sandra85
|
rožica sem prav vesela, da so lepe novičke tudi iz vaše strani!!! spanje: spi do 8. ure, čez dan pa spi še 2 rundi (1. runda 1 uro, 2. runda-po kosilu pa 2 uri) KM mu ga dajem že od 9,5.m tianna ne bo striptiza, ker ne nevesta ne ženin nista za take bedarije-meni tudi to ni všeč, še posebej če se najde kak tip, ko je preveč vsiljiv,....sem dobila pred časom en mail od neke dekliščine-samo tip je bil čisto nag in nevesta je mogla delat marsikaj-FUJ!!! je pa kolegica videla tudi neko fantovščino, ki je bila baba tako gnjusna, da si je pol pred celim lokalom banane rivala not, pa smetano si je namazala in hotla, da moški liže-in on hvala bogu ni! ker če bi pol žena to izvedela, vrjamem, da bi njun zakon kratko trajal. res nisem za take zadeve. po dekliščini/fantovščini gremo babe vn, deci pa bojo žurali naprej doma. če najdem un mail, ti ga pošljem no, mi smo imeli danes 1. pregled pri zobozdravniku in enej je bil ful priden! bile sta 2 zelo, zelo prijazni zdravnici! naslednjič je naročen pri 20.m. vse je ok, edino kar jo malo moti, je to, da cuca palček-ma vseeno nič hudega, se bo že odvadil ma kaj je samo mene P opozorila na pregled??????????????????????? js se mučim z izdelavo vabila na Enejev rojstni dan-hočem, da je res nekaj posebnega
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|