Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Bi bil pa res že čas, da me kdo v rit nabrca, če ne bi! Drugače pa ko se enkrat spraviš in veš kaj hočeš, jo napišeš 1,2,3. 
sem prav ponosna na sebe da sem se malo razgibala, ker sem dugače glede tega kar lena
-ta mideluje, kot jaz ko sedim pred tv in žrem arašide, zravenpa mižim, dane vidim, kaj delam
za vse!! včeraj popoldan me ni blo nič gor več, ker je prišla tašča mojemu pomagat stanovanja pucat, je vse uredila, okna spucala, ves prah zbrisala, sesala, gor zbrisala, res vsaka ji čast. jaz sem tak bol ležala, moj pa se je lepo izmuznil, je mel trening, pa so ga včeraj podaljšali na 3 ure, ponavadi traja od 1,5-2 uri, samo da se je lahko rešil pospravljanja-toti moški
.Ne morem in ne morem spat pa sem pač vstala. Komaj čakam pregled danes ob 10.45, ker me že celo noč konkretno boli okoli jajčnikov. Upajmo, da to kaj pomeni-danes je moj D dan! Sporočim, kako in kaj sem zrihtala (no, al vam bo pa deja-UPAM!!!)