|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 11:59:25   
mklks
tud jst na hitro!
mama11- pri nas jemo grisolino, ali kaj podobnega in ga ima tkooo rada, včasih ji ga dam po žlici pa potem še mleko, včasih ga pa kar malo v flašo k mleku zmešam pa ga spije?! :)


_____________________________

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 13:53:41   
DEBELUŠKA30
Naša spi že drugo "rundo" user posted image user posted image !
GB, zanimiva sobica user posted image !
Oranža, ja zdaj je E2 v redu, zgoraj pa se že vidi druga bela pikica user posted image !

Naša tudi še ne puza, niti ne vstane sama, kaj šele da bi se premikala sama stoje ob opori user posted image , bo že ko bo napočil njen čas!!!

Manca, a maš mogoče pri roki internetno stran za izračun plačila vrtca, al kako se že reče?

Gorenjke in ostale, kaj pa če se naslednji teden kaj dobimo npr. na Zbilju (samo četrtek ne, ker imam jaz UZ trebuha user posted image  )?

_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 14:56:39   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Gorenjke in ostale, kaj pa če se naslednji teden kaj dobimo npr. na Zbilju (samo četrtek ne, ker imam jaz UZ trebuha user posted image  )?



Men so Zbilje predalečuser posted image user posted image Za K. ni problem, problem pa je D., ker mu težko dam "kar neki" za jest, kot prvo je zaradi alergij zlo omejen, kot drugo se ne naje, če ni pasirano (žal!), kot tretje smrkelj za kosilo noče mleka. Poleg tega še zmer je mahne obroke in je na 3 ure, pa nič več, zlo redko na 4. Skoz sam jemo user posted image Glede na to, da do Zbilja rabim z našega konca več kot eno uro in spet eno uro -najmanj, če ni nobene gužve!- nazaj, mi je to za zdaj čist" tu mač", kakor me vleče na ta srečanja.  Če se zmenmo enkrat nekje bližje (Bled, Šobec, Kr. Gora), se pa res potrduim, da pridemo, v kompletu.


_____________________________

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 15:18:40   
sonchek
Hojla...
evo nedelja je tukaj..mi pa polno zaposleni..danes sem spucala že oba avta...čaka me še zunanji del..drugače pa globinsko sesanje in prah je šel...

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
vrečke za shranjevanje MM, ki jih pri nas ni več za dobit. Sej iskat jih bom šla že sama, samo če gre kera slučajno gor in pogleda, da ne hodim zastonjuser posted image Vrečke so fimre ELANEE, taka vijolična škatla, not je 20 vrečk in stanejo okoli 5 eur.

A iščeš prov te vrečke za shranjevanje MM..jaz imam drugače še doma (ostalo mi je) plastične stekleničke 50 ml sterilne, če misliš da bi ti kaj prov prišle...men so zelo...
povej pa ti jih pošljem...

GB...super sobica...res lepa...user posted image user posted image user posted image  

letim...se beremo....

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 16:31:47   
tintin
Hojla še od mene,
kaj pa če bi se spet mal na Gibigibu (Kr) zmenile, glede na to, da smo na Zbiljah bile prejšnji teden?
Mamuška, bi ti z veseljem v Schleckerju pogledala, ampak mislim, da vsaj kak mesec, dva ne bom šla...Kaj pa v Chiccu - si že pogledala? (v Kr imaš enega v Mercatorju na Primskovem).
Aja, copatki, dost pocen pridejo tudi Snuggle Feet 7,99 funta, s poštnino v Slo pa 10 funtov, kar je še zmer ceneje kot Shoo Shozi ali Robeezke. Poglejte na njihovo spletno stran...(zdele me morem dat linka, ampak sej Dr.Google vse najde).

Jedilnik:
Z. grisolino, dojenje
M: hruška, nektarina, ovseni kosmiči
K: juha iz hokaido bučke, krompirja, gresa, ribane kaše, malo piščančka
M2: skutica Lm MArelica
V: rižolino, dojenje


se oglasim še later on...user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 16:50:31   
GB
Pozdrav vsem skupaj . Hvala hvala hvala za vse pohvale glede sobice - zdej mi je se bolj vsec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Oranza : ja zvimo v hisi in je zopr k mam vse sobe gor na stuku in kopalnico in si lahko predstavljas kolikokrat moram it gor pa dol. Upam ,da bova lahko enkrat kupla  svojo bajto , ceprav tole tukaj ni niti blizu bajtam kot sem jih jest navajena.

Mamuska : sej ko bom jest prsla v slo. bova midve organizirale eno srecanje na  gorenjskem koncu a ne ?? Upam samo ,da nebo Tianne takrat ze polnoletna user posted image user posted image user posted image user posted image

Vceraj smo bili na enem rojstnem dnevu . Tamav je praznoval prvi rojstni dan . Ful se mi je cudno zdelo,da tamav hodi po prstih user posted image user posted image user posted image . Ko sem to vprasala starsa sta mi zatrjevala ,da to ni nic narobe ce tko hodiuser posted image user posted image user posted image . Mene je na koncu ze vse bolelo ko sem ga gledala non stop na prstih. Vem,da to ni zdravo in nisem hotela nic rect , saj vsak ve kako in kaj z svojim otrokom.

moram it
lp

_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 20:07:07   
tabi
čer
No mala dva že pančata, user posted image sem poslala v službo da bomo lohk jutri sveže novice braluser posted image .Mi je kr čudno da ga ni doma sem se kr mal odvadla da dela tro izmensko,ker je bil zdaj 2mesca sam dop.Bo pa postelja sam moja,al pa če dobim kakega da me bo greluser posted image
pridem nazaj grem cune pobrat,da bom mela kej za delat

_____________________________

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 20:51:12   
gruška
Čveke, čveke, bravo za 4. del user posted image user posted image user posted image
Nimam časa brat, samo lepo vas pozdravljam z morčka user posted image ... imamo se luštno, vreme je lepo, otroc uživajo v morju ... ITAK user posted image ....

Uživajte!!!!!



_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 20:59:41   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30


Manca, a maš mogoče pri roki internetno stran za izračun plačila vrtca, al kako se že reče?



Evo, sem našla: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:04:24   
barika
Aja, copatki, dost pocen pridejo tudi Snuggle Feet 7,99 funta, s poštnino v Slo pa 10 funtov, kar je še zmer ceneje kot Shoo Shozi ali Robeezke.


če zrihtate dost ugodno varianto, bi pa jaz tud ene snuglke (18-24), samo bom verjetno ostala na kakšnih šušujih ... kolk pa je sploh 10 funtov (se mi ne da preračunavat), pa lahko bi še kakšen količinski popust ujagale...
al pa rečemo GB, pa jih ona nakupi in pošlje v Slouser posted image user posted image user posted image  
(http://www.snugglefeet.com/sale.html)

mi2 s tamalim sma bila cel dan od doma, šla sma okoli 10, prišla pa malo pred 20. domovuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:10:56   
manca
Včeraj smo se dopoldne potepali po BTC-ju oz. kar hali A. Smo šli za poročno darilo iskat Vossen brisače...so mi boljše kvalitete kot Svilanit.  Če bi katera kdaj rabila kupiti za kakšno darilo oz. zase mi lahko pove, saj zrihtam lahko popust preko moževe sestre ( http://www.vossen.com/ ).

Danes smo pa najprej zjutraj šli po postrvi. Potem pa z našimi na Jezersko na Ovčji bal. Smo gledali  mal ovčke, se sprehajali. Bilo je ogromno otrok v vozičkih-sem mislila, da bom še kakšno znano srečalauser posted image . Potem je pa sledilo kosilo pri tašči. Po kosilu sprehod, pa balinanje kar na pesku pred balin placom, saj je bil zaseden. Za popoldanski posladek pa še najboljša gorenjska kremšnita-taščina sevedauser posted image .

Za dopoldansko malico ob kavici sem pa poskrbela jaz  ... recept je na strani: http://kruhinvino.com/2007/11/16/pisofkejk/  
Je bilo pa res mnjamiiii. Sploh se pa ne čuti, da je notri kisla smetana v kremi.



(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:11:44   
sonchek
Barika...dobra ideja....user posted image user posted image user posted image user posted image

men so pa tile škornji dobri..pa še v akciji so..
user posted image


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:14:25   
manca
Tintin: kako se pa v Avstriji drugače reče Kopljensko jezero? Ker sem iskala v googlu kje naj bi to bilo, pa mi ne najde. Sem morda narobe napisala?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:24:06   
tintin
Klopeiner See. Je ful luštno. No, tudi na Vrbskem je zelo fajn, da ne bo pomote!user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:29:55   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Klopeiner See. Je ful luštno. No, tudi na Vrbskem je zelo fajn, da ne bo pomote!user posted image



Hvalauser posted image

A imaš morda jutri kaj časa? Ker če bo vse po sreči (no če bo Maja zjutraj pravočasno vstala) bi najprej peljali moža v službo, potem imava nekaj stvari za zrihtat in bi šli lahko mi štirje na kavico...no, Vasja in Maja raje na smetanouser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:31:05   
Oranža
Ojla,
 
No mi smo preživeli super dan, smo se imeli res lepo, smo šli v Tamar, Timon je bil prvič v ruzaku in je strašno uživaluser posted image user posted image , sploh k je Enej pred njim tekel pa afne guncaluser posted image ...je vriskal notri pa vpil, pa zadaj po vratu me je vso popraskal mulouser posted image user posted image . Edin kar me je motilo je to da se mi je z nogami skoz na križ upiral in vstajaluser posted image , no zdej pa že veselo spančkatauser posted image user posted image user posted image . Jst sem pa tud prijetno utrujena. No pa tud ruzak je kr ok, res da ni tko fajni kt ga ima Barika al pa Laubica ampak tole sezono bo zdržal, pol bomo pa kej bolj ornk nabavli.
 
Gruška uživaj še mal za nasuser posted image .
Manca men tud google ni hotu najdit, mi je skoz enega hrvaškega ponujal, ampak že pred časom mi ga pa je našel, tko da ne vem kaj ga medeuser posted image
 
Copatki, čeveljci.......jst bi tuduser posted image .
Srečanje, jst bi tud bla za gibigib ampak ta teden ne, ker ima user posted image  mož še dopust in bomo še mal okoli hodiliuser posted image . Naslednji teden sem pa takoj za.
Mamuška to pa ni več tolk daleč da tud ti s svojo mularijo ne bi mogla pridituser posted image
 
Debeluška samo da ste okuser posted image
 
Kje pa je Jooly? A likaš???
 
Aja pa pozabla sem povedat da naš malček zna pomahat, pa zna ''zaploskati'', ampak samo če je pri voljiuser posted image  Pa čim dobi oporo se dvigne na nogeuser posted image
 
No tko, grem še mal pred tv, pa vas pol pridem še kej pogledat preden grem spat.
Čau.....

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:36:17   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Punce, ene par vas hodi v SCHLECKER-ja. A mi lahko ena pogleda, če se tudi v Avstrij dobijo pri njih vrečke za shranjevanje MM, ki jih pri nas ni več za dobit. Sej iskat jih bom šla že sama, samo če gre kera slučajno gor in pogleda, da ne hodim zastonjuser posted image Vrečke so fimre ELANEE, taka vijolična škatla, not je 20 vrečk in stanejo okoli 5 eur.
Ne vem, če mi rata link pripopat:

http://www.elanee.de/uploads/pics/muttermilchbeutel.jpg




Sem jim poslala kar vprašanje preko neta, pa ko dobim odgovor ti sporočim. Drugače se bom pa pozanimala še kje drugje, kje bi se dalo dobiti v Avstriji.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:37:50   
scubadiver
Evo, mi smo bli spet pridni in smo šele pred pol ure prišli domov. Smo pa danes mal prej nehali in šli še na večerjo, ker jaz že skor en teden živim bolj ali manj na sendvičih glede na to, da sem cele dneve v unem stanovanju. Lana je bla ful pridna, potem je pa v avtu zaspala in jo nismo nič umivali ampak samo direkt v posteljico in spi naprej. Bo šla pa jutri v banjo, sej ni važno user posted image

Oranža sej nisem nobenega strašila, sem samo opozarjala user posted image

Jest sem za srečanja zdele bolj slaba s časom, ampak če pride kam Mamuška, se bova pa z Lano tudi potrudili. Bi te rada spoznala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Barika...dobra ideja....user posted image user posted image user posted image user posted image

men so pa tile škornji dobri..pa še v akciji so..
user posted image



Men so tud tile ful všeč, pa samo 6 funtov. ČEprav roza so mi še bolj všeč, edin v akciji niso..


_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:46:09   
Oranža
Tintin kje pa greš na Kopljensko jezero, mi je ful čudno narisaluser posted image  A to je pri Villahu al kakouser posted image , al greš ravn tko proti celovcu pa pol tam nekje skreneš al greš čez karavanke al greš čez korenskouser posted image  Pa prosim ne se mi smejat, jst sem z orentacijo bolj skreganauser posted image user posted image .
 
Scuba, sm te pozabla vprašat, kako kaj napreduješ pri sebi?? Jst bi tud mogla začet!!

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:49:39   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: manca
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Manca, a maš mogoče pri roki internetno stran za izračun plačila vrtca, al kako se že reče?

Evo, sem našla: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

HVALA!!

Sonchek, teli škornji so pa res hudi user posted image !

Naša pupika ga je pa nocoj tko "srala", da je blo "kej", ponavadi zaspi pred 20-o uro, nocoj pa ne do pol desetih user posted image user posted image , mal bo treba komando v roke vzet user posted image user posted image user posted image !

Zdaj grem pa pod tuš.




_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 21:58:43   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Mamuška to pa ni več tolk daleč da tud ti s svojo mularijo ne bi mogla pridituser posted image
 


V KR je koj lažjeuser posted image Pri nas je zdej noro po cesti, ker je ful prometa, pa so odseki AC zaprti. Mož se vozi v LJ in ne zjutraj in ne zvečer ne pride pod uro tričert tja/nazaj user posted image user posted image user posted image Običajno je v 50 min dol in v dobri uri nazajuser posted image In pol je pri nas takoj štala s hrano, moram nekaj po termovkah s sabo vlačit, kar se mi sploh ne da ali pa poje par žličk, da glih umre ne in pol pade iz reda, Pa še spanje, za katerega je ratal težak ko svinecuser posted image user posted image user posted image user posted image , če se nekaj dogaja, ne bo zaspal pa amen. Itak že enkaj časa tudi ne spi v avtu, tko da je iz ultra nekomplicirane štruce ratal ultra komplikatoruser posted image user posted image Ampak Gibigib bi pa šel skozi, sam malo prej bi se morale zmenit, recimo okol 10h.

manca in tin tin - hvala user posted image

sonchek, hvala za ponudbo, ampak prvč mi je 50 ml čist premaluser posted image , sem ko simentalka in zmrzujem po 350-500 mluser posted image user posted image , pa flaške mi čist preveč placa požrejo v skrinji.

Mož me meče doluser posted image user posted image


_____________________________

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 22:21:35   
nicolina
Čer,
mi smo se tud cel dan potepal, jaz sem pa dobila še user posted image  in lije kot nora.

joj, kakšni lepi škorenjci. a so tud za fante ? user posted image

Scubi, res ste ful pridni. user posted image

Gruška, ti nam pa sm lušte delaš, uživajte še za nas. user posted image

Sem dala slikce z morja v album, geslo: bela

Jaz pa Tanayyo pogrešam..user posted image

Šibam pod tuš...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 22:32:19   
tintin
manca, komot. midva sva okol 9-10h zunaj. pokliči me pa se dobimo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 22:34:55   
tintin
http://www.klopeinersee.at/

klopeiner see je pri st. kanzianu..ene 35 km od celovca proti vzhodu. greš lahko čez ljubelj ali jezersko.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
10.8.2008 22:38:31   
tintin
aja, drgač pa morte iskat pod Klopinsko jezero....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?