|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 10:55:22   
pety78
Punce, a mi zna katera pomagat, prosim?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2932795&mpage=1&key=�

_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 10:58:03   
Inigo
lejo lunica! pa ti men nč ne sporočiš, da si v bolnici, da je že praktično šlo skoraj zares.... zdj mi porš takoj sporočit, ko bo kaj! punca, drž se... Luka končno prihaja. kk fajn! jst upam, da greš že danes. mi je pa prav hecno, da če si že malo odprta in ko so bili popadki, da ti niso dali tabletke za hitrejše odpiranje. v SG to ful hitr nardijo. sploh, če si že tko na koncu. in če fantu ni neki fajn notr... kje boš ti sploh rodila?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 10:58:56   
Inigo
uf, pety... rade volje bi ti kaj svetovala, pa nimam pojma o tem. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 11:03:34   
Anonimen
inigo, nism hotla nič govorit, ker sem želela, da gre najprej zares user posted image pa sem imela kr prav, da sem bila tiho. tu v CE, je pa politika takšna, da sprožijo šele ko si 14 dni čez rok!!!!! šele takrat te tudi sprejmejo v bolnico, če prej nimaš popadkov. mislim pa, da še nekaj časa ne bom rodila, da so vsi to popadki, ne glede na to, da so skooooooooz in skoooooooooz prisotni, še prerahli in lažni, da pa so zelo dobra priprava.

zdaj sem si zastavila en cilj za začetek, da bi vsaj do naslednje srede že cartala, to je 4 dni po roku, če pa nič ne bo, pa bomo postavli nov cilj, v vsakem primeru, pa sej bo kmaluuser posted image

inigo, a nisem grozna, človek gre za 3 dni v porodnišnico, pa pride ven čisto skuliran user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa sam tole, drži se, vem da ti je težko, verjemi itak bo hitro, mogoče greš že danes. jaz ti res privoščim, da bi se začelo čimprej kaj dogajat, sem pa zihr da bo hitro!



(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 11:24:44   
Anonimen
tak, zdej sem pa huda! user posted image

vidim, da nas nekatere še vedno samo berete, čeprav ste na seznamu. zato:

tiste, ki ste na seznamu, pa nas občasno ali redno še berete, prosim javite kako ste oziroma pišite blacky, da vam da svojo številko in javite, ko boste rodile.
par se jih je že javlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsaj 10 pa jih redno videvam tu gor po vpisanim nickom, pa se niso javile že sto let user posted image


skratka, hitro hitro user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 11:26:01   
Anonimen
ps. zdej za nazaj spravljam notri pisanje...

ful je smešno zdej ko sm doma dve uri, sm čist ven padla, da sem nosečka in da bom dobila otročka. vsakič ko mam popadek ali pa me zaštiha v križu, se zdrznem, potem pa se spomnim, da je to ok user posted image



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 11:58:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:11:27   
maja24
Evo mene iz pregleda pa CTGja,mela sm en sam popadekuser posted image user posted image ,mala je spala tok da mi jo je mogla sestra zbudit,no pol sm mela pa še pregled,mi  jo je zmeru vaga okol 3000g,potlej mi je pa skor celo roko not porinu pa sm že mislna da mi bo dojenčka vn zvleku user posted image ,uglavnem me še zej boli ko user posted image ,tok da zaprta sm še,ampak do pondelka ko mam ponovno CTG se loh nardi že mrsikej upam.
Mi je pa reku da sm se preveč zredila da se mi kr fajn vid,pol me je pa uprašu če se nč nebojim da bi me moj zapustuuser posted image user posted image user posted image ,sm mu pa rekla da neuser posted image user posted image .Uglavnem je bla tm ena na CTGju in je revca mogla gor ostat ker bo rodila in je bla čist prestrašena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:14:19   
maja24
Lejla čestitke za Miranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:19:09   
Anonimen
maja24, kr to je reku? a sta si tak na komot z ginekologom, ker ta izjava je bla pa res netaktična. user posted image


mimgrede, mene pa takoooooooooo zvijajo popadki, sej ne vem, kak dolgo se lahko to vleče. mogoče pa bo Luka kr ven padu, ko si take predpriprave zdej dela user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak zdej me porodnišnica ne vidi več, dokler ni na 3 minute, vsaj dve uri... haha pa bom spet tja šla, pa me bojo spet domov poslali in na koncu si bom upala od doma it šele 9 cm odprta in z glavico na pol zunaj user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:24:49   
maja24
Ne Lunca on ni moj G,je pa znan po tem da ga morš z rezervo vzet ker je blez dlake na jeziku,sam se mu pa res loh sam smeješ(sestre se mu kr smejijo,ker vejo kašen jeuser posted image user posted image ) ker je taka grintauser posted image user posted image user posted image .
Lunca sej bo kmal mali Lukec vn pršu še noben ni not ustou.Je pa res da ena ki je bla zmano na CTGju pa ma v soboto rok ni mela ni enga popadka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:26:31   
Anonimen
Ja eni so res sam za dol past no user posted image user posted image user posted image user posted image zinejo, kar se jim po glavi mota tisti trenutek...

ma neeee glede lukeca pa ni panike, sej vem da bo prišu, prej ko slej. sem se nagledala zdej teh malih ritk na oddelku user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:26:37   
nanka
Dan,
punce komaj sem vas prebrala, samo včeraj nisem bila doma, pa vas berem že od 8 zjutraj, pridne ste ni kaj.

Pety žal nimam pojma kako to gre.

Lunica24 mi smo mislile, da pa že cartaš.

Mi smo bili včeraj v ankaranu in smo se veselo kopali v bazenu. Joj kako je pasalo, bi šla tudi danes. Tako da mi smo družinsko imeli letos en dan morja in sem imela čisto dovolj. Ko bom doma z dojenčkom, pa bo očka vse tri otroke naložil in se bodo šli še kakšen dan kopat na  morje. Smo se pa dobro poslikali in snemali, tako da imamo slike z morje tudi letos.
Zdaj em čaka samo še piknik v soboto v MB, potem sem pa pripravljena na tvoj seznam Blacky, se pravi od nedelje naprej si želim iti v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:29:23   
bastian111
Spoštovane Forumovke!


Pišem Vam na željo svoje žene ,ki je ena izmed vas.Naj prej se naj zahvalim vsaki posebej za čestitke in lepe želje.Posebno tisti forumovki ,ki je sprejela moj sms in tudi prva čestitala.Tako, ja vsem sem na enkrat poslal sms in edino Vi Gospa ste pred vsemi domačimi prvi nama zaželeli in čestitali ,zato Vam izrekam veliki Hvala!

Naj povem ,da se žena Darja in sin Gal počutita vredu in ,če bo vse naprej potekalo ok bosta v soboto doma.Da ne pozabim čestitati tudi vsem mamicam ,ki so to že postale ali pa so tik pred tem da to postanejo.Veliko krat se je žena obrnila na vse Vas,sam sem veliko od doma in vrjamem da ste ji bili skozi vso nosečnost velika podpora, zato tudi tukaj HVALA.Nobene izmed vas še nikoli nisem srečal in niti videl ,po pripovedovanju moje žene pa ste postale del naju in najinega vsakdanjika!Bil sem pri porodu zraven in to je res nepopisen trnutek v življenju.Zato vsem  mamicam ,ki so že več kot enkrat rodile res čestitam iz srca! Do trnutka ko se je rodil sin si nisem predstavljal kaj vse morete pretrpeti ,da pride na svet tako majhno in tako zelo zaželjeno bitje.Res do zdaj sem ženske spoštoval ,od zdaj naprej Vas pa lahko samo častim!
Naj Vas na koncu lepo pozdravim in zaželim vse dobro v življenju Vas in Vaših domačih. Darja se bo oglasila takoj ko bo to mogoče!

Lep pozdrav                                                                                G. Goran

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:31:46   
Anonimen
o ljubi bog, dragi mož goran, od začetka do konca branja posta sem imela mravljince po telesu, kako lepo sporočilo.

prav veje ljubezen do bastian in otročka... še vedno imam kurjo kožo.

lepo pozdravi bastian in poljubi malčka v našem imenu.

in hvala za tako lepo javljanje

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:38:35   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

o ljubi bog, dragi mož goran, od začetka do konca branja posta sem imela mravljince po telesu, kako lepo sporočilo.

prav veje ljubezen do bastian in otročka... še vedno imam kurjo kožo.

lepo pozdravi bastian in poljubi malčka v našem imenu.

in hvala za tako lepo javljanje



Čestitke še iz moje strani,pa obilo užitkov vam želim še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 12:42:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:47:21   
lex
Dragi ati!

Jaz mam kar solzne očke, ko berem vaš post. Čeprav bom sama že 3 mamica in moj dragi že tretjič ati me vsakokrat prevzame koliko morete šele vi atiji prestati poleg nas. Me imamo včasih že neutemeljene, da nas hormoni dajejo, vi pa morete vse to tiho požret, da ni pol še večjega izbruha. Pozdravi mamico in polubčkaj Gala v našem imenu. Želim vam vse lepo in res prespane noči, veliko otroškega smeha in ubogljivega malčka.

Res hvala za javljanje!

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:49:32   
lex
zimska sem se že vkrcala! Jaz sem danes tako tečna, da grem že sama sebi na živce, kaj šele mojima dvema pišekoma. Po moje me imata poln kufer. Ja nič grem se nad mesom izživljat. bom delala makaronovo meso. Pa nad račune bi morala, pa se mi ne da, ker vem, da bom še bolj slabe volje.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 12:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:50:53   
Blacky30
Dobro jutro!

Za mano je grozna noč, v sobi je bilo tako vroče, da se mi je že mešalo od nespanja. Kar teklo je z mene. Šele zjutraj ob 7h, ko sem se vrnila iz vrtca, sem šla spat nazaj in zaspala kot top do 10h. Tak da sem zdaj za silo. Moj prehlad je malo boljši. Je bil včeraj mož v lekarni in se je pozanimal in je rekla takole:
- lekadol plus C ne smem, kvečjemu samo lekadol
- sirup za izkašljevanje ne smem
- lahko pa granobil oz. še boljše Isla Moos - pastile za izkašljevanje in grlo, tak da mi je te kupil in so čisto podobne granobilu, pa tudi pomagajo se mi zdi

Evo, to je malo info za tiste, ki tudi bolehate.user posted image

Zvezdica, zelo mi je hudo za tvojega user posted image , vendar ni vse upanje izgubljeno. Eden je očitno vztrajen in bo ostal z vami. To pa je tudi vesela novička. user posted image  Kako da ne bi imela pravice do žalosti, izgubila si enega otroka. user posted image  Kljub temu, da eden ostaja, si vsaj 5 tednov živela v mislih dvojčkov, si predstavljala, kako bo izgledalo, ko se rodita. Vidva kar žalujta, imata vso pravico, po drugi strani pa se veselita novega življenja, ki pridno vztraja v tebi.user posted image

Petra1984, imaš ZS.

Tinky, v P ne boš imela klime. No, mogoče v porodni sobi, a tam ne boš dolgo. Jaz se že zdaj sekiram, kako bom vzdržala 4 dni na oddelku brez klime, brez zraka, v tistih debelih haljah?!?!? Groza!!!!!!!!
Sicer pa pregledi po PDP-ju v MB potekajo tako: na dan PDP CTG, 4 dni po PDP CTG in UZ, dalje pa več ne vem, ker so me poslali rodit.user posted image

Pety78, mene g. na vsakem pregledu vaginalno pregleda, pa nisem imela nobenih težav ali operacij.

Na onem testu pa imam jaz 56% možnosti za user posted image . Hja, bomo videli.user posted image

Kenya, jaz že pridno steriliziram s tisto tekočino od Chiccota in je super, ni nič belo ni nič. Tak da sta dudica in nastavek za dojenje že spakirana v nahrbtniku za P.

Samo, punce, zakaj pa ste odprle novo temo, če nam na prejšnji manjka še celih 5 strani!?!?!?!? Mislim, da še v niti enem delu niste vzdržale do 200. strani. Jaoooo, nestrpnice!!!user posted image

Danes nisem dobila še nobenega sms-ja, je kar malo dolgčas, ne?user posted image  Bom zdaj ta post objavila na obeh temah, ker sploh ne vem, katero boste brale.user posted image


(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:54:20   
Anonimen
blacky dan je še dolg, še 5 jih lahko rodi danes user posted image

je pa ful dobro po mojem, ko zapiska telefon, pa si v pričakovanju ali je privat sms ali je rodila katera od julijk.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:54:30   
moya
Se pridružujem zadnjemu postu lunice: Goran - svaka čast!! user posted image  Res lepo, da si se javil v imenu Bastian in nam napisal tako čudovito sporočilo, kar ne morem verjeti ! Od mojga to ne boste doživele, drage moje, vam kar vnaprej povem ! user posted image

Skratka, še 1x čestitke in čuvajte vaše dete !! user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:55:41   
Anonimen
tak zdej pa grem po stopnicah 5krat gor in dol (mamo ful dolge) user posted image user posted image

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Julijke 2008 IV. del
3.7.2008 12:57:00   
moya
Pa nad račune bi morala, pa se mi ne da, ker vem, da bom še bolj slabe volje.


uf enako , groza !user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?