Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No včasih nas pa le pridi pogledat.

. kaj se že kopate? aneju je komaj 10dan, kar sma prišla domu popek odpadel pa sma se takrat komaj prvič kopala.
bi jih kar polovico nekomu dala. jih če kera met?
še nisem tak daleč, da bi službo iskala. bom pa naslednji mesec. ja vrtec plačam najceneje kar je pri tomažu možno(10% cene) mislim, da bo zneslo okrog45eur. ne vem še točno ker še nismo prve položnice dobili. ja stroške si delimo, sicer sedaj nisma nekaj dosti zraven davala, ker je mama dobila še otroške za mene in je to bil kao najin del. naslednji mesec pa boma začela zraven davat za elektriko in vodo, pa za kurilno se bomo neka k zmenili. morem pa nujno v službo, ker imamo take stroške, da glava peče in bo drugi mesec malo kriza ko nebo več štipendije.
. pa verjetno grem jaz tudi spat.
,da se prebudimo! grem danes malo po knjižnicah gledat, če bom našla kaj za diplomo. se mi pa prav ne da