted image  

Zadnje dni full malo je, nič noče... jaz nevem več kaj... je full siten... zgleda, da so tudi zobki to krivi. Ker je dobil peti zobek in to nekje odzadaj, kako štirka ali petkauser posted image  Pa zdej mu ena dvojka ven prebija. Vglavnem je pestro... Nič mu ni prav... Pa ponoči se zbuja in vrešči, da ga ne moremo pomirit niti z mlekom... pa potem noče zaspat nazaj tudi po uro in več... JOj, vedno na hujše gre namesto na boljše... Vsake toliko sem prav obupana. user posted image

Drugače je pa brihten. Kliče mama in tata zavedno., Kaže vse kar hoče in kam bi rad šel. Ko nima obutih copat, jih pokaže ali prime in si jih prova obut. a ko so moje copate na tleh, mi jih pobere in da, da si jih obujem.. user posted image  Pa še je tega... ma se ne spomnem vse.. Aja, vse razume... mu rečem, da se uleže in da glavo na poušter in to on takoj naredi... pa še marsikaj...

Nič grem, ker zmaj tečnari pri tatiju in je že živčer, ker jaz tle tipkam... grem ga rešit .. Ciaoouser posted image

_____________________________



(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
   RE: septembrke 4.krog
29.9.2008 22:38:57   
december06
Čer. Ja, me čakajo gospodinjska opravila in še malo tukaj pokukam. Rožica kaj znano kaj?

E, pa vidim, da so sama praznovanja in same čestitke letijo. Seveda se pridružujemo čestitkam še mi. Lepo, lepo, tale september je pa res lepo naporen.

Mamice, ki ste še doma, kar lepo uživajte. Je tako fajn ko si doma. Pa sicer so pa potem vikendi naši.

Pa vsi so nekam nahodni in bubani. Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tudi našemu Maksu, ker mu lepo iz noska teče in se potem ponoči zbuja, ker revček bi rad ob zaprtem nosku še dudo imel v ustih.

spanje par dni pred 1. letom je začel spat celo noč brez hranjenja. Se zbuja seveda še vmes, toliko da mu dam dudo in ga pokrijem. Zdaj ga malo sračka, ko je nahoden. Ampak, hočem te potolažit dreamz da se lahko to čez noč zgodi in se boš zjutraj cela prestrašena zbudila, kaj je zdaj to. Saj bo.

temperatura v sobi ponoči imamo 21 - 22 stopinj. Spi v bombažni pižamici ali pajacu in je pokrit z toplo dekico, ki jo tudi takoj dol zbrca, pol pa jamra in ziher zato, ker ga zebe.



(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 7:47:34   
Anonimen
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pijem prvo kavico, čmrljček se igra na tleh.. Noč je bila ok, spal je od 20:15h do 6:15h user posted image . Sem se prav naspala.

dreamz: Tudi pri nas se je to spanje čez noč spremenilo user posted image . Mogoče te bo tvoj sonček že to noč presenetil user posted image  in prespal celo noč. In super, da je z nogicami vse ok.

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 7:57:28   
Anonimen
Čmrljček je za rojstni dan dobil eno igračo, podobno tej:

user posted image

Znamka Woody, v BabyCentru. Ogromno časa se zamoti z njo, prelaga te kroglice itd. Res je dobra igrača user posted image . Krepi motorične sposobnosti itd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 8:35:00   
andreja32
Dobro jutro!

Najprej en lep pozdrav .Še vas redno spremljam, samo za tipkanje sem bolj lena.zala je tudi zbolela,....pomoje da je to od zobk......štirje na enkrat ji rinejo ven,.....tako da nam še malo manjka pa bomo imeli komlet mlečnih zobuser posted image .Jutri bo stara eno leto,....pa bo bol ubogo praznovala ker je čisto fertik.

Vsem bolanimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,......pa vsem ki sem jih zgrešila

VSE NAJBOLJŠE  LJUBČKI MALIuser posted image ..................ravnokar smo še nastrpno čakale da se rodijo,....greš parkrat spat so pa že stari eno leto.
 
 
grem zdaj na kulinariko po racept za Zalino tortico




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 9:31:23   
LINA31
Jutrouser posted image ,
Žan je dobil antibiotik, ima začetek vnetja ušeskauser posted image . Ampak očitno je zdravilo že prijelo, ker od včeraj dopoldne nima vročine. user posted image user posted image
Drugače pa smo fajn. Zdajle sem mu na youTube našla pesmice in full plešeuser posted image user posted image . Mogoče bova šla danes malo ven, ker je sonček.user posted image
Pa pa

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 10:55:20   
buškica
Lemavrica,

Jaz sem za v soboto. Sej sem tud smotana, dam pobudo in tam tud ostane. Ampak sem full malo na računalniku. Kar naprej se podim za tamalouser posted image , zvečer pa dol padem.

Torej sobota, jaz sem za Kavala, kaj pa ve?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 11:39:55   
lemavrica
Ojla,

mi smo danes ostali doma ker je včeraj zvečer začel kašljati, vročine mislim da ni imel ampak nisem sigurna ker nam je termometer crknil user posted image . Sem mu vseeno dala Calpol,ker malo vroč je pa bil. Smo pa vsaj spali, jaz sem bolj polomljena ker je spal pri nama ampak sem se naspala. Danes je dobre volje, je lepo zajtrk pojedel, pa midva sva si tudi privoščila dolg zajtrk, tako da smo uživali, kot se med boleznijo pač da uživati.dele pa oba moja srčka spita, jaz pa kuham juho za kosilo. Mi je kar malo čudno ker sem doma namesto v službi.

Srečanje jaz sem tudi za Kavala.Zaenkrat pijavljene: Buškica, Lemavrica

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 12:10:23   
PIKICA1
Ojla,

jaz spet malo oglašam iz službe...babyrok tu:-) (še zmeraj nisem doma vzela gesla, da bi še v službi spremenila ime). Iščem namreč ultrazvočni inhalator, ker je naš pikc prehlajen. Nosek pucamo z baby vacom, ampak ponoči kar kašlja in se zaradi tega zbudi. Brala sem, da je za sočen kašelj treba delat tople inhalacije, za suh pa hladne inhalacije. A katera ve kje se tak inhalator dobi?

Tiste, ki imate izkušnje s tem, prosim za inf....torej: Kakšne inhalatorje uporabljate, koliko stanejo in kje ste jih nabavli?

< Sporočilo je popravil PIKICA1 -- 30.9.2008 12:11:30 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 12:36:02   
kim09
Živjo punce!
jst sem bivša septemberka07, ki sem bla pod imenom taja83. vem da se že dolgo nisem javila zdaj pa mam razlog da se. v glavnem bom po novem junijka09, če bo vse posreči. včeraj sem izvedla z delanjem testa, drugače se mi je pa že dva dni zdelo da sem noseča. pa spet je blo to še preden mi je M izostala. zaenkrat še nič slabo. kaj bo čez teden dni pa druga zgodba. no z najinim prvorojencem se imamo fino. ne hodimo še čisto sami ampak malo manjka. trenutno je bolančkan mu teče z noska. imamo pa že 8 zobkov. ta teden pa bomo dopolnili tudi 1 leto.
nisem mogla zdržat sem mogla nekomu povedat ker sva tko vesela. dons se moram naročiti še na pregled in upam da je vse uredu. ne vem pa zakaj mi gredo skoz dvojčki po glavi in vsepovsod samo dvojčke opazim. mal sumljivo mi je to.
nič fajn bodte

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 12:51:49   
lemavrica
Kim09 user posted image  user posted image  in mirno nosečnost ti želim. Lepo da si se oglasila in z nami delila lepo novico.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu kim09)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 13:11:02   
Taja339
KIM09 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravooooooooooooo za tako korajžne punce!
Še jaz se vam javim po napornem tednu ... bili smo bubani - vročina, kašelj (ki še do danes ni ponehal) in poln nosek.
Potem je v petek še mene zvila trebušna gripa in enostavno nisem uspela na RR ... user posted image user posted image

Malo sem vas prečekirala kaj ste počeli, kako so vaši zakladki itd. pa imam en predlog za vse, ki kupujejo fiziološko: meni je zdravnica rekla, da jo naj kar sama kuham in sicer:
- 0,5 l vode + mala žlička (poravnana!) soli - pustiš vreti kake 2 min in to ohladiš in hraniš.
Evo, to je fiziološka in punce porabite denar za kaj druga !!!! (tudi za kakšno kavico z mano hahahahah)
Čiščenje noska:
Potem pa sem v Sanolaborju kupila 1/2 litrsko posodico s tako zavito cevjo (kot slamica zgleda - v bolnicah uporabljajo to pumpico za močenje gazic, ipd), cev odščipneš cca. 2 cm od vrha pumpice, da gre lepo v nosek, noter daš fiziološko. Nato je najbolje, da vam nekdo pomaga držati otročka na svojih kolenih (močno držati rokice, ker opletajo z njimi , ... vsaj moja ... :-( in glavico), pametno se je tudi pokriti s kakšno brisačo ... ;))
in ... seveda najtežje opravilo - brizgniti fiziološko v nosnico, tako, da pri drugi steče gnoj ven. user posted image user posted image
Ni lepo in težko je gledati otročka, ki mu to ne paše, vam pa povem ... funkcionira !!!!
Spanje - mi se zbujamo že od rojstva, tako da ne vem, kaj pomeni spati celo noč ... :(( upam, da bo kmalu bolje user posted image
Evo, tako, malo pa sem se javila ... lepo bodite in bubančkom pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 13:23:36   
PIKICA1
ČESTITKE ZA NOVEGA PIKCA.  S R E Č N O in uživaj 100%

(odgovor članu kim09)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 14:19:50   
annie
Ojla,

najprej KIM09, čestitke za ponovno user posted image    user posted image user posted image user posted image

Vsem bubančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi hitro ozdraveli!!

Taja339, super za recept, kako se fiziološka naredi user posted image

Nik spi, dopoldan sva bila v H&M-u, ampak sem razočarana, nimajo kaj prida robe user posted image oz. bolj ali manj same majhne številke user posted image Zgleda, da sem jaz že prepozna in so ta večje številke cunjic že pokupili user posted image No, sem mu pa vseeno kupila en kompletek trenirko+puloverček...vsaj nekaj, ampak tole že na otroškem oddelku, kjer imajo  od št. 86 naprej user posted image



< Sporočilo je popravil annie -- 30.9.2008 14:20:09 >

(odgovor članu PIKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 14:47:25   
Anonimen
taja83: Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image ! Želim ti lepo in zdravo nosečnost!

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 14:53:11   
Rožica*
Hojla!

Na hitro, pred službo.
Se opravičujem ker ne utegnem odgovorit vsem.

Tianna prevleka iz loka se preprosto sname, je na obeh straneh gumica, vendar se jaz nisem mučila z snemanjem le te ampak sem varovalo kar ročno oprala. Odsranila sem ga z vozička in tako oprala. Tudi strehoco sem kar v banji oprala.
Ostalo pa v pralnem stroju na programu za ročno pranje. Predhodno pa sem vse madeše fajn poškropila in ročno malo podrgnila in splahnila v tušu, potem pa vvse v stroj.
Zdaj imamo spet lep vozek.

Kdaj gre brat v Sočo ne vem. je tvoja sestra še tam?
Bil je 14 dni nazaj tam da so mu vzeli vzorec za neke pripomočke, bo pa verjetno dobil protezo in mislim da bo moral takrat tja.

Ja res je veliko delam popoldan in za vikend user posted image . Čeprav sem se morala sprijaznit.

Mejte se, byby

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 17:50:21   
Taja339
Hej babnce ... končno doma!user posted image
Sedaj sem 1 uro sedela pri zobarju in trpela ko pes ... BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR kaka groza!user posted image user posted image  
KAko me je bilo strah, pa čeprav je moj kolegauser posted image user posted image
Najhujša nočna mora Taje339 - imeti ginekologa in zobarja vse na en dan user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana Brina spi popoldansko spanje, s tavelko grem vadit matematiko, ker jutri pišejo ... sama sreča za tavelko Aljo, da mati ne more govoriti (injekcija za zob še kar drži), da se ne bom drla user posted image user posted image user posted image user posted image  in opletala z jezikom, tako kot znamo samo tečne mameuser posted image user posted image user posted image
No, tolk, da se vsake kvatre malo javim ...

Aja še to ... sem iz Laškega in delam v LJ v Smeltu na Dunajski ... če je katera od tam blizu ali bo hodla tam blizu ... dokler sonček še deluje - vabim na kavico!

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 18:02:29   
lemavrica
Taja jaz imam Jakata v vrtcu zraven Smelta, samo po 16h je pa tebi že nejbrž prepozno za kako kavo.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 18:11:48   
Taja339
Ja, odhajam že ob 14.30, ker delam samo 7  ur.user posted image
Greš ponj kdaj prej? Oziroma kdaj ga pelješ ... Jaz sem v službi od 7.30 dalje.
Kje pa je tam vrtec? Sploh si ne znam predstavljati kje bi bil ...

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 18:28:36   
lemavrica
Taja ja jaz ga pripeljem okoli 7.30 pol pa šibam naprej v smeri BTC-ja, ker imam tam službo. Vrtec je tam na koncu onega plačljivega parkirišča, taka betonska ograja je okoli- Prej pa tudi ne hodim, ker delam do 16h. Škoda, mogoče se pa kdaj na kakem srečanju spoznava.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 18:43:11   
Taja339
aha že vem kje. sem tam včasih parkirala. sedaj pa čisto v drugi smeri. no, pa kdaj drugič, ko bo priložnost. definitivno pa kava padeuser posted image user posted image

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 19:11:12   
Taja339
Tianna - a si me našla na facebooku? user posted image

_____________________________

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 20:36:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Tianna - a si me našla na facebooku? user posted image


Sem šele zdaj prebrala ZS. Zdaj te grem poiskati user posted image .

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 21:03:29   
Jančika_
Dober večer. Od jutri naprej vaša tema spada na Čvekamo o naših otrocih. Tako da vas prosim, da jutri tam odprete novo nadaljevanje, sem prilepite link, tole pa bom potem zaklenila. Seveda pa lahko tudi kar tole celo nadaljevanje prestavim tja, če boste tako želele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   RE: septembrke 4.krog
30.9.2008 21:08:54   
Anonimen
Punce, a danes odpremo tam novo temo?

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 110 [111] 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 110 [111] 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?