|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
23.11.2008 18:55:26   
Sibil_
Ja ma res, kje ste vse?user posted image

Se mi je naredil žulj na stopalu, sploh ne vem kako? Jutri bom šepala verjetno, že zdaj peče ko strela. Ah ja.user posted image

Kako ste ostale?Zrak?Majrim sem videla in mi je povedala da je bila brez neta, ker so šli na T2.Ampak zdaj bi se pa lahko kaj javila, ne?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.11.2008 22:09:24   
majrim
evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sedim na kavcuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...bom bolj kratka,ker grem pocasi spat...pri nas je  vse ok,zdravi smo ...eni malo manj,a bo zeuser posted image ...ta teden sem na  dopustu,a bo bolj delovno,ker imam vsak dan  kako obveznost...se v torek moram do
locene stvari odpovedatuser posted image user posted image user posted image ,ker bo treba v vrtec popoldan na delavnico...sej komaj cakam,a glej ga zlomka,ravno v torek imam na kupu ene par stvari...je ze tako...user posted image user posted image
vidim,da je pri enih kar pestrouser posted image user posted image user posted image user posted image
navt    ...upam,da boste zdaj izpeljali cepljenja do konca user posted image user posted image
.cuma.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko   bos imela kej casa porocaj kaka je situacija...upam,da se v torek vidimo  user posted image  
zrak.....nic nisem vedelauser posted image
uffffffffffffffff,ampak je veliko lazje delat na normalnem racunalnikuuser posted image ....tu imam same napakeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.11.2008 8:11:31   
zrak
Majrimuser posted image

dobro jutro vsem...  no škrlatinke nismo dobiliuser posted image user posted image .. naša P je rekla, da škrlatinka ni tako hitro nalezljiva, da mora bit direkten kontakt s slino...
Nam pa teče iz  nosa... zgleda, da zgornja dva zobka nagajata... ker imata vsak cajt za pridet ven.. mogoče so danes zunaj...

Mela, Asso... dove sjete

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.11.2008 8:46:02   
asso
Evo meneuser posted image

Se vidi, da zadnje cajte pridem zadnji moment v službo (tudi po 8-ih) tako, da niti ne odprem računalnika, grem direkt na kavo (čeprav kave ne pijemuser posted image ).

Pri nas pa kaj čem rečt. Otroci so zdravi. Itak to iz nosa bo verjetno praksa cele zime. Jaz pa nisem glih ok. Včeraj zvečer me je spet grlo začelo bolet in se počutim prav za nič. Ma bo že. Če ne drugo bom na dopustu prišla k sebiuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.11.2008 8:57:09   
melaverde
dobro jutroooo
mi nismo več zdravi in imamo spet zeleno svečo iz nosa...pa sitni ko user posted image

thaiss, ti bom magari poslala tisto...nisem predala user posted image  drugače kako ste? si še doma?

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Majrimuser posted image  
 dobro jutro vsem...  no škrlatinke nismo dobiliuser posted image user posted image .. naša P je rekla, da škrlatinka ni tako hitro nalezljiva, da mora bit direkten kontakt s slino... ma sej sem ti rekla, da se ne sekiraj...joj, ti boš z vrtcem posivela... user posted image
Nam pa teče iz  nosa... zgleda, da zgornja dva zobka nagajata... ker imata vsak cajt za pridet ven.. mogoče so danes zunaj...

Mela, Asso... dove sjete

sem v službi, bi morala na teren ampak čakam da se šef ponudi  user posted image  zebe me itak kot psa...

sem kupila v Idexe eno majčko ki se je ful skrčla, skoraj majhna mu je...ma kaj da jo nesem nazaj in zahtevam novo? problem je ker sem jo oprala...ampak operem vedno novo stvar... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.11.2008 8:57:57   
melaverde
nimam gsm-a user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.11.2008 9:08:29   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

sem kupila v Idexe eno majčko ki se je ful skrčla, skoraj majhna mu je...ma kaj da jo nesem nazaj in zahtevam novo? problem je ker sem jo oprala...ampak operem vedno novo stvar... user posted image

Kako pa bi zgledala, da se ti bi skrčla sama od sebe, brez jo opratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nesi jo nazaj in naj primerjajo z isto v trgovini. Jaz bi takoj. Sicer meni se mi iz Idexe še nikoli nobena ni skrčla, pa še v sušilca dajemuser posted image
Nesi, nesi nazaj...

Mela, 19.12 grem v Udine...

Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.11.2008 9:31:46   
nektarina
Dobro jutro vsem. Končno  v službi...user posted image user posted image  
Ja doma je postalo neznosmo, 24 ur na dan pucam po stanovanju  in spravljam predale. Moja dva non stop   težita da sta lačna  in non stop jesta. Se pa pol vidi, da  so  drobtine čisto povsod.  A pa tudi pijeta na veliko in to noč  sem Nika 2 x preoblekla je je šlo skoziuser posted image user posted image  
ne vem al je obdobje ampak  še pred 10 dnevi sem jih silila jest,, zdaj pa se je obrnilo.
na stolčku pa morata jest sama, drugače protestirata in seveda pol hrane gre mimo ustuser posted image user posted image user posted image

Zdravje zaenkrat OK kljub , se cedijo samo noski

by

NAVT: kako je pri vas ???

Mela: saj sem ti že večkrat rekla,da je kvaliteta Okaidiuser posted image
Idexe je pa OK

< Sporočilo je popravil nektarina -- 24.11.2008 9:33:17 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.11.2008 9:33:04   
zrak

dobro jutroooo
mi nismo več zdravi in imamo spet zeleno svečo iz nosa...pa sitni ko user posted image

thaiss, ti bom magari poslala tisto...nisem predala user posted image  drugače kako ste? si še doma?

Majrimuser posted image  
 dobro jutro vsem...  no škrlatinke nismo dobiliuser posted image user posted image .. naša P je rekla, da škrlatinka ni tako hitro nalezljiva, da mora bit direkten kontakt s slino... ma sej sem ti rekla, da se ne sekiraj...joj, ti boš z vrtcem posivela... ČE BOM SAMO POSIVELA BO SUPER.. .. verjetno bom dobila še morojde, razjede .. itd

Mela, Asso... dove sjete

ASSO a lahko tudi jaz kaj izberem iz Udin?? Kam naj pogledam?

Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.11.2008 9:34:51   
zrak
a ma vidim da se vsem cedi oz nosa... mislite, da če gremo na te gibalne urice in se nam cedi iz nosa, da nas bodo grdo gledaliuser posted image user posted image ,,  Jaz bi jih user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.11.2008 10:02:56   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Kako pa bi zgledala, da se ti bi skrčla sama od sebe, brez jo opratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smotka !!

Nesi jo nazaj in naj primerjajo z isto v trgovini. Jaz bi takoj. Sicer meni se mi iz Idexe še nikoli nobena ni skrčla, pa še v sušilca dajemuser posted image
Nesi, nesi nazaj... sej to sem nameravala...tudi meni se ni še nič skrčlo, sem super zadovoljna z Idexe !! mi je pa ful nerodno ker nisem navajena težit... user posted image  ampak v trgovini smo mu pomerle kar tako in so bli rokavi dolgi, zdaj so mu prekratki?!? user posted image  za 24 m pa mu je tako velikooooo

Mela, 19.12 grem v Udine... allora ti javim oz po zraku pošljem denar!!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.11.2008 10:03:49   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Dobro jutro vsem. Končno  v službi...user posted image user posted image  
Ja doma je postalo neznosmo, 24 ur na dan pucam po stanovanju  in spravljam predale. Moja dva non stop   težita da sta lačna  in non stop jesta. Se pa pol vidi, da  so  drobtine čisto povsod.  A pa tudi pijeta na veliko in to noč  sem Nika 2 x preoblekla je je šlo skoziuser posted image user posted image  
ne vem al je obdobje ampak  še pred 10 dnevi sem jih silila jest,, zdaj pa se je obrnilo.
na stolčku pa morata jest sama, drugače protestirata in seveda pol hrane gre mimo ustuser posted image user posted image user posted image

Zdravje zaenkrat OK kljub , se cedijo samo noski

by

NAVT: kako je pri vas ???

Mela: saj sem ti že večkrat rekla,da je kvaliteta Okaidiuser posted image
Idexe je pa OK

zakaj končno v službi, si bla doma??? bolniška al dopust??? ma kaj nisem napisala Idexe user posted image ...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.11.2008 10:05:00   
melaverde

a ma vidim da se vsem cedi oz nosa... mislite, da če gremo na te gibalne urice in se nam cedi iz nosa, da nas bodo grdo gledaliuser posted image user posted image ,,  Jaz bi jih user posted image

ma na katerem planetu živiš ti??
pejdi v vrtec in mi pokaži enega ki nima sveče ?!? user posted image
tebe bom jaz začela čudno gledat.... user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.11.2008 10:15:41   
thaiss
Dan...ke škifo od vremena....

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

se v torek moram dolocene stvari odpovedatuser posted image user posted image user posted image ,ker bo treba v vrtec popoldan na delavnico...sej komaj cakam,a glej ga zlomka,ravno v torek imam na kupu ene par stvari...je ze tako...user posted image user posted image  

če se ne motim imaš uno zadevo ob 17h, pokliči, ker on vedno zamuja in se probaj zmenit da prideš ob 19h. Mi imamo tudi jutri delavnicouser posted image

jaz sem v službi, Matia je z nonotom. Čez polurce grem, ker ga peljem do P

Kako pa bi zgledala, da se ti bi skrčla sama od sebe, brez jo opratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nesi, nesi nazaj...
isto, nesi nazaj!!

Mela, 19.12 grem v Udine...
mene tudi zanima, dej kašno offerto pripopajuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.11.2008 10:19:16   
thaiss

nam se neuser posted image  user posted image  
Zrak midva v sredo ne bova šla, ker zaradi škrlatinke naj nebi preveč divjaluser posted image In ker je rekla da januarja začne nova runda, vse še enkrat od začetka bomo štartali takrat. Zdej v decembru imamo skos neki, v sredo 10. imamo dedka mraza, 17.12 imamo spet nekiv vrtcu tako da bo boljše z januarjem

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.11.2008 10:22:01   
nektarina
Sorry  Mela. Sem  spreglesala. Sem tako  navajena ,da se mi srkči vse kar imam od Okaidi.  Ne ne, nisem bila ne na dopustu , ne na bolniški. Samo  čez vikend doma.  
Pri meni doma ni več tako mirno kot je bilo včasih. Zjutraj vstajamo ob 6 uri,  čez dan spimo  maksimum  45 minut  in zvečer zaspimo ob 8 30. V glavnem zame dooolg dan.
Kje so tisti cajti  ko  niso hodili v vrtec in smo vstajali ob 10 uri

Zrak, nam že 2 meseca teče iz noska. Včasih več, včasih manj.  Kakšen dan  tudi  ne teče.  To je čisto normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.11.2008 10:41:38   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

nam se neuser posted image  user posted image  
Zrak midva v sredo ne bova šla, ker zaradi škrlatinke naj nebi preveč divjaluser posted image In ker je rekla da januarja začne nova runda, vse še enkrat od začetka bomo štartali takrat. Zdej v decembru imamo skos neki, v sredo 10. imamo dedka mraza, 17.12 imamo spet nekiv vrtcu tako da bo boljše z januarjem

ja ma vi imate skoraj vse zobke user posted image  kje smo še mi....kolko šmrkljev še user posted image
kaj dedka mraza ima pri tebi? kaj v vrtcu jih tudi obišče??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.11.2008 10:59:33   
asso

ASSO a lahko tudi jaz kaj izberem iz Udin?? Kam naj pogledam?

A to si ti napisala??? Si naredila en zmazek, da nisem glih sigurana ali je to tvoje.
Seveda mi lahko naročiš. Bom dala gor offerte, ko bodo, ker zdej je še malo zgodaj... Sej bi prej šla, ampak moja sestra z vsemi njenimi izpiti, predavanji, obveznosti... sem ji že rekla, da greva januarja na škontih in grem zdej sama, ampak... no smo se zmenile za 19.12.

Mela, glede tvojega naročila pa se bomo še zmenle tik pred zdajci. Lahko mi naročilo pošlješ po mailu šolde pa po inetu... Sicer dan preden grem, nič prej. Bomo v kontaktu. Kje je še to...

Pri nas v vrtcu jih dedek mraz tudi obišče. Mela, sicer če nimaš pravega dedka mraza nikjer, lahko organiziraš tako, da ko pride v gledališče za otroke zaposlenih, lahko sama prineseš darilo in potem pokliče dedek mraz še njega... Pa pred tem imajo eno gledališko predstavo. Ne vem še kdaj bo letos...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.11.2008 14:05:43   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Pri nas v vrtcu jih dedek mraz tudi obišče. Mela, sicer če nimaš pravega dedka mraza nikjer, lahko organiziraš tako, da ko pride v gledališče za otroke zaposlenih, lahko sama prineseš darilo in potem pokliče dedek mraz še njega... Pa pred tem imajo eno gledališko predstavo. Ne vem še kdaj bo letos...

ga ima pri očku v službi...veš da moj šef ne bo ničesar dal... user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.11.2008 14:06:07   
melaverde
thaiss, kaj si rešla ?????????????????????????????? 

Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.11.2008 14:52:17   
dskubin
ker bo treba v vrtec popoldan na delavnico.

Kje, kdaj, kako user posted image Ne, resno, povej špe meni, k se mi ne da v vrtec po listek v omarco. Mogoče se pridružimo user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.11.2008 15:10:36   
thaiss
Evo naju,
z Matio sva bla na kontroli pri P in ker so pikice od M neškrlatinkaste nas je poslala v bolnico. Pregledala nas je ena zdravnica ki meni že od prej ni všeč (če se ne motim Mela tebi je všeč), pa ni vedla za kaj se gre, pa škrlatinka je-škrlatinka neuser posted image  
In seveda najbolj pomembno je bilo kako divjega otroka imam, da zakaj noče odpret ust, zakaj nje ne ubogauser posted image  user posted image user posted image  za bruhatuser posted image  No, pa je poklicala še eno dr. , ta je rekla da je bolezen ust-dlani-stopaluser posted image  in kri so mu vzeli, končna diagnoza alergija na Ospen...uglavnem ne vem več, kašno bolezen ima ta moj sinkouser posted image .... Jutri greva nazaj do P, upam da mi bo kej bolj konkretnega povedala. 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.11.2008 15:42:38   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Evo naju,
z Matio sva bla na kontroli pri P in ker so pikice od M neškrlatinkaste ??user posted image  nas je poslala v bolnico. Pregledala nas je ena zdravnica ki meni že od prej ni všeč (če se ne motim Mela tebi je všeč), pa ni vedla za kaj se gre, pa škrlatinka je-škrlatinka neuser posted image  
In seveda najbolj pomembno je bilo kako divjega otroka imam, da zakaj noče odpret ust, zakaj nje ne ubogauser posted image  user posted image user posted image  za bruhatuser posted image  No, pa je poklicala še eno dr. , ta je rekla da je bolezen ust-dlani-stopaluser posted image  in kri so mu vzeli, končna diagnoza alergija na Ospen...uglavnem ne vem več, kašno bolezen ima ta moj sinkouser posted image .... Jutri greva nazaj do P, upam da mi bo kej bolj konkretnega povedala. 

e che cachio...non me le riccordo piu'... ma katera je bila meni všeč???? user posted image  ime???
ampak če je Matia divji.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ženska nima otrok 100% user posted image user posted image user posted image user posted image
bi ji poslal Vala za 5 min.... user posted image  user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.11.2008 16:39:48   
thaiss
tista Sarauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.11.2008 16:42:26   
thaiss
P in ker so pikice od M neškrlatinkaste ??

neškrlatinkaste v tem smislu da so se preveč razširle in so v drugačni obliki

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA

Natasa Brus (0%)

Borut Kobal (0%)

BARBIČ MATIJA (0%)

KOROŠEC SARA (0%)

KENDA ŠUSTER NATAŠA (0%)

LUČOVNIK MIHA (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!