sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 danes pa je bil moj 1. delovni dan moram povedat, da mi je prav pasalo, pa čeprav je bila gužva Pridna, pridna! A mi zaupaš kje te najdem, če bom kaj bluzila po Portorožu? city park v TPC-ju jst86 bravo Leon za prve korake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nam zaupaš datum, kdaj je shodil, da napišem na seznamček? rožica ja res je kaj dela narava. ko sem js rodila, je bila moja sestra ista, zdaj pa prime svojega kot da obvlada dreamz ja res sem rekla, da ne bom šla delat-pa tut ne bom (zdaj delam samo 4 urce na dan in še to samo zjutraj, delala pa bom 2 meseca da se malo odklopim, moram rečt, da mi full paše. no, danes pa sta me dragi pa Enej presenetila in prišla peš do službe mi je ful lepo, ker ko me zagleda takoj stegne rokice proti meni in tak nasmešek na ustka me ful pogreša-ampak dokler me ne vidi je ok. no, midva sva popoldan 2 uri odspala, pol pa šla na en dolg sprehod-maaaaaa je vroče tudi ob 18h Enej spančka, js pa jem solatko no, pa da ga še js malo pohvalim je začel jest koščke. zelo lepo mu gre, se mu pa še vseeno kdaj mal zaleti-se bo že navadil. js mislim, da je dobro malo potrpet in ga čimprej navadit. kolegica ima 20 mesecev staro punčko, ki ji kljub vsem zobkom mora hrano čisto spasirat-in ji ni lahko, še posebej ko bo šla zdaj v vrtec
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|