Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ter test se vedno kaze pozitivno tako da upam da so se zmotli ker po mojem bi ze mogla zacet krvavet ce bi slo za ss tista tekočina pa vse to pa je po mojem posledica puregona ko sem si ga dala v torek ko nisem vedla da sem noseča ter zato je bila tudi vrednost bete visoka potem pa malo manjsa naslednji dan ne vem kaj naj si mislim samo vem da upanje umre zadnje ter upam da so se zmotli vam pa se vse sporočim kaj pa kako bo ce ne prej v ponedeljek sam a veste kako je to dalečččččččččč
  ter test se vedno kaze pozitivno tako da upam da so se zmotli ker po mojem bi ze mogla zacet krvavet ce bi slo za ss tista tekočina pa vse to pa je po mojem posledica puregona ko sem si ga dala v torek ko nisem vedla da sem noseča ter zato je bila tudi vrednost bete visoka potem pa malo manjsa naslednji dan ne vem kaj naj si mislim samo vem da upanje umre zadnje ter upam da so se zmotli vam pa se vse sporočim kaj pa kako bo ce ne prej v ponedeljek sam a veste kako je to dalečččččččččč do takrat me bo pozrlo prosim vas drzite pesti pa javim kaj bo
 do takrat me bo pozrlo prosim vas drzite pesti pa javim kaj bo  

čakam...
  čakam... . Držim pesti
 . Držim pesti  

oz. bolj švoh.
  oz. bolj švoh.