|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: postojna in okolica
17.7.2008 14:29:00   
janja 27
ojla

iskanje jaz sem tisti bris za bakterijo delala pri manci v 36 t in sedaj ga moram tud vprašat ma verjetno je isto..jaz pa mam jutri pregled..komaj čakam čeprav kot je napisla pri oktoberkah ena k je noseča v drugo pri prvem je vse tko bolj navdušujoče k je vse prvič...ampak me vseeno mika da bi tud to pikico videla na 3d uapm da se mi bo jutri razkrila....ma jaz itak mam en filling da bomo meli še eno pupouser posted image user posted image
jaz pa sem danes pohajala po semnju tu v postojni pa se mi zdi da je ratalo vse tko drago sploh ne vem če se jim splača tam sedet cel dan ker ne vem kolk prodajo....potem sem mal tekala po postojni in seveda zapravljala eurčke...se mi zdi da grejo en dva tri pri -  tolariih smo bli bolj pazlijivi....sedaj pa sem celo hišo umila in grem na kosilo k taščiuser posted image user posted image tamala mi je itak cele dneve dol..še bratranec je doma k ni šole je končal prvi razred in sta skupaj kot rit in srajca kr ne morem verjet kako sta se uklopla pa je 4 leta razlikeuser posted image
pa sem vseeno misla da so postojnčake bolj klepetave pa zgleda da ne bo nič iz tegauser posted image user posted image



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: postojna in okolica
18.7.2008 13:48:43   
iskanje
Živijo en lep pozdravček iz glih prav ohlajene Ljubljane user posted image user posted image
Janja 27 kako je bilo na pregledu pri meni ni nič novega bolj lenarim ker dost se mi neda,tam okrog 3 se bom pa lotila mal kuhat.
Aja jst sm ta bris delala v 35 tednu na prejšnjem pregledu sam nisem še dobila rezultatov.Verjetno bodo drugi teden.
Glede evrčkov se strinjam s tabo sam ni sam to da smo prej bolj pazli sedaj je vse dražje saj greš enkrat v trgovino po špežo pa je 100 evrčkov takoj,a zato dobiš zelo malo dva dni pa zmanka vsegauser posted image pa jovo na novo.
Očitno nas je bolj malo iz Postojnskega konca gor čeprav kakor vem bo avgusta gužva v postojnski porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker nas je blo na materinski full pa ko sm šla na predavanje za epiduralno jih je blo tud kar novih večina iz drugih krajev.
Lep pozdravček

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: postojna in okolica
20.7.2008 14:47:25   
janja 27
ojla

evo mene neki net zajuser posted image tko da sem brez računalnika, zdejle sem lih pri mami pa sem skočila pogledat kaj dogaja, ja vidim da se nečejo postojnčanke nič pogovarjat itak smo eno tako čudno mesto neuser posted image user posted image
na pregledu je bilo vse ok....težki smo cel kg spola še ne veva ker se skriva, tud na 3d ni bil siguren kaj je, no bomo še počakaliuser posted image user posted image mi pa spet ni nič posnel ker se ta pikica v rebuščku skriva najprej je gledal-a stran potem pa si je roke dal-a čez obraz..bova poskusla še v tretjeuser posted image user posted image v avgustu...
iskanje a ti boš šla na epiduralno..jaz sem tud pri manci htela it pa je moj papirje prebral in začel delat celo paniko....pa sem misel opustila sem si rekla da bom že preživela in res je šlo hitro v treh urahuser posted image user posted image
nč me že kličejo...upam da bom uštimala net ta teden..lep pozdravček




_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 9:34:35   
iskanje
Živijo nisem bla že kar 5 dni nič na internetu,ker sem bila doma v Po. pa se mi ni dalo it nič gor pa tud nonstop je bilo nekaj tako,da sem sedaj po dolgem času zopet tu he he. Glede epiduralne papirje imam podpisane in jih bom imela sabo če se bom zanjo odločila bomo pa vidli če bo res neznosno pol ja čene pa ne.Joj joj ta dan se bliža z veliko hitrostjo me je že kar mal strah user posted image  ah prej ko bo mimo boljše bo zaenkrat nimam kakšnih posebnih znakov sam zdi se mi da mi kr dol mal prtiska boli me zaenkrat še ne nič bomo vidli kako bo.
No zaenkrat toliko če pa se sedaj več dni ne javm pa sem šla rodituser posted image  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 11:47:38   
tejci01
Ojla punce se vam pridružujem.
Sem s Krasa zato glih ne pašem v vašo skupino imam pa v PO g. in bom tudi tam rodila. PDP imam 15.12. , v torek zjutraj imam pa  pregled pri dr. Merlo.
V materinsko šolo bom hodila v NG, samo na ogled porodnišnice bi prišla v Postojno. Kaj me bo lahko katera obvestila, kadar bo ogled?
Je med vami še kaka decemberka?

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 12:11:35   
janja 27
ojla

iskanje jaz pa sem misla da si že šla rodituser posted image user posted image k te ni bilo tolk časa...no potem si še dva v enemuser posted image user posted image ...sicer se pa res 14.8 bliža.. prvič mene niti ni bilo tolk strah me bo verjetno bolj sedaj k vem kaj me čakauser posted image ma bomo preživele vs so ne.....jaz sem delala test za sladkorno k sem ga pri manci imela in seveda sem bila sto posto da ga mam tud sedaj pa je bil negativenuser posted image user posted image me je kr mal šokiralo...tko da je vse ok..
tejci01 ti se nam kar lahko pridruži pri čvekanju postojnčanke itak ne zanima ta forum zaenkrat smo sam dve iz postojne in vianne je iz Pivke pa če se ne motim se je javla ena iz sežane..user posted image user posted image jaz sicer ne nameravam it na materinsko šolo no ne vem še mogoče bom šla....ti bom pa vseeno napisala kdaj je ogled porodnišnice oz. ti bo vianne verjetno prej pomagala ker ona namerava it....sicer boš imela verjetno pri merlotu napisano kdaj so predavanaj in kaj vključujejo..tri leta nazaj smo začeli konec avgusta...
danes sem bila v porodnišnici ker sem nesla izvide pokazat jordanovi pa je bla kr gužva...so hitele na ctg..iskanje a si kaj naročena na ctg mislim da si rekla da imaš konec meseca še en pregled??



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 12:38:02   
tejci01
Hvala ti janja27  bom prišla še kaj pogledat

Vidim da vas je nakaj, ki imate rok kmalu, tako da srečno in se oglaste še kaj, da vam lahko čestitamo

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:37:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 16:02:39   
tejci01
Za dr.Tašev sem slišala tudi jaz že nekaj pripomb. Nekatere so zelo pohvalile dr.Mugoša in dr.Likarja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 16:34:59   
Gina
Jaz sicer nisem v pričakovanju, sem pa iz okolice postojne, tako da bom vseeno malo čvekala z vami. Merlo je zelo fajn, tako po človeški kot po strokovni plati. Enako Likar. Kristan je sicer zelo hecen patron po eni strani, za moje pojme (cel cajt poroda ga ni bilo blizu, med porodom je sedel na stolu in gledal od daleč babice, ko se matrajo, saj otrok ni mogel prav enostavno ven, ker je imel 2x zavito popkovino okrog vratu) vendar se mi zdi zelo strokoven, vsaj pri meni je bil. Posteljica ni šla ven, so se babice matrale in matrale... je prišel zraven, potegnil in je bila stvar zunaj. Zašil me je tako profesionalno, da me skoraj nič ni bolelo, pa tudi kasneje se je lepo zacelilo, ker so bile čisto drugčne izkušnje, bolj pozitivne, kot na prejšnjih porodih v ljubljani, ko so me res čudno zašili. Mugoša ne poznam, s Taševom pa ni bi hotela imeti več nobenega opravka, pa ga poznam zgolj iz vizit, ni bil nič kaj prijazno bitje takrat.
Upam da bo vreme lepo, prav vesela sem, da je poletje, le malo več vročine mi manjka. Pa da bodo ceste v postojni kmalu normalno prevozne, kar itak menda še ne bodo. A kaj veste koliko časa nameravajo graditi hotel in mercator, nisem sledila?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 17:21:15   
janja 27
pa se nas je danes kar nekaj nabralouser posted image user posted image jaz pa sem že obupala za postojnčamkamiuser posted image user posted image da še jaz napišem svoje mnenje od zdravnikov kateri so v postojnski porodnišnici, hmmm bom kar začela s taševom je sicer full full dober operater in zdravnik odnos pa ima v k...jaz imam z njim bolj slabe izkušnje mi je dvakrat napovedal splav in je res bil vendar na tak način...no sej na drugem sem popuser posted image nanj pa se je mal spemenil durgače je pa full strokoven , kristan je klasa zase, se strinjam kot je napisala Gina ( dobrodošla med nami in ni nobene potrebe da si v pričakovanju da z nami čvekašuser posted image user posted image )  moj osebni zdravnik je likar in je supercaaaaa ta mesec je na dopustu pride 04.08, joradanova je tud super danes je bla dežurna k sem bla pri njej na posvetu za en izvid, mugoša me je šival na prvem porodu in je tud ok čeprav sedaj si je nabral že nekaj izkušenj user posted image user posted image od takrat je že tri leta zašil me je en a čeprav je pa dolgo trajalouser posted image user posted image no danes je verjetno bolj hiteruser posted image user posted image , merlo je tud ok, kot likar ja vendar se on pozna osebno z mojo mamo pa nisem htela it k njemu...drugač pa tud pri taševu rodijo in preživijouser posted image user posted image edino kar sem čula da zašije bolj tako tako vendar po moje odvisno od dnevauser posted image
gina ja postojna je res eno veliko gradbišče marcator naj bi bil do oktobra, novembra, hotel pa mende ne do marca drugega leta oz. mogoče še kaj več....sicer pa sedaj tud delajo krožišče pri vrtcu...smo res eno veliko gradbišče.....



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: postojna in okolica
25.7.2008 19:02:37   
iskanje
Živijo
Ja pregled in ctg imam v petek 1 avgusta pa bomo videli kakšno bo stanje user posted image  sm zadovoljna ker me je naročila Jordanova glih takrat ko ona dela v porodnišnici .user posted image  Vse nove dobrodošle pri čvekanju user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kako veste kdaj je kdo na dopustu jst pojma nimam kdaj do dela v porodnišnici pa sploh.Upam da bo šol Tašev na dopust takrat ko bom jst rodila he he
Ne vem kako sm lahko sploh hodila na preglede k njemu 4 leta user posted image user posted image user posted image user posted image  ma glavnu da sem sedaj pr dobri dr. itak prej sm šla glih vsako leto enkrat na pregled pa ga nisem niti rabla v nosečnosti pa je to povsem drugaće rabš nekoga ku mu zaupaš in je prjazen .
Glede gradnje v Postojni pa sm sploh odsotna nimam pojma skor o ničemer odkar sm večinoma tuki v Lj.
Lep pozdravček

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: postojna in okolica
27.7.2008 18:42:02   
Gina
A tako pravite, da bo mercator že jeseni narejen. no, to je pa čist ql,user posted image , čeprav grem raje v špar zadnje čase, ko je mercator tolk drag. Sem pa tja tudi v tuš zavijem, imajo čisto vse, kar človek rabi precej ceneje. Me pa firbec matra, kakšen bo tale novi center, ker mercator zgleda res veeeeeliiiik, vsaj od zunaj, ko gledaš gradnjo.
Bom pa tudi z bazenom zadovoljnauser posted image user posted image , če ga bodo zares začelo gradit. Pa otroci se ne bodo vozili v logatec v zapolje plavat, ko bodo imeli šolski tečaj. Do takrat, ko bo naš ta mali začel v šolo hodit, bo pa menda tudi tisto fertik.

A ste šle danes kaj v predjamo gledat viteze?

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: postojna in okolica
27.7.2008 21:41:53   
janja 27
ojla

ja jaz tud komi čakam mercator ker sem bla navajena prej hodit v "diskont" sedaj pa v marketu sredi mesta najprej težko parkiraš ne pa še da delaš kakšen večji nakup jaz hodim tud v špar pa kaj zavijem v lidla pa v eurospina po kakšno stvarco, glede vodnega parka se jaz tud strinjam čeprav sem mnjena da bi lahko tud vrtec nov naredili ne pa tega kr neki prenavljali, gina a ti maš tvoje v vrtecu moja Manca je , sedaj sem jo čez poletje izpisala k sem jaz doma....
iskanje si še dva v enem....user posted image user posted image user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: postojna in okolica
27.7.2008 23:10:40   
ursi
Pozdravljene!

Jaz sicer nisem iz Postojne, niti pričakujemo ne user posted image , ampak sem se odločila, da vseeno nekaj napišem. Sem iz Idrije, tko da sem bila glede nosečnosti in poroda povezana z Postojno. Moj ginekolog je Knap in je super! Pri prvem user posted image  sem imela pri porodu Taševa in sva se skor skregala med porodom. Se mi je porod ustavil  vmes, pa mi je rekel, da kao kaj da delam da nočem rodit user posted image . Mislem, ne bi v podrobnosti raje, ker je blo kar zanimivo. Zašil me je pa tko, da se vsi še sedaj čudijo, kako velike šive sem imela. Tudi letos sem ga pred drugim porodom videla in sem bila vesela, da ga ni bilo potem pri porodu. Ko sem pri drugem user posted image  hodila na preglede v porodnišnico ker sem bila čez rok me je enkrat pregledala dr. Jordanova - super ženska! Ostale sem spoznala pa le prek vizit in so bili vsi zelo prijazni.

Prijetno nosečnost vsem, lep porod in zdrave user posted image  vam želim.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: postojna in okolica
27.7.2008 23:41:34   
Lara Croft
En dan ta teden pridem na obisk k vam v Postojno....user posted image Morm jt v laboratorij... pa še malo pozdravt frendico in enega frenda... user posted image

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 9:00:06   
tejci01
Živjo, da se vam še jaz oglasim
jutri pridem v PO, ker imam pregled in sem rekla da bi šla pogledat v Baby center za previjalno in bi kupila tisto, ki je na vrhu bolj široka, da ga lahko previvaš tudi ko je malo starejši. Vsaj tako so mi povedale prijateljice ki imajo izkušnje.
A imajo veliko izbiro? Ker enkrat sem pa bila v pikapolonici, pa nisem vidla nobene zanimive.
Bomo vidli kaj mi bo jutri rekel G, ker z mano še vedno ni prav čisto ok. Trenutno sem na bolovanju (že skoraj 3 tedne), ker sem imela bolečine v trebuhu in na trenutke mi je postajal  trd.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 14:00:41   
janja 27
hello

tejči glede povijalnih bi ti tud jaz svetoval bolj široko kaj imajo tukaj v po v baby centru ne vem nisem bla sedaj not že cel tedenuser posted image user posted image zadnjič k sem bila so imeli eno široko in so jo prodali in so meli samo še tisto in so jo tam se raztavljaliuser posted image user posted image verjetno so kaj novega dobiliuser posted image user posted image , v pikapoki pa jih imajo nekaj sam ne vem kake so kaj cene baby je bolj cenejši za ostale stvari tko da ne vem...poglej na netu na baby centru mogoče boš tam kako najdla pa še po pošti ti jo pošljejo...meni jo je naredil moj user posted image je široka 100 dolga 80 in visoka 100 cm in je surpeca jaz še vedno tamalo včasih gor preoblečem pa je ven iz plenic že od novega leta sedaj prakticirave oblačenje v sobi ker bom potrebovala previjalno za user posted image ...počasi sem začela prat in gledat če mi kaj fali user posted image user posted image
lep pozdravček



_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 16:40:59   
Gina
O, lepo da smo začele čvekat. user posted image
Kar se Taševa tiče, moram reči, da sem slišala same nič kaj ekstra lepe reči. Sicer je pa na dopustu menda od začetka do 20. avgusta ali kako sem že prebrala na straneh ZD. Ursi, tudi jaz sem slišala same pohvale o jordanovi.

V babycenter bolj malo hodim, tako da ne bi vedela nič o previjalnih.

Janja, ja, jaz imam ta velika dva v šoli, ta mali je pa v vrtcu. Do sedaj sem ga imela še v logatcu, ker prej smo tam stanovali, samo mi je bilo grozno naporno leto in pol ga vozit vsako jutro tja, tako da sem ga zdaj prepisala v planino. Mi je ful žal po eni strani, ker se je tam res fino imel, tale vrtec pa nič kaj ne pohvalijo, samo mi ej pa blizu - bomo videli septembra oz. še kasneje, saj na začetku itak nič ne vidiš. Aja, zdaj je pa doma, čez poletje, smo ga izpisali za ta dva meseca.
Se mi pa zdi grozno, kako postojnska občina nič kaj resno ne jemlje problema z vrtcem. Sploh ne dojemam, kako se jim zdi kar normalno, da otroci v nevarnih razmerah bivajo.... potem gredo pa obnavljat namesto da bi novega zgradili, če je iz napačnih materialov zgrajen...uf, sploh ne dojemam.

A kakšna pozna koga iz postojne ali okolice, ali iz grčarevca, planine ali logatca, ki bi prišel pomagat betonirat eno škarpo, lahko tudi dva? To bi mi res ustregle, če bi koga poznale - lahko na zs.user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 18:28:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 20:36:40   
iskanje
Lep pozdravček sem še vedno dva v enem user posted image  čakam petek user posted image  če bo kej ko imam pregled.O kakšna dobra novica da Taševga ni začetek avgusta pa do 20 glih tam nekje naj bi jaz rodila user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mojček 1 kako se počutiš v porodnišnici jst si sploh ne predstavljam da bi mogla bit tako noter upam da me to ne doleti.Zame že tiste 4 dni po porodu bo naporno user posted image  In kako se kej počutiš maš popadke te je kej strah poroda.
Glede baby centra pa mislim da je čist izropan v Postojni sem bla glih prejšnji teden ma itk zame je Postojna katastrofa glede trgovin kar rabiš ne dobiš sodelovka ma tud sedaj 6 avgusta rok pa je iskala kovtrček za v zibelko enga in edinga je dobila v pikapolonici GROZA
No jutri kaj več napišem LEP POZDRAVČEK GREM LUBENICO NA TERASO JEST user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 20:54:53   
Lara Croft
zdajle popoldan je dr. Mugoša Marko - mlad, lušten in prijazen dečko,


Ma jst močno upam, da ne bom naletela nanj.... ok, uz lahko, ma kej več pa ne bi....
Je bil v mladih letih moj sosed in bi mi blo ful nerodno, da bi me pregledoval...

Mojček.... upam, da se ti kmalu začne in tudi konča.... user posted image user posted image



< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.7.2008 20:55:39 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 22:04:19   
janja 27
ojla
mojček sporoči če bo kaj sej če si v porodnišnici potem je lahko zdaj zdaj....
sicer pa tud če je bil lara croft tvoj sosed po moje služba je služba moja mama se je tud z merlotom družla v mladih letih pa je sedaj on njen g no jaz nisem potem htela it k njemuuser posted image user posted image pa ti zdej neki pridigamuser posted image user posted image sam če bi bil pr porodu bi mi blo čist vseen....itak te pogleda en kup ljudi prej in tud potem ...ko rodiš gledajo kako se celijo šivi če si šivan  in kako čiščo imaš na viziti lepo ležičš in potegneš hlačke dol..tko da si tam 4 dni in te pregledajo vsi k so dežurni....
specializantko pa sem videla je taka simpatična jo pa ne poznam....itak neizkušena tud mugoša je bil tak 3 leta nazaj mene je šival in šival na porodni sem misla da me bo celo zašiluser posted image user posted image pa so bili 3 šivi....
nočko
user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: postojna in okolica
28.7.2008 22:17:34   
Lara Croft
.itak te pogleda en kup ljudi prej in tud potem ...ko rodiš gledajo kako se celijo šivi če si šivan in kako čiščo imaš na viziti lepo ležičš in potegneš hlačke dol..tko da si tam 4 dni in te pregledajo vsi k so dežurni....


AJutoooooooooooooooooooooooo....user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: postojna in okolica
29.7.2008 8:41:40   
astrea
No jest sem tut še včeraj v P in je bil dr. Tašev res ok. Se mi zdi da ga morš pa tut mal z rezervo jemat. Dr. Jordanova je pa tut ena boljšihuser posted image , če ne najboljša.

LP vsem

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?