Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, nimam ga komu pustit, pa še brat se ga tako razveseli, da ga včasih že zjutraj kliče, in ga sprašuje če pride na obisk..... 
.
Super je! Zdaj spančka prvo rundo. V postelji seveda, v vozičku mi nikakor ne zaspi. Noč je bla ok, samo že ob 5h se je zbudil in ni več zaspal nazaj.
Uživajteeeeee!!!
...
Ja očitno mi res niso usojene.
A gre katera na Brač? Kaj priporočate?
al je kej sanjal, al pa ga je zobek bubal, pol se je zbudil še ob 6h, sem ga spet podojila in ob 8h sta z dragim ustala, js pa spala do 11h
lep avatar!!! hlače v promod so prav
tako so vse široke, da sem izgledala kot oblečen okostnjak
Enej je tako trmast, da ne more vrjet no!!! če mu rečem ne, je užaljen ali pa bo še z večjim zadovoljstvom prav tja šel...ko treba spat, je dretje-uspavam ga na najini poteji, ko mine pol ure in končno zaspi, ga dam v posteljico in je tak jok, da je joj. postopek včasih tudi 3x ponovim! v kar se zapiči, mora dobit, če ne je jok, užaljenost in jeza
to pa ti Klara pošilja