sandra85
|
dobro jutro! naša noč je bila spet obupna-upam da je samo luna kriva ali pa un zobek, ki tako počasi vn leze... zbudil se je že ob 2h in to z takim jokom al je kej sanjal, al pa ga je zobek bubal, pol se je zbudil še ob 6h, sem ga spet podojila in ob 8h sta z dragim ustala, js pa spala do 11h LINA lep avatar!!! hlače v promod so prav tako so vse široke, da sem izgledala kot oblečen okostnjak sicer niso vse take vrečaste, ampak une, ki sem jih na spletu gledala in so mi bile tako všeč-une so res grde trma nimam besed Enej je tako trmast, da ne more vrjet no!!! če mu rečem ne, je užaljen ali pa bo še z večjim zadovoljstvom prav tja šel...ko treba spat, je dretje-uspavam ga na najini poteji, ko mine pol ure in končno zaspi, ga dam v posteljico in je tak jok, da je joj. postopek včasih tudi 3x ponovim! v kar se zapiči, mora dobit, če ne je jok, užaljenost in jeza ...v glavnem je tako trmast in razvajen da je prav hudo včasih lemavrica seveda!!!!!!!! pokliči me!!! ne, meni gladiatorke niso všeč tianna v pitarellu jih po moje imajo-po moje ne od promod. jutri gremo v koper v uno trgovino, pa te pokličem če bo kej CUKRČEK za zobka! annie za puzanje!!! pampers halčne pleničke-jih imam js doma (št 4 ker sem jih kupila že kr en cajt nazaj), se mi zdijo kr ok, imam pa made in poland, ker germany niso imeli-zato se mi zdi, da so mal slabše, ker se naredi ful vlka bula spredaj ko se polula.imamo pa pampers let`s go vse ki greste na dopust UŽIVAJTE!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 19.6.2008 12:11:37 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|