Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
;
vse pospravil, ker grem jaz v popoldansko danes; on pa sedaj nina, ker je delal nočno. 
ni mi.....
Tolk sem vesela, možek je pa še bolj iz sebe kot jaz. Zdej bova lahko povedala bližnjim veselo novičko, a na žalost kar po telefonu.
je vse OK, srček bije, velik je točno 20mm. Naročila me je tudi za NS in sicer 9.9. Se mi dopade datum. Takrat bom v 13.tednu, če sem prav računala. Za pritisk mi je rekla naj počivam, če se le da in spijem kakšno kavo pa borovničev sok, samo kaj ko je meni tako zanič. Se bom že potrudila. Me je pa fajn okregala za kilograme. Sem shujšala za 4kg, pa sama sploh nisem opazila. No, zdaj bom nonstop kaj grickala.
in huda
in vrtoglavica. Po zajtrku sem ležala na kavču in misla, da bom v nezavest padla. Da ne govorim, če prehitro vstanem... se moram takoj nazaj vsest.
moja prejsnja G rekla,da sem jo. Hvala bogu,da sem jo zamenjala...sej ne ves vec ktermu bi verjel in zaupal. Tak,zdej morm jest vse kuhano,men se pa tolk vsak dan solate lusta.Do zdej sem bla prepricana da lahk vse jem. MORA.