Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pridelali, zdaj pa 1 IUI
  pridelali, zdaj pa 1 IUI  
   , že na otip (beri: ko se moj
 , že na otip (beri: ko se moj  Jaz sem na Gonal-u
  Jaz sem na Gonal-u  Ja, sem v MB.
  Ja, sem v MB. 

sem rekla nič kaj čmo bo drugi mesec boljše ter klicala v leonišče da se vse dogovorim za nov postopek no pa je prišel torek čas za prvo inekcijo ter si jo dam, vendar moja menstruacija kot da ni bila močna boleča ter vse to kot po navadi ampak sem si mislila to je verjetno od hormonov ter vsega tega dobro,pride sreda samo malo izcedka skoraj nič ter zvecer pravi meni mož kaj ko bi ti naredila test kr tako za vsak slučaj mogoče pa je kaj no po pregovarjanju popustim in naredim test ter ga dam njemu naj ga ima ce ga je hotel imet
  sem rekla nič kaj čmo bo drugi mesec boljše ter klicala v leonišče da se vse dogovorim za nov postopek no pa je prišel torek čas za prvo inekcijo ter si jo dam, vendar moja menstruacija kot da ni bila močna boleča ter vse to kot po navadi ampak sem si mislila to je verjetno od hormonov ter vsega tega dobro,pride sreda samo malo izcedka skoraj nič ter zvecer pravi meni mož kaj ko bi ti naredila test kr tako za vsak slučaj mogoče pa je kaj no po pregovarjanju popustim in naredim test ter ga dam njemu naj ga ima ce ga je hotel imet meni ni bilo nič jasno kaj je zdej to.
  meni ni bilo nič jasno kaj je zdej to.  

Folikel je prave mere, endometrij pa se mi zdi prešvoh
  Folikel je prave mere, endometrij pa se mi zdi prešvoh