|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Služba in nosečnost - kaj narediti
7.8.2008 11:19:52   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


No, sicer pa vsak po svoje. Se mi pa zdi, da, če zaposluješ ženske od 25 -35 let, je zelo velika verjetnost, da bojo enkrat zanosile. Pa kaj pol, sej niso edine. Porodniška mine in gremo dalje. Normalni delodajalci to razumejo in sprejmejo kot nekaj normalnega.

Se podpišem pod tole. Vsak normalen človek ve da ženske v določenih leti načrtujejo user posted image . Zato mislim, da bi mogli biti pripravljeni na to.


IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Se mi pa zdi, da je lahko delodajalec bolj zadovoljen z iskreno sodelavko kot pa z eno, ki bi mutila in povedala kasneje in imaš tako boljše šanse, da te obdrži... NImam pojma, kako bo reagiral, ampak mene je bilo tudi malo strah, pa je bil šef čisto navdušen, da je zdaj čas, da mamo otroke in super, da bosta tako blizu skup! Malo v spodbudo, včasih naletiš na dober dan ali pa se šefe spomni, da je mel on tudi otroke...

Pod tole se pa definitivno podpišem. Mislim da je bolje biti iskren kot pa skrivat. Skrivati pa tudi ne moreš v nedogled.



Tudi sama sem bila v situacij da sem imela pogodbo za določen čas, pol sem izvedela da sem noseča. Povedala sem gl. sestri (šefici), bila je vesela zame in pa za mojega user posted image . Je biu pa pr ns problrm ker delam oz.sem delala v zdravstu da tega dela ne morem opravljati. Že zaradi sebe in pa user posted image , delo je težko in pa cel kup infekcij.
Tako da sem imela pogodbo do konca sept. in pol je bilo vsega konec.

Tako da mislim da počakaj do 1.pregleda da se prepričaš da je vse OK in pol povej.



LP


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Služba in nosečnost - kaj narediti
7.8.2008 11:21:45   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: avšika

Povedati moš morala v vsakem primeru, upam da zaradi tega ne boš izgubila sklužbe. Vedi da je otrok na prvem mestu, službo boš že našla v primeru, da se ne bi tu izteklo kot bi si želela.

Želim ti najboljše.


Se podpišem pod tole. Želim ti velik sreče.

pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu avšika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?