Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zdaj se je začelo a. Tudi naš bi rad non stop stal. Ampak se mu full drsi. Danes dobi copatke in upam, da bo bolje.
Ne, full je grmelo, pa sem morala vse izklopiti.
Pa itak, da bo vse ok v RA!
Vse naj naj! 
. Zdaj ima moj dragi novo zadolžitev, da ga zvečer "podoji" z allernovo.
, ma nisem nič bila na RR, ker sem peglala cele večere, ker gremo za vikend v Izolo na poroko moje sestrične in komaj čakam, da se malo naplešem in sprostim. Bravooo za krst!
. Jaz nisem spala več kot tri ure skupaj že 9 mesecev. Septembra grem jaz v službo in bova morala oba ob 6h vstati, oba bova nenaspana, utrujena, slabe volje.
. Nikoli se pa ne ve. Močno me že brca in moram reči da je tako lepo spet čutiti nekaj v sebi.
, ker kmalu bodo šibali okrog, potem pa mamice niso več na 1. mestu, no vsaj večino časa ne
Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim. ALi naj gremo takoj težit enemu svetovalcu v vrtcu, ki to ureja ali naj počakam do avgusta, ker mi res ne želimo, da našega preselijo. Komaj smo se vsi navadili na dieto, tudi vzgojiteljice, pa še