Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ko pa sn stopila v sobo, sn šla takoj za rač. pa vas prekontrolirala

bla sem do zaj na hodniku, se mi zdi da sem celo popodne sama vztrajala na totem računalniku, zaj sem pa mela malo obiske, da nisem sama nonstop.
, da se prebudimo. te pa veselo na delo. mi2 mama danes zdravnika, tak da letim pa v ormož. pa še delati bi mogla nekaj-ne vem kdaj mi bo to uspelo.
škoda. samo jaz pravim, da bo ziher jutri al pa v soboto notri ostala, ker ma trebuh že full full nizko.
, sem mogla iti ponovno kuhat. kupla sem suh fižol, ki se full dolgo kuha, in sem pred eno uro začela kosilo delati. te pa sem pogruntala, da ni možno da se ta fižol skuha tacajt, da gre aleš delat in sem šla zaj v trgovino po konzervo kuhanega. kaj čem, bom pač onega skuhala pa ga jutri v solati ponucala
.
bi trebala zaj nekega moškega da jih ven spravi, ker jaz ne upam, bodo mogle aleša do pol 11 počakati