Nina00
|
buksi kar se tiče AS ti ne morem pomagat. Lahko le ugibam, da verjetno deluje na osnovi UZ-ja in v tem primeru ob dolgotrajni uporabi res lahko segreje plodovnico. Ampak saj ne boš ure poslušala. Vsake toliko boš poiskala utripe ploda, da se prepričaš, da je ok. Če te bo to pomirilo, mislim, da je prej koristen kot škodljiv. Sama pa sem se odločila, da ga ne bom kupovala pupa7 tele birokratske zadeve znajo biti uničujoče. Držim pesti, da boš čim prej in s čim manj zapleti vse uredila. helimaša fino, da je mala že zdrava. Našemu malčku je tud antibiotik že prijel, tudi vročine ima le še malo. A bova do srede, ko ima kontrolo kar lepo doma. No, doma bova cel teden, ker je na antibiotiku, a če nama bo P dovolila, bova šla konec tedna na kak sprehod z vozičkom po sončku. mama_m je bilo včeraj ravno pravo vreme za piknik. Super! Danes pa kar malo počij. tesa_m super za pregled. Pri morfologiji pa je partner seveda lahko zraven. Bo užival, boš vidla. jjasna85, kot sem ti že napisala, ti morfologija pripada (jo plača ZZZS), tako da se ne pustit okol prnest. Pokliči malo kdo v tvoji bližini jo dela na napotnico in se prijavi, tvoj G pa naj ti kar lepo napiše napotnico. Ker to je res eden od dveh UZ-jev, ki ti pripadata v nosečnosti! Kar pa se tiče posteljice, si bomo mi tokrat sposodili zibko, ker za še eno posteljico do naslednjega poletja ne bomo imeli prostora. Takrat pa bo šel starejši v večjo posteljo, mljaši pa v njegovo. Zibka pa pride v poštev dokler se dojenček sam ne posede. Potem je prenevarno.
|