Anonimen
|
Sem si vzela 5 minutk, da vas pozdravim. Čisto na hitro, ker je zuni tak lep sonček. V glavnem mi smo ok, danes smo bili na enem krstu, potem domov na kosilo (tam ga nismo čakali, ker je bilo prepozno, ker naš fant še spi popoldne), potem smo šli pa vsi trije pančat. Jaz sem si končno naredila tiramisu! Njami. IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 In ja, jaz imam tudi občutek, da je . Naja, jst sem že ti itak povedala, da sem sanjala, da boš imela fantka Tomaža. Pa super za AS! Men se tud zdi, da z vsako nosečnostjo navlečeš več "krame". PRi prvem sem rekla,d a tega in onega ne bom rabila, sedaj pa nisem več takšnega mnenja. mama_m - Vse najboljše! tasa_m - No, potem le nisi šla zastonj k G! Pupa7 - Le hitro poslikaj kakšen kos nakita, da bom kopirala od tebe. Tudi jaz razmišljam kaj takšnega za novoletna darila. Lani sem imela angelčke za home-made darilo (poleg vsega ostalega, kar sem kar kupila). Ampak je letos še toliko RD, ap enih žurk in vsega, da sem že malo pozna z novo letnimi darili, ker še tistih vmes nisem naredila.
|