Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je pa sicer čist živahen in zato nismo toliko časa sumili na bolezen. Je dobil injekciji in dali so mu kri na preiskave. Zdaj čakamo jutri, ko bodo izvidi....upam, da ni kaj resnega. Kr neki. To je naš 6. družinski član in nas zdaj res skrbi zanj.
če bi bil alergičen, bi se začel dušit (vsaj pri moji kolegici je tako) v takem primeru se je potrebno nabasa tablet s kalcijem in k zdravniku)
kako nej ga zdaj tega odvadim??? ma ga razvajamo!
, zdaj jem lubenico...vabila sem dala razvit in komaj čakam, da jih jutri dobimo
sem tudi mislila, da je kriva vročina (to je bilo lani poleti) sam dobro, ona je pač bila mal stara pa boga (ni bila bolana baje) veterinar je rekel, da je kriva starost, pa še tako doleti mačke, če so bile vedno debele, da se na stara leta tako izsušijo in počasi umirajo. pol smo jo dali uspavat. js pa sem bila tako navezana na njo
Punce, a ste dobile un bon iz BC?
. A obstajajo kakšna navodila?