Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.Do zdej sva povedala le staršem.Pri prvi nosečnosti sva vsem raztrobla in pol k se je slabo končalo je ful bedn feeling razlagat kaj pa kako. 
, ampak meni je vsec, ker je hladno. Ze ko sem bila prejsnjic noseca, je bilo hladno poletje in mi je tok pasalo. Sploh ne morem bit na vrocini. Je danes tak idelane dan za pod koutrom ostat, a kaj ko mala ni bila tazga mnenja. Sva vsaj ocija pustili spat in sva samo midve vstali.
8t 3/7 glede na zadnjo menstruacijo,vendar bo sigurno manj (ker sm imela sigurno kasnejšo ovulacijo). No sej bo itak G izračunala kdaj mam rok.
...sem ko ena pujsa.
Upam, da minejo tele slabosti čimprej.
.
.
Malo mi je odleglo, ko sem jedla kosilo, zdaj pa spet un grozen okus v ustih in slaboooo
.