|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.7.2008 21:56:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Julijke 2008 IV. del
30.7.2008 21:57:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

erin hvala ti-! a veš da bi žrtvovala eno leto svojega spanca, če bi le mali sonček ENKRAT samo enkrat zaspal v miru, brez da se petkrat zbudi v krikih.

ti si pa že čisto blizu ane , navijam pa čimlažji in hiter porod želim.


Ja še 2 dni oz 1 dan imam pa upam da bo kmalu, da bo le štručka malu v mojih rokahuser posted image ...čep je šel te dni in sedaj čakam...in čakam...
Hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image

Glede malega..poskušajta se čimbolj menjati in se medtem ko ima tvoj dragi malega ti spočij in obratno. Otrok res čuti napetost in stres. Naj to obdobje čimprej mine in naj materinstvo postane najlepša stvar v življenju... tako si si želela Lukca in toliko si dala skozi, sedaj pa še to... Mislim nate in držim pesti da se vse uredi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
   RE: Julijke 2008 IV. del
30.7.2008 22:16:09   
Blacky30
HD, meni je patronažna rekla, da gazirane pijače odpadejo, ker povzročajo krče. Sicer pa lahko pojem kakšno breskev, banano, jabolčni kompot.
Pa trakec si menjaj!user posted image user posted image

Sasula, kaj pa je težava ponoči? A joka, ko jo daš v posteljico? Pri meni ni težav, ker nisem pustila nobenega spati poleg sebe. Skoraj se čudim, da bi se mala že kar zavedala, kje spi? Izsiljevat taki mali ne zna, baje.user posted image

Neboglasnica, lepe pozdrave k tims, če bosta kaj na vezi. Verjetno se še nekaj časa ne bo javila tu gor. Jo pa pogrešam.user posted image

Lunica, sranje, mogoče pa res malemu nekaj v stanovanju ne odgovarja. Imaš morda prevroče  ali je preveč oblečen, premrzlo (klima?)? Moja spi samo v bodiju s kratkimi rokavi in gole nogice, ki jih pokrijem z odejo. V stanovanju imam skoraj 29 stopinj. Al pa kako dišavo vklopljeno? Uporabljaš doma na sebi kak parfum? Preveč mehčalca na cotkah? Kaj te več vem....druga mi ne pade na misel zdaj. Srčno upam, da se to kmalu neha, da najdete vzrok njegovega slabega počutja. Kaj pa v vozičku zunaj, takrat pa lepo spi?
Pa so mu naredili kakšne preiskave v bolnici? Pregledali želodček in črevesje?
Lex, čestitke za nagrado!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
   RE: Julijke 2008 IV. del
30.7.2008 22:58:46   
dzanika
Lex najprej čestitke za nagrado!! user posted image user posted image user posted image   Mam pa še eno vprašanje zate... Katere kapljice si že ponujala da jih lahko pošlješ? Proti krčom mogoče? Mi jih imamo že tri večere zapored. Vedno zvečer. Pa se borimo kakšne dve ure z njimi, potem pa mine in zaspimo. Pa bi za vsak slučaj mela te kapljice doma če se stanje kaj poslabša. Kupila sem pa tudi komarčkov čaj sam mu nekako ne gre dol. Očitno mu tale okus ne paše al kaj. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 0:12:31   
frutka_
lex čestitam za nagrado!
Lunica meni ob vsem kar preživljate pade le eno na misel, da je morda mali alergičen na mleko.
Kako pa ti odvaja blato? Poleg tega ga jaz ne bi zbujala. Naj se naspi. Upam, da vam bo uspelo ujeti ritem!
Dzanika milsim, da je lex ponujala vetrovne kapljice od koroških lekarn.
Erin še malo...
Sasula pusti prižhano malo lučko morda pa se počuti varneje, če je malo svetlo. Jaz sicer ne kompliciram glede spanja v postelji. Zaspi v zibelki ali košarici. Ko se ponoči hraniva jo običajno dam nazaj noter, zjutraj pa jo dam v posteljo, da se pocarta malo poleg mene.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 6:59:24   
sasula
HJa, moj lepo čez dan spi v zibki 3x po 3 do 4 ure. Ponoči, ko ga podojim, previjem, ga malo pocartam in ga dam v zibko, pa jok. Da spimo, ga vzamem v posteljo, čeprav se mi zdi, da ima ritem zamenjan, dan za noč. Kako se to obrne?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:16:21   
Anonimen
jutrooooooooooo od najsrečnejše mamice na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image

moj frajer se smejiiii in to na vsa usta, ko se pačiš... še včeraj se mi je zdelo, da se nekaj reži, ko delam grimase, danes pa ni dileme. user posted image user posted image user posted image

pa še to: preživeli smo noč brez joka, ampak se je revež skoraj zadavil v spanju in se nonstop zbujal, problem sedaj vem kje je, nič drugega kot prevelika količina zraka v njem. tudi če kupček podremo stokrat, ga matra, da je joj... zato ne je, ne spi in joka..

ampak... če dete daš na trebuh, zadovoljno zaspi v dveh sekundah, takrat ga očitno ne matra. zdaj bova kupila angelcare, ki preverja dihanje in ga dajala spat na trebuh! po moje ne bo kr umrl, sploh ker glavico drži v zraku že tudi po par sekund in dvomim, da bi je ne znal dvignit, če bi mu zmanjkalo sape.


jaz sem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak srečna


sasula, ja možno da je zamenjal noč za dan, poskusi delat galamo čez dan, ponoči mir... kopanje pred spanjem... neka uspavanka ki bo samo pred spanjem...

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:19:17   
Anonimen
ljubi bog, zdaj spančka in se smeji zraven kot blažen. moj mali angel user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:36:39   
nanka
Lunica pa si našla pravi položaj za Lukata. Moji trije so vsi od prvega dne spali na trebuhu, pa nisem imela nobenega Angelcare, pa tudi pediatrinji sem to povedala. Naši so spali izključno na trebuhu.

Samo da je lepo spal, da si si tudi ti odpočila. Zdaj pa le tako naprej.

Sasula, moja tudi spi pri nama, čez dan lepo v svoji postelji, pooči pa pri nama, da sploh spi.Se bo že odvadila, ni kaj.

Spi pa zdaj odkar ji zvečer pripravim dodatek veliko bolje, izgleda da je bila lačna, ko je vsak večer od 20 do 24 jokala. Zdaj ji dam dodatek okoli 21.30 in lepo spi do 3. Saj počasi bomo ugotovile, kaj jjim manjka in bo šlo samo na bolje. Sploh pa kako leti čas, jutri bo stara že 4 tedne, ne morem verjeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:37:50   
neboglasnica
lunica24 user posted image , no pa vam je uspelo

Za dobro jutro vam ponujam user posted image user posted image user posted image , kavo, kakav ali čaj. Jaz sem bila že pridna, zlikala goro perila. Naš Staš se okoli 04. ure čisto prebudi in on bi žural, mama pa koma. Pa saj bo dojel, da se takrat nočem igrati.

Imejte lep dan, mi imamo pediatrinjo. Ljubi bog, pa z vsemi tremi grem, to bo noro??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:38:34   
nanka
Mojcek1 danes pa navijoamo zate, da timine čimprej in z čim manj bolečin.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:39:36   
nanka
Neboglasnica dobro opravi, mi imamo pediatra drugi četrtek.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 8:56:40   
lindy
MOJA PORODNA ZGODBA
Kot veste se je vse začelo 22.7.08 ob 12,20, ko sem še strašila po forumu in spraševala, če imam popadke. Bila sem tri dni čez rok in res sem samo še čakala kdaj se bo začel kej dogajat. Niti en dan prej me ni nič zvijal, niti tisto jutro nič.  Svakinja mi je poslala sms 10 do 12, če že kej dogaja in sem ji napisala, da bom itak rodila decembra. No pa se usedem za računalnik in igram igrico pa me mal zvije in grem na wc, ko sem se obrisala s papirjem sem opazila zeleno sluz in hitro poklicala svojo gin., ki je rekla da se lahko pridem pokazat al pa če počakam do 17h, ker sem mela takrat itak pregled pri njej. In sem si mislila, da itak do takrat bom pa še doma in se vsedla za rač. In igrala naprej igrico, sej ne da ne bi hotla k gin. se pokazat, sam mi je sama rekla, da to ni nič hudga. No in tako igram naprej, ko me 12,20 zvije, podobno kot pri menstr. In hitro si zapišem uro in čez 10 min spet in to že mal boli, pa spet čez 10 min pa 15 min pa spet 10, ja nč treba se bo stuširat, pokličem mojga naj pride iz službe, vmes pa popadki že na 5 min vse bolj boleči. Kmalu je prišel moj in odpeljala sva se proti porodnišnici. Vmes med vožnjo predihavam popadke in se zvijam. Prideva v P, kjer me priklopijo na ctg, ampak ta pacek ni pokazal niti enega popadka, krivulja ni presegla niti št. 10, in sem se že ustrašla da mi sploh ne bojo verjel, da imam popadke. No nato me sprejmejo v ambulanto, kjer me pregleda babca in ugotovi, da sem odprta 4 cm in tako dobim haljico in čakam da pridejo pome za klistir. Kmalu pride prijazna sestra, ki me odpelje gor, da klistir, ki ni nič bolel, malo počakam in grem na wc. Ko sem končala sem čakala še da se grem stuširat, vmes pa nisem mogla ne stat ne sedet ne nič, ker me je že kr fajn bolel. Ko sem se stuširala je prišel moj in odšli smo v porodno sobo. Priklopijo me na ctg, ta še vedno ne kaže popadkov, moj mi neki govori in me tolaž, men pa se ni nč pasal pogovarjat. Pride en mlad prijazen zdravnik in pravi da bomo mal pogledala, ko ugotovi, da sem odprta že 9 cm in me vpraša babca če sem vedno tko na hitrco narjena. Aha pa še to, ko smo prišle v porodno je bila ura nekaj do 17h. No in tako pravi zdravnik, da bomo kr enkrat probal pritisnit, jest pritisnem pa on pravi pa da še ni čist za rodit in tako predihavam popadke, že zelo boleče in rečem, če lahko dobim kaj proti bolečinam in pripeljejo mi masko, ki pa mi ni pomagala čist nič, še bolj me je bolel, ko sem dihala tja noter, zato sem jo dala stran in predihovala popadke po pasje. Pride sestra in reče naj se obrnem na bok in pričnem potiskat, jest sem potisnla ene parkrat ona pa mi je pritiskala po trebuhu, da se je mala spuščala nižje. Mi reče babca no zdej pa na hrbet in res se zvalim na hrbet, potisnem dvakrat, babca mi skače po trebuhu in mala se spusti čisto dol, naslednji popadek me prereže, to sem čutila, ni bolel ampak bolj peče in naslednji trenutek je prijokala na svet moja največja mala sreča, tega občutka se ne da opisatz, ko ti otroka položijo pod prsa, ura je bila 18-50. Malo pikico malo pocartam, potem pa mi jo vzamejo in reče babca naj še enkrat potisnem, da bova porodili posteljico no in ta grdoba ni hotla ven, babca mi pritiska po trebuhu in končno porodiva posteljico, ki pa ni bila cela in začela se je akcija. Vmes sem izgubila že kar nekaj krvi, mojga so poslal ven, men pa pod narkozo naredil abrazijo. Ko sem se zbudila je moj prišel nazaj, jest sem dobila dve enoti krvi in pa kateter, moj je cartal pikici, jest pa sem ju občudovala. No to je moja porodna zgodba in, če bi se še posteljica porodila cela bi bil porod idealen, amak tud tko ni blo nč hudga.

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 9:04:57   
nanka
Malo slikic naše princeske.

Dude sploh ne mara...
user posted image

Tako spi v dnevni postelji

user posted image

Končno sem izbrala dober voziček...
user posted image

< Sporočilo je popravil nanka -- 31.7.2008 9:06:01 >

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 10:05:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 10:27:48   
karamela6
Ojla bejbe!

Evo, končno sem si vzela čas, da spet po dolgem času napišem par besed.

Čestitam vsem novopečenim mamicam, ki so rodile v tem času, ko me ni bilo!

Najina Nina je res en priden deklič. Ponoči lepo spi, od 4 do 6h v eni rundi. Je ne zbujam, počakam, da to stori sama. Ker torej ponoči izpustim en obrok, poskrbim, da ga nadoknadim podnevi. Jutri patronažna prinese tehtnico, da vidimo, kje smo.

Zaenkrat imam mleka dovolj - se tudi trudim veliko pit in jo pristavit k prsim kadarkoli želi. Posebej ne pazim na prehrano, le svežega sadja in zelenjave še nisem jedla. Morala bi več počivat, pa stalno najdem kaj za pospravit, postorit ... bom delala še malo bolj na tem.

Moj dragi mi zelo pomaga, tako pri kuhanju, kot pri previjanju Nine. Pozno popoldan jo odpelje na spehod in je lažje. Drug teden gre že nazaj v službo, ampak samo za 1 teden, potem bo spet 1 teden doma - takrat nameravamo k mojim domov.

Kar se kg tiče, sem že na svoji teži, celo pol kilce manj imam kot pred zanositvijo. Imam pa malo pod popkom, na vsaki strani, par grdih vijočilnih strij - pač spomin na mojo prvo nosečnost. Vse spada zraven očitno.

Sem vam pa še dolžna svojo porodno zgodbo, kajne?
No, takole je bilo:
Nedelja, 20.7. zvečer - 9 dni po pdp, končno prvi lažni popadki. Umirijo se v dobri urici. Zjutraj, v ponedeljek, 21.7. sem bila naročena na sprožitev poroda. Ker je bil na amnioskopiji drug zdravnik, kot dva dni nazaj, je predlagal, da počakamo, da pa bom tako ali tako prišla še isti dan nazaj - ker se pa le nekaj po njegovem dogaja. In res, že na poti domov me je začelo špikat. In tako cel dan - saj sem vam še javljala kako je. Oba z dragim sva cel dan poležavala in se nekaj čez 20.uro, ko so se popadki pojavljali že 1h na 5 min, spočita odpravila proti P. Sprejem 20.40. Pregled in ctg - odprta slabe 4 prste. Sledil je klistir, ki je bil popolnoma neboleč. Potem sem šla na hodnik k dragemu in se sprehajala. Popadki so postajali čedalje močnejši, ob vsakem sem se naslonila na dragega in ga predihala. No, okrog 23h so me poklicali v porodno. Spet ctg. Nato so mi predrli mehur. Prišel je še moj dragi, jaz pa sem se že zvijala ob popadkih. Dodali so mi kapljico ali dve umetnih popadkov, a jih po 5-ih minutah prekinili, ker so videli, da so moji dovolj močni. Vmes me je babica spet pregledala - lepo sem se odpirala, otroček je pritiskal navzdol. Potem so me še pustili predihavat popadke, ki pa so bili čedalje hujši. Ko je babica videla, kako se zvijam od bolečin, mi je ponudila protibolečinske možnosti. Takrat sem jo še zavrnila, vendar sem po 10 minutah že goreče prosila, da naj mi čimprej nekaj dajo, če še ne misli bit konec. In potem sem se nahitro odločila za ultivo, podpisala z nekimi kracami ravno med popadkom in si tako za malenkost olajšala zadevo. Popadke sem sicer še vedno zelo dobro čutila, morda 10% manj, so se pa razmiki med popadki malo povečali in sem se lahko vsaj malo spočila. Prej sem ravno predihala enega, se je že začel drugi. No, sledil je še en pregled babice in nato odločitev, da bomo rodili. Najprej parkrat na boku, pa na hrbtu, pa pset na boku - ni in ni šla glavica ven. Niso me hoteli rezat, jaz pa sem zaradi pomanjkanja moči nehala pritiskat takrat, ko je manjkalo še čisto čisto malo, da glavica pogleda ven. No, pa je spet zdrknila nazaj not.  Tako je bilo sigurno enih 5x! No, potem pa končno glavica zunaj - česar niti nisem čutila kot olajšanje. Potem je babica poklicala še dve sestri - ena ji je pomagala raztegnit spodaj, ena pa se mi je oprla na trebuh - tu je bil vrhunec bolečin. Zakričala sem, kot bi me klali. Potem pa olajšanje in dobili smo najlepšo punčko na svetu - ura:1.45. Lepo, zdravo deklico, ki je v trenutku povzročila, da sem postala drug človek in da sem v večini pozabila na prestane bolečine. Ne znam opisati občutij, ki sem jih doživljala, ko so mi jo prvič položili na prsi in ko sem jo prvič podojila. Ali sploh obstaja še kaj lepšega???Dragi je bil čisto vzhičen, sploh, ko je moral prerezati popkovino in ko je najin mali zakladek dobil v svoje naročje. Jaz sem dobila nekaj notranjih šivov in pa nekaj "klamfic", ker se mi je malenkost strgal presredek. Tukaj se moja porodna zgodba zaključi. Sledil je počitek, potem pa novo življenje mamice in njene male punčke. Vsi neznansko uživamo v vlogi družine, saj naju je mali sonček z dragim še toliko bolj povezal. Skratka, blaženost ...

se beremo ...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 10:38:18   
Majuska
Dober dan julijke!!

Lindy in Karamela, lepo vaju je bilo brati ... želim si, da bi tudi sama imela prijetno izkušnjo. Ampak se našemu veličanstvu nič ne mudi, še vedno čakam, da se prične dogajati user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 10:40:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 11:05:27   
sončika84
Pozdravljene!

No,da še jaz mal povem kako kaj. Torej,v nedeljo bo že 1 mesec,odkar je na svet prijokcal najin mali angelček Matija. Doma pa sva zdaj dobrih 20 dni.user posted image prve tri dni je bilo vse lepo in prav. Zbujal se je na tri urce,pojedel in nazaj spat. potem pa se je začelo. Zaprt,nič kakat, krči taki,da bog se usmili. Z draim nisva vedela kaj bi. v glavnem sva ga cartala,ker druzga tko ni pomagal. potem nam je patronažna rekla,da naj mu dava fejst sladkan čaj. in res, spije ta čaj in prov kamlu se je zdriskal do  sred hrbta.Ne morem povedat kako sva bla srečna te kakice! Sam kaj ko se je to nadaljevalo. matija je bil  zaprt do prejšnjega tedna in je kakal sam kadar je spil sladkan čaj.  No,potem smo s patronaćno ugotovle,da mu dajem napačno mleko. Da je to mleko proti driski. in valda d je bil zaprt. tko da zdaj pije mleko proti zaprtju,pa tudi več dobi pri meni in je že dosti bolje. še vedno težko kaka in ga napenja, prdi ful in zlo smrdljivo. ampak je pa dosti bolje. zadnjič je kakcal v torek zvečer,brez sladkanega čaja. tko da upam,da bo naslednja kakica jutri. ker mičkn ga že zvija. bomo vidli. aja,kar se tiče dojenja. ja,mal so mi zaebal v porodnišnici,ker mi ga sploh niso dali,da ga podojim ampak je bil skoz na flaški. tko da zdaj smo pol pol. res pa je tudi,da je mal švoh,ker je bil prej rojen in mi hitro zaspi. tko 10 minut vleče,pol pa zaspi.am v teh minutah dobi premalo. zbudit ga pa n morem pol. no,ga predramim,samo hitro nazaj zaspi in se sam carta pol pr men. tko d mu morm še dodajat mleko. ampak gre skoz na boljše. jaz imam skoz več mleka, pa tut matija je skoz bolj močn in   povleče kar dosti. včeraj resimo je cuzal 15 minut intenzinvo,pol pa še pet minut bolj tak. Vsekakor pa upam,da bo kmal dovolj močan,da bo dobil zadosti mleka samo pri meni,ker bi ga res rada samo dijola. nč po flaški,ker  se razvadijo.

Aja,glede prehrane pa tkole. vsak pove drugače. jaz sem ta tedn začela jest vse živo. od morskih sadežev do sveže zelenjave,pršut... pa sem  vidla,da ni nič narobe. napenjal ga ni, kšne alergije pa tut ni dobu. tko d hvalabogu. jutri bom provala še jabolko pojest,pad vidmo. ker jabolka si pa res ful želim. Tko da tut vam punce povem,da pač provajte jest tut sadje,zelenjavo. počasi pa sam eno stvar naenkrat,da vidte,če bo kaj. tut patronažna mi je tko svetovala,da lahko poačsi vse začnem jest. ker dalj časa čakaš slabši je. se mora tut otrok navadit na drugačne okuse že zdaj. sma pač zdej greš res poačsi pa res eno stvar naenkrat,da vidiš reakcijo.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 12:04:07   
liju
Pozdravljene mamice in user posted image !

Končno sem zbrala malo časa, da se vam javim. Sem že rekla prehitro, mali se je zbudil, ta velik pa že sedi na krilu in me komandira zraven.
Se javim pol če utegnem.
lp

_____________________________

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 13:05:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 13:34:58   
Blacky30
Dobro jutro!

Mala frčafela spi, Nejc papca jogurt in se počasi odpravlja z atijem na potep. Tak da bo malo miru pri hiši, če bo le mala pridna.

HD, kako si imela svetlo noč, zaradi male ali ti nisi mogla spati? Glede male bi verjela ja, se ga je malo napila, revica.user posted image

Nanka, lepa pupika. Ampak glede dude pa ji kar verjamem, da je ne mara, izgleda prav bljak. Sorry, samo res....

Lindy, res lepa porodna izkušnja. Za prvič si bila ekspresna in vse čestitke!!!! Veš, kaj to pomeni? To, kar je meni babica rekla: Pri naslednjem porodu pa moža pokličite eno uro pred prvim popadkom!user posted image user posted image
Lunica, ful sem vesela zate, upam, da bo to trajalo, da se končno naspiš!user posted image user posted image user posted image

Karamela, ful lepa porodna zgodba. Ti jo iz srca privoščim. Uživajte, kolikor se da.user posted image

Majuska, saj bo, samo malo še potrpi.user posted image

Sončika, lepo, da si se oglasila. A nam lahko zaupaš tudi g in cm tvojega Matije za seznam?

Liju, welcome back. Le vzemi si čas, da  malo počvekaš z nami.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 13:51:16   
Anonimen
traja, traja blacky user posted image spal je od 8-11.15... zdaj pa je zaspal pred 20 minutami in je spet kot angelček user posted image user posted image

mamica pa gre prvič v dveh tednih skuhat kosilo , u bo ati vesel user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
   RE: Julijke 2008 IV. del
31.7.2008 13:56:31   
jocika
ZDRAVO! Mojcek1, ti si še kar 2v1? Držim pesti, da bo hitro mimo, pa bož držala svoj zaklad v rokah.
Jaz sem pa komaj komaj našla 2 minuti, da skočim sem gor pokukat. Mala je končno zaspala. Vsaka čast tistim, ki rihtate več otrok. Mene Patricija okupira 100%. Nonstop hoče bit na joški. Od jutra do zdajle je bil scenarij: Dojit, podret kupčka, mama proba dat v posteljico, jok, previt, dojit, podret kupčka, uspavat za dve sekundi, spet jok, dojit, ......... Sam da je priklopljena, pa je srečna. Ponoči sem pa dojila na dve uri, ali uro in pol - pa še enih 10 min., da podreva kupček. Podnevi, ko pa mam tiste pol urce, pa hit jest, ker sem sestradana, pa likat, pa kej porihtat po bajti, no pa je treba spet dojituser posted image
Pregorela bom. Upam, da se bo tole kmal normaliziral...
Evo, zdej grem pa hit peglat, dokler bo spala...

_____________________________

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
31.7.2008 14:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?