Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pol pa nekaj zadev ze itak imam od prej, ampak kaj bo pa ziher padlo.
Cist cudno

kriza.. Rada bi se mala oddahnila... Ker prva slaba izkusnja je pustila ornk posledice..
No, ampak saj bo tokrat tudi ok
, me je vseeno malo strah, ker sem že tolikokrat slišala o slabih izkušnjah žensk. No ko bo to za mano in bom vedela, da je moj otroček normalen, bom lažje vsem povedala, da pričakujemo
, ko vidiš svojo malo pikico. Kako so bile naše mame in babice prikrajšane. Drugače je moje počutje na psu, že pred pregledom sem mislila, da bom morala bruhat, ker sem šla mimo kuhinje, kjer kuhajo za zdravstveni dom... pol pa še vonjave v laboratoriju... no pa sem se šle privlekla v službo, kjer se delam, da je vse ok
. Povedati misliva šele po NS. Jaz sem se zredila že 2 kg- groza.
. Res upam, da bo vse vredu. Drugače je počutje vredu, razen zagage. Me tako želodec boli oz. peče, da sploh ne vem kaj naredit. Punce a imate kakšen predlog s čim, da poskusim omiliti to?
. groza... pa ful me zelodec zadnje dni boli, pa skratka nic mi ni prav in na smrt sem utrujena, saj se ponoci skoz zbujam... prej teh tezav nisem imela... no, sedaj vsaj priblizno vem, kako boge ste tiste, ki ze vec tednov bruhate ... socustvujem z vami.
.