Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Brokoli (in kakšen krompir) narežem na manjše koščke in ga stresem na na olju prepraženo čebulo ... malo pustim in potem zalijem s kozarcem vode in pokrijem s pokrovko, tako da se brokoli malo duši in zmehča. Potem zadevo speštam s paličnim mešalnikom, dodam jušno kocko, kake začimbe (poper, muškatni orešček, peteršilj, ...) in zalijem z vodo in kuham še kakih 5-10 minut. Meni je zelo dobra.
O, čebulne juhe nisem že 100 let delala, pa tako mi je dobra. Morda pa danes.
volga kako pa se cebulno nardi??
Ah, čisto enostavno. Na čisto malo podušiš veliko čebule, narezane na kolobarje, zaliješ z vodo, lahko tudi 1 deci mleka, soliš, popraš, muškatni orešček, pretlačiš ali s paličnim, smetana in to je to. lahko pa daš gor še malo opečenih koščkov kruha pa parmezan obvezno.
O, čebulne juhe nisem že 100 let delala, pa tako mi je dobra. Morda pa danes.
volga kako pa se cebulno nardi??
Ah, čisto enostavno. Na čisto malo podušiš veliko čebule, narezane na kolobarje, zaliješ z vodo, lahko tudi 1 deci mleka, soliš, popraš, muškatni orešček, pretlačiš ali s paličnim, smetana in to je to. lahko pa daš gor še malo opečenih koščkov kruha pa parmezan obvezno.
Jaz nikoli ne delam samo brokolijeve, ker ima zelo močan okus. K brokoliju dodam vedno še kar nekaj bučk, ko je sezobna, pa še drugo zelenjavo z vrta npr. kakšen korenček, stročji fižol, brstični ohrovt. To zdušim na prepraženi čebuli, posolim, dodam luštrek ali drobnjak, zalijem z vodo in dodam malo sojine smetane (ker moj sinko pač ne sme kravjega mleka) Potem zmiksam s paličnim in dober tek!
Brokoli skuhala v slani vodi. Potem sem stopila malo masla in gor usula moko, in dodala malo česna, ko je lepo zadišalo sem prilila vodo v kateri se je prej kuhal brokoli, nato sem stresla not ves kuhan brokoli in zalila s preostankom vode. Dodala sem pol goveje kocke za juho, malo soli, majaron in peteršilj, in zakuhala rezance. Aja, čisto na koncu pa sem primešala se kislo smetano. Juha je bila res odlična.
Dam kuhat krompir pa brokoli, pa strok česna, pa eno jušno kocko. zmiksam, dodam malo smetane (une za kuhanje ali kisle ali sladke ali tiste z mleka), dosolim po okusu, popram in ekola!
_____________________________
Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje. Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)